Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
"Svein-Magne er Guds «kraftleder»!"

FULLGOD «KRAFTLEDER»: Judith Hansen (60) fra Stokmarknes ble helbredet for både ryggplager og angina etter å ha gått med salveduk fra Svein-Magne. Hun kaller ham Guds «kraftleder», og er overbevist om at det er Gud som har gjort henne frisk. Her står hun ved skiltet til grotten «Uvershula» utenfor Stokmarknes hvor man kan fyre i peisen og se utover havet om uvær gjør utelivet mindre attraktivt. Foto: privat
Nå tror du kanskje at denne artikkelen handler om vær og vind. Men det gjør den ikke. Judith Hansen (60) fra Stokmarknes har hatt store ryggproblemer og angina – men etter forbønn via telefon er hun nå helt frisk. For henne er Svein-Magne en «kraftleder» av de sjeldne!

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

Judith Hansen (60) er på besøk hos datteren sin i Oslo når Legedom intervjuer henne. Hun er nettopp kommet hjem fra fjorten dager i Thailand, og sliter med hjemlengsel.

- Stokmarknes er noe annet enn denne storbyen, selv om den har mye å by på, sukker hun og «verker» etter naturopplevelser og den engasjerte nordlendingen.

For fire år siden var hun ute sammen med noen venner en lørdags formiddag på café. Judith elsker å være sammen med folk, men denne lørdagen ville ikke kroppen lystre henne.

- Da jeg skulle reise meg fra stolen jeg satt på, låste føttene seg. Jeg kom ingen plass, og så begynte ryggen å verke noe kolossalt. Det var som om alt kollapset. Vennene mine måtte bare forlate kaffen og bokstavelig talt dra meg hjem igjen.

Skadet ikke

Og hjemme ble Judith i hele tre uker. Hun lå på sofaen med smerter så sterke at hun knapt kunne røre seg.

- Det var like vondt som å føde, og jeg kunne ikke gå. Kiropraktoren sa at jeg hadde et langt og et kort bein, og kunne ikke hjelpe meg.

Den eneste utvei var å spise Paralgin Forte i slike mengder at hun ble helt «hautullen», og forsøke å finne stillinger som reduserte smertene.

- Jeg hadde sett Svein-Magne på Lønning Direkte på TV 2, og tenkte at jeg nå hadde prøvd så mye at det kunne ikke skade å ringe ham som et siste forsøk.

Prøv - og forstå

Det ble en riktig koselig samtale, og Svein-Magne sendte en bønneduk til Judith som hun la i BH-en sin. Forbedringen kom nesten med en gang. Litt etter litt ble hun bedre, og etter en stund var hun smertefri. - Man kan jo ikke annet enn å tro at det er noen der oppe etter å ha opplevd noe slikt. Svein-Magne bad for meg på telefonen, og jeg gikk med en salveduk på ryggen en tid. Når man får hjelp, er man jo nødt til å tro. Mange er i tvil, men det du har prøvd, er det du forstår, sier Judith til Legedom.

Hard potet

Hun har leger til naboer på rekke og rad nedenfor huset sitt, og en av disse var overlege på Stokmarknes Sykehus da hun fikk angina i 1996. Judith, som selv har jobbet på sykehuset, fikk diagnosen etter å ha blitt innlagt fordi hun fikk et hjerte-anfall.

På belastningstesten klarte Judith knapt å få foten rundt på ergometersykkelen. Hun ble sendt hjem etter en uke med beskjed om å ta det med ro og spise Nitro ved anstrengelser.

- Det ble mye Nitro på meg. Bare jeg skulle hente potet i kjelleren var det nødvendig med medisin, men så ringte jeg Svein-Magne igjen.

Over overlegen

Hun fikk en bønneduk i posten igjen og festet den til BH-en sin. Den mistet sin hvite farge etterhvert, men Judith holdt ut. Og etter en måned var hun helt bra. Hun har ikke spist Nitro siden.

- Jeg ble innkalt til belastningstest på sykehuset igjen. De fire legene bare stod der og måpet da føttene mine gikk som en propell på ergometersykkelen. «Det må ha skjedd et under med deg. Fortell oss hva som har hendt», sa overlegen, men jeg sa at han skulle få vite det under fire øyne.

Den tidligere naboen foldet hendene mens Judith fortalte.

«Hvor mye overlege vi enn er så må vi bare innse at vi har en som styrer og steller over oss,» sa han da jeg hadde fortalt ferdig. Og jeg forteller om underet støtt og stadig, det er ingenting å skjemmes over, sier hun glad.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15