Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Spiller trekkspill uten skuldersmerter

SPILLER TREKKSPILL: – Nå drar jeg i vei på bassarmen som bare det, uten at det gjør vondt i det hele tatt, sier Margrete Berg.
Forkalkning og slitasje i den venstre skulderen truet med å ta fra Margrete Berg (56) gleden ved å spille trekkspill. Men da Svein-Magne Pedersen ba for henne, ble hun momentant helbredet.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaad

– Før kunne jeg bare løfte armen så høyt, forteller hun, og holder den venstre armen vannrett ut fra kroppen.

– Men med det samme Svein-Magne hadde bedt for meg, var jeg helbredet, forteller hun, og løfter armen rett til værs uten problemer.

Spilt hele livet

For Margrete Berg betyr trekkspillet mye. Hun har spilt i en mannsalder. Bak seg har hun en fortid med 25 år som alkoholiker, før hun ble frelst og tørrlagt på Evangeliesenteret. Siden 1996 har hun levd i frihet fra alkoholen. Trekkspillet som hun før brukte da hun festet og drakk, bruker hun nå i tjeneste for Herren. Både hun og venninnen Else Berit Schøne brenner for å hjelpe dem som er utslått av rus, og ofte er de ute og synger og vitner. Men den venstre skulderen holdt på å ødelegge både spillegleden og sangtjenesten. I fem år hadde hun store smerter på grunn av forkalkning og slitasje.

– Legene sa at skulderen kunne opereres, men at dette ville forandre skulderleddet, slik at jeg ikke ville være i stand til å bruke trekkspillet etterpå. Da ville jeg heller ta litt smertestillende tabletter og i alle fall være i stand til å spille litt, forteller hun.

Momentant frisk

Da hun fulgte Else Berit Schøne på turen fra deres hjemsted Ål i Hallingdal til helbredelsessenteret til Misjonen Jesus Leger i Vennesla i juli, så hun først hvordan venninnen fikk synet tilbake. Hun hadde da vært blind i halvannet år. Etterpå fikk hun også forbønn.

– Idet han la hendene på skulderen min, ble jeg veldig varm, og så forsvant smertene, sier Margrete.

Straks kunne hun løfte armen rett til værs. Nå spiller hun trekkspill som aldri før. – Jeg drar i vei på bassarmen som bare det, og det gjør ikke vondt i det hele tatt, smiler hun.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15