Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kronisk betennelse forsvant momentant

HOFTEHELBREDET: Siv Solheim ble kvitt kronisk betennelse i begge hoftene etter forbønn av Svein-Magne Pedersen.
Siv Solheim (44) slet med hofteplager helt siden hun var 18 år gammel. Men så dro hun på helbredelsesmøte med Svein-Magne Pedersen på kulturhuset i Stryn, den 14 mars i fjor.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaad

Det begynte med at hun fikk bekkenløsning da hun var 18 år gammel. Hoftene fortsatte å verke helt siden da. For to år siden ga legen henne diagnosen kronisk betennelse i begge hoftene. Siden da brukte hun daglig smertestillende og betennelsesdempende medisiner, først Voltaren og så Brufen.

Siv er fra Olden, og jobber som drosjesjåfør der. I perioder førte smertene til at hun måtte sykemelde seg, men ofte valgte hun heller å bite tennene sammen og leve med det.

– Verd å prøve

Moren hennes ville gjerne få med seg Svein-Magne Pedersens møte på kulturhuset i Stryn, og dermed ble det til at Siv dro dit sammen med henne. Hun visste ikke helt hva hun gikk til, bare at moren noen ganger hadde ringt til denne mannen. Men når først hun var der, ville hun gjerne få forbønn. Hun tenkte det kunne være verd å prøve.

– Da han ba for meg, sto jeg først og ventet på denne varmen i hendene som så mange snakker om, men jeg kjente ingenting. Derfor sa jeg først nei da han spurte om jeg kjente at det skjedde noe. Men plutselig oppdaget jeg at hoftene ikke gjorde vondt lenger, forteller hun.

La bort tablettene

Hun var svært overrasket da hun kjente at smertene var borte, fordi hun hadde stått lenge i forbønnskøen.

– Det å stå stille og henge pleide å være det verste jeg kunne gjøre, men likevel kjente jeg ikke noe vondt lenger, sier hun.

De første to dagene etter møtet tok hun fortsatt smertestillende tabletter av gammel vane.

– Hallo, jeg trenger jo ikke dette lenger, sa hun til seg selv da hun oppdaget at smertene ikke kom tilbake.

Siden har hun ikke behøvd å røre tablettene.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15