Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ingvar var fast gjest på sykehuset

MULTIHELBREDET: Ingvar Johnsen (63) fra Søgne ble helbredet fra 22 typer allergier, astmabronkitt, KOLS og angina da han fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen.
Ingvar Johnsen hadde 22 allergier, astmabronkitt, KOLS og angina. Han var avhengig av pustemaskin hver morgen, og han måtte jevnlig fraktes akutt til sykehus med pustevansker. Men så grep Gud inn, da han søkte forbønn hos Svein-Magne Pedersen.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaad

– Dette må jeg prøve. Det er min eneste mulighet, tenkte Ingvar Johnsen (63) fra Søgne ved Kristiansand, da han fikk se Svein-Magne Pedersen på Holmgang 5. oktober 2005.

Han hadde vært en kristen hele livet, og trodde på budskapet om helbredelse ved bønn. Etter TV-programmet bestemte han seg for å ringe til denne evangelisten for å få forbønn.

Kraftige allergier

Allerede som toåring fikk Ingvar påvist allergier mot forskjellige slags blomster og trær, blant annet bjørk.

– Jeg slet mye med dette i oppveksten. Jeg fikk røde øyne, og ble mobbet på skolen fordi det alltid så ut som om jeg hadde grått, forteller han.

Hvert år måtte han holde seg innendørs i en periode på omtrent to uker, da det var mest bjørkepollen i lufta. Han hadde til sammen 22 forskjellige allergier.

Arvelig astma

Da han ble tenåring, fikk han i tillegg astmabronkitt.

– Det ligger i slekta at mange har dødd av astma, forteller han.

Da han nærmet seg 30 år, havnet han første gang på sykehus med akutte pustevansker. Etter dette måtte han bruke pustemaskin hver morgen. Han måtte ha med seg pustemaskinen overalt. I tillegg brukte han astmamedisinen Prednisolon. Og de akutte sykehusturene ble stadig hyppigere. Da det var på det verste, ble han lagt inn annenhver måned. På sykehuset fikk han intravenøs behandling og måtte så gå på tablettkur i 14 dager – hver gang. En gang sendte legen hans ham til Glittreklinikken i Nittedal, som er LHLs landsdekkende spesialsykehus for pasienter med lungesykdommer. Der fikk han veiledning og medisinering fra noen av landets fremste spesialister på området, men heller ikke de fikk varig bukt med plagene.

Fikk hjerteinfarkt

Som om ikke dette var nok, fikk han hjerteinfarkt i 1994, og etter dette konstaterte legene at han hadde fått angina.

– Jeg måtte ha med meg nitro på spray i lomma hele tiden, og jeg brukte den mye, forteller han. På samme tid fikk han også påvist KOLS.

Dette året ble han uføretrygdet, etter å ha jobbet de siste 15 årene som innkjøper i militæret.

– Klar i brystet

Så kom kvelden i 2005 da Ingvar satt og så på Holmgang på TV2, der temaet for kveldens debatt var helbredelse ved bønn. Svein-Magne Pedersen var gjest i programmet. Han fortalte om sin tjeneste, og Ingvar fikk håp. Dette måtte han prøve. Dagen etter ringte han til Svein-Magne på forbønnstelefonen. Det forandret alt. Det oppdaget Ingvar da han sto opp dagen etter at han hadde fått forbønn.

– Jeg hentet pustemaskinen slik jeg pleide å gjøre hver morgen, men jeg kjente at jeg ikke trengte det denne gangen. Jeg var helt klar i brystet, som om jeg var et normalt, friskt menneske, forteller han.

– Alt er borte

Etter forbønnen har Ingvar vært frisk fra alle sykdommene som før plaget ham. Allergien hører fortiden til.

– Nå kan jeg sitte i gresset uten problemer. Det er helt utrolig, sier han. Astmabronkitten og KOLSen ble også borte.

– Jeg har ikke tatt verken antibiotika eller andre medisiner, og jeg har ikke hatt bruk for pustemaskinen etter at han ba for meg. Når legen lytter på lungene mine, finner han ingenting, forteller Ingvar. Og jamen forsvant anginaen samtidig. Siden har han ikke hatt behov for å røre nitroen.

– Nå føler jeg meg så sprek som en fole, smiler han.

Sluttet å røyke

Da Ingvar fikk forbønn, fikk han også bønnesvar på et annet felt. Han mistet lysten på røyk. Det var årevis siden han hadde fått beskjed av legene om at han trengte å slutte å røyke, men han hadde ikke fått det til inntil da. Den morgenen da han oppdaget at han hadde blitt helbredet, kom vendepunktet også når det gjaldt røykingen.

– Etter dette har jeg aldri smakt en røyk, og jeg kommer aldri i mitt liv til å gjøre det heller, slår han fast.

– Forbønnen ga meg også et puff til å komme i bedre form. Jeg begynte å gå tur fem-seks ganger i uka, og å trene ganske mye. Det er aldri for sent å begynne, sier han.

NØDVENDIGHETER: Uten disse medisinene og denne pustemaskinen kunne ikke Ingvar Johnsen klare seg gjennom dagen. Det var før han ble helbredet.

BORT MED PUSTEMASKINEN: Før måtte Ingvar Johnsen ta på seg pustemasken hver morgen, men etter at Gud helbredet ham, har han kun bevart den som et minne.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15