Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredelesmøter i Halden
Geir Arne fikk hørselen igjen

HØRSELSMIRAKEL: Geir-Arne ble oppfordret av Kona Lillian til å gå på møte lørdag kveld. Nå har han lagt høreapparatene på hylla for godt. Her blir han intervjuet av Svein-Magne foran en fullsatt Remmen Aula.
Foto: Halden Arbeiderblad
Helgen 31. mars til 1. april hadde Baptistmenigheten Elim og Metodistmenigheten i Tistedal besøk av helbredelsespredikanten Svein-Magne Pedersen. Om lag 20 tok imot frelsen og et trettitalls mennesker kunne vitne om sin helbredelse.

Tekst og foto: Linda Helén Haukland

En av de mange som gikk lykkelig hjem fra Remmen Aula på Høgskolen i Halden, var tømrer Geir-Arne Høvik (34) fra Halden. Da han var seks år, slo han en dag på stereoanlegget sitt. Han hadde øreklokkene på, men visste ikke at anlegget var stilt på fullt. Det ble en eksplosjon av lyder inne i ørene. Dermed sprengte Geir-Arne trommehinnene. Da han som 19-åring var hvor sju var best, oppnådde han bare 1 på begge ørene.

Testet med stereoanlegg

– Hørselen var svært redusert. Mange lyder kunne jeg ikke høre, særlig høye frekvenser. Mine venner ble lei av å repetere hva de sa. For 12 år siden fikk jeg høreapparat. Det bedret situasjonen en del, men det forsterket også andre lyder. Derfor ble de kun brukt når det var stille rundt meg. En dag leste jeg i avisen at Svein-Magne skulle komme til Halden for å be for syke. Kona mi mente at jeg burde prøve med forbønn. Derfor kom jeg på møtet. Mens Svein-Magne bad for meg, kjente jeg at det skjedde noe rart inne i ørene. Da han tok fingrene ut av ørene, hørte jeg ubeskrivelig godt! På veien hjem testet jeg meg selv via stereoanlegget i bilen. Før måtte jeg ha det på 12 for å kunne høre bra. Nå trengte jeg bare å ha det på 7! sier en overlykkelig Geir-Arne.

Kan høre hvisking

– Hva sa din kone til det?

– Dagen etter fortalte jeg om underet til Lillian. Hun testet hørselen på flere måter. Blant annet stod hun bak meg og hvisket ord til meg. Tenk, det hørte jeg helt tydelig! Nå trenger jeg ikke å lese ordene fra munnen hennes lenger. Og endelig kan jeg høre når noen ringer på dørklokken! Vi har to små gutter, Kristian og Alexander. Når Kristian på 7 måneder gråt på rommet i 2. etasje, kunne jeg ikke høre ham, men det kan jeg nå. I dag satt jeg og så på barne-tv sammen med Alexander på fire år. Han bad meg skru opp volumet, for det var så lavt. Da skjønte jeg at et under virkelig hadde skjedd. Min kone og jeg går rundt og smiler og lurer på om dette virkelig kan være sant. Nå drar jeg rundt til venner og kjente for å fortelle om underet. De er overgitt over det som har skjedd meg, sier tømreren fra Halden.

Halden Arbeiderblad var til stede på møtet sist søndag. Da vitnet Geir-Arne og Lillian om underet. Det førte til et helsides-oppslag i avisen følgende mandag, med overskriften:

«Mirakelmøter på Remmen. Geir-Arne fikk igjen hørselen.»


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15