Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv:
De kom tilbake for å gi Gud æren...

Kronisk ørebetennelse

Barnebarnet mitt hadde kronisk ørebetennelse. Hvert år hadde hun flere ørebetennelser. Da du ba for henne, var hun to år. Siden har hun ikke hatt ørebetennelse.

Urinveisbetennelse

Jeg hadde urinveisbetennelse i 15 år. I løpet av denne tiden spiste jeg penicillintabletter og hadde mange kurer. Det var mye smerter og svie forbundet med denne sykdommen. For tre år siden ringte jeg til deg for å få forbønn. Jeg ble straks bedre, og etter noen dager var jeg helt frisk. Det legene ikke fikk til, gjorde legenes Lege. Siden da har jeg vært god.

Allergi

På 70–80-tallet gikk jeg til sjøs og kom borti mange kjemiske stoffer. Legen konstaterte at jeg hadde fått allergi. Jeg reagerte på stoffer i moderne hus og fikk pusteproblem. Våren 2010 ringte jeg til deg og fikk forbønn for allergien. Litt etter litt forsvant den. Etter at du ba, har jeg ikke tatt medisiner mot denne lidelsen. Jeg er nå blitt helt god.

Alvorlig rygglidelse

Siden 1963 har jeg vært sjømann. Ved siden av drev jeg også et eget gårdsbruk. Det tunge arbeidet førte til slitasje og rygglidelse i fire-fem år. For halvannet år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da hadde jeg det så vondt at jeg ikke kunne stå oppreist. På denne tiden gikk jeg foroverbøyd. Ryggsmertene økte med årene. Jeg var flere ganger til lege og til behandling hos fysioterapeut. Men smertene kom alltid tilbake. For halvannet år siden ringte jeg til deg. Du ba for meg, og jeg ble momentant helbredet i ryggen. Jeg holder nå på med å bygge på huset mitt. I sommer har jeg båret 40 tonn stein – og ryggen er fin!

Barnebarnet helbredet for astma

For mange år siden ringte jeg deg for å få forbønn for mitt barnebarn på 21 år som hadde astma. Du ba for henne på telefonen og sendte henne en salveduk. Kort tid etterpå ble hun helbredet for astma. Siden da har hun ikke brukt astma-medisin.

Blod i urinen

I sju uker hadde jeg blod i urinen. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn. Neste dag var jeg frisk! Det som har skjedd, er helt utrolig!

Ikke lenger astma

I flere år var jeg plaget med astma. Det ble oppdaget av min lege på Straume. Noen ganger hadde jeg kvelningsfornemmelser. Jeg måtte bruke astma-spray hver dag. En dag bestemte jeg meg for å ringe til deg for å få forbønn. Litt etter litt forsvant astmaen. Etter noen dager var jeg god. Det er nå fire år siden jeg ble helbredet.

Svulsten kom bort

Vår datter fikk en svulst bak det venstre øye. Den ble oppdaget på sykehuset i Skien. To dager før hun skulle opereres på Haukeland sykehus, ringte jeg til deg og fikk forbønn. Under operasjonen fant legene ut at svulsten var kommet bort.

Dårlig hukommelse

I april 2010 talte du på møter på Pers Hotel på Gol. Du kom bort til meg i bønnekøen. Jeg hadde forberedt meg på å nevne flere ting til deg, men så sa du plutselig til meg: «Hvordan er det med hukommelsen din?» Den hadde vært veldig dårlig. Jeg hadde måttet skrive lapper til meg selv for ikke å glemme ting jeg skulle gjøre. Ja, jeg var nervøs på grunn av mitt dårlige minne. Du ba for meg på Gol – og jeg ble helbredet for dårlig hukommelse! Den er nå blitt normal.

Utslett i ansiktet

Mitt barnebarn plagdes i flere år med utslett i ansiktet. I juni 2010 ringte han til deg og fikk forbønn for dette utslettet. Han prøvde salver og alt som fins for å bli kvitt denne plagen, men til ingen nytte. Et par uker etter at du ba for ham, ble han nesten helt god. Nå er det bare arrene igjen.

Dårlig matlyst

Jeg er i slekt med ei ei lita jente på tre år som har hatt dårlig matlyst siden hun ble født. I august i 2010 ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. Rett etter dette begynte hun å spise normalt. Nå spiser hun som bare det!

TV 2 helbredelse

I oktober 2002 var du gjest på Holmgang. Der fortalte du om mirakler og ba for syke. I seks-sju år har jeg gått med en vond isjias. Jeg har fått mange behandlinger hos fysioterapaut og kiropraktor uten at det hjalp. På Holmgang ba du for syke som så på programmet. Jeg holdt en hånd på fjernsynet da du ba – og vips! så var isjisen kommet bort. Siden da har jeg vært god.

Hevelsen forsvant

I 20 år har jeg hatt hevelse i det venstre kneet. Hevelsen ble verre de siste to årene. Legen min ga meg betennelsesnedsettende tabletter, men de måtte jeg bare kutte ut fordi jeg fikk bivirkninger av dem. For et halvt år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Straks ble jeg bedre og bedre. Etter to-tre uker ble jeg god! Jeg har vist foten til mange av mine venner. De må bare tro når de ser hva som har skjedd, for de visste hvordan den var før. Nå er begge knærne helt like. Og nå kan jeg endelig sykle. Det har jeg ikke kunnet gjøre de siste årene. Miraklet skjedde da jeg ringte til deg for andre gang.

Dobbeltsyn

Min mor hadde fått dobbeltsyn. Da hun hadde hatt denne plagen i noen måneder, bestemte hun seg for å ringe til deg. Hun hadde sett deg på TV og fikk tro til å be om hjelp. Du ba for henne og sendte henne en salveduk. Den la hun bak brillene, over øyenbrynet på det ene øyet. En uke senere så hun normalt. Det er nå sju år siden hun ble helbredet.

Grønn stær

I vel ett år gikk jeg med grønn stør på øynene. Trykket var på over 20. Jeg fikk laserbehandling uten at det hjalp. Min sønn ringte til deg og fikk forbønn for meg. Da jeg kom til legen til ny sjekk, var trykket gått ned til 16. Legen sa at det var fint. Kun forbønn hjalp mot grønn stær.

Eksem i 21 år

Mitt barnebarn på 21 år har hatt eksem siden han var barn. Han har brukt mange typer salver uten at det har hjulpet. Han hadde eksem på hender, armer og på andre plasser på kroppen. Noen ganger hadde han åpne sår. Denne lidelsen gjorde ham veldig irritabel. En gang på våren 2010 ringte jeg til deg for å få forbønn for ham. Han visste ikke om at jeg gjorde det. Etter at han ble frisk, fortalte jeg ham at jeg hadde ringt til deg. «Dette var rart, eksemen brant ut like etter at du hadde ringt,» sa han forbauset og glad. Hans mor er også glad over det som har skjedd, for hun tror på Gud. Dette er helt fantastisk! Troen blir sterk når man opplever noe slikt som dette.

Skulle fjerne tåa

I over ett år gikk jeg med ei betent tå. Betennelsen ville ikke gi seg. Legen bestemte seg for å få tåa fjernet ved operasjon på Innherred sykehus i Levanger. Jeg ringte flere ganger til deg og fikk forbønn på telefonen. Gradvis forsvant betennelsen og kom helt bort. Jeg ringte selv til sykehuset og sa til en leder der: «Jeg har ikke lenger betennelse i tåa mi. Jeg kansellerer operasjonen.» Og det ble gjort.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15