Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mirakelhelg i Tromsø

BEINET VOKSTE UT: Trond-Roger Kristiansens venstre bein vokste nærmere to cm under forbønn, og ryggen hans har vært smertefri siden.
Trond-Rogers venstre fot vokste nesten to cm under forbønn, Roalds døve øre begynte å høre igjen, og 37 ba frelsesbønn. Dette var noe av det som skjedde da Svein-Magne Pedersen med team fra Misjonen Jesus Leger besøkte alternativmessen i Tromsø 29.–31. oktober 2010.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaad

Mellom spåmenn, healere, sjamaner og auralesere hadde Misjonen Jesus Leger stand på den årlige alternativmessen på Scandic Hotell i Tromsø. Mange av de 2.000 messebesøkende stoppet opp ved den kristne standen. Teamet delte ut flere hundre eksemplarer av bladet Legedom, og kom i kontakt med mange åndelig søkende mennesker. Noen tok imot Jesus som sin frelser etter samtale med Svein-Magne på standen. Han holdt to seminarer hvor han forkynte evangeliet og innbød til frelse, og til sammen var det 37 personer som søkte frelse i løpet av helgen.

– Så at beinet vokste

Svein-Magne ba for syke både ved standen og på seminarene. En av de første som kom til standen fredag var 43 år gamle Trond-Roger Kristiansen fra Skjervøy, som jobber som fisker om vinteren og lastebilsjåfør om sommeren. Ryggen hans hadde vært skjev helt siden barndommen, fordi det venstre beinet hans var nesten to cm kortere enn det høyre beinet. I perioder hadde han sterke lidelser i ryggen.

Ved standen skjedde et mirakel han ikke hadde ventet. Svein-Magne la hendene på ryggen hans, og ba om at det venstre beinet skulle forlenge seg. Etter et par minutter var begge beina like lange.

– Jeg så at beinet vokste, det var helt utrolig, sier Trond-Roger.

Samtidig ble ryggen god. Etter forbønnen kunne han bøye ryggen både fremover og til siden, uten å kjenne smerte.

Utover helgen fortalte mange om lidelser som forsvant under forbønn.

Trengsel rundt standen

På seminarene deltok til sammen om lag 100 personer som kom tilreisende fra hele Nord-Norge. Noen hadde tatt fly fra Kirkenes og noen hadde kjørt bil i åtte timer fra Hammerfest for å komme på Pedersens seminar.

De fleste av deltakerne ønsket forbønn etter undervisningen, og Pedersen ba for hver enkelt slik han pleier. Han hadde seminarrommet til disposisjon i to timer, og etterpå tok han med resten av køen til standen for å fortsette der. Lørdag ble det så trangt om plassen på området rundt standen at messearrangørene spontant måtte skaffe til veie et grupperom hvor han kunne ta med seg de forbønnssøkende, fordi køen blokkerte tilgangen til flere av de andre standene i messehallen.

Døv fikk hørsel

Roald Johansen (69) fra Tromsø mistet hørselen på det høyre øret for to og et halvt år siden. Da fikk han nemlig kreft i beinmargen, og ble behandlet med cellegift. Kreften forsvant etter den sterke kuren, men en annen effekt av cellegiften var at han ble helt døv på det høyre øret.

Etter seminaret på søndagen sto han i kø for å få forbønn. Svein-Magne stakk en finger i øret hans, og ba om at hørselen skulle komme tilbake. Bønnesvaret kom momentant.

– Nå kan jeg høre på begge ørene, smilte Roald like etterpå.

– Og jeg trenger ikke å tenke på å skaffe meg høreapparat, legger han til på telefon noen uker senere.

Frelst og helbredet

I løpet av helgen oppsøkte tre personer standen for å fortelle om at de tok imot Jesus som sin frelser i møte med Pedersen på den samme messen to år tidligere, og at de fortsatt var bevart i troen. Flere kom også for å fortelle at de hadde blitt frelst i samtale med Pedersen på forbønnstelefonen.

Noen kom også og fortalte at de tidligere har blitt helbredet etter forbønn av Pedersen.

– Jeg hadde konstant hodepine i to år, som også forårsaket smerter i nakken. Jeg spiste mye smertestillende, men det fjernet jo ikke plagen. Da Svein-Magne Pedersen ba for meg under møtene han hadde i Øksfjord i 2003, var det som om elektriske bølger gikk gjennom nakken og hodet, og jeg ble frisk momentant, fortalte Nils Mathis Bals fra Alta.

DØV FIKK HØRSEL: Roald Johansen var døv på det høyre øret i to og et halvt år, men fikk hørselen tilbake da Svein-Magne Pedersen ba for ham.

KØ TIL FORBØNN: De fleste av seminardeltakerne ville ha forbønn om helbredelse etter undervisningen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15