Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Nakkespenninger slapp taket etter forbønn

Audun Sporsheim (40) var sykemeldt på grunn av at en skjev virvel i nakken ga ham konstant hodepine. Kona hans fikk for seg at han ville bli helbredet hvis han gikk på møte på Pers Hotell og fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen, og det fikk hun rett i.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Audun Sporsheim bor på Gol, og er musikklærer i kulturskolen på Ål. Der lærer han ungdommer å spille gitar og bass. Men de siste tre ukene før helbredelsesmøtene på Pers Hotell 24. og 25. april var han sykemeldt. Mye arbeid og stress resulterte i spenninger i nakken og hodet. En nakkevirvel var skjev, og sørget for konstant hodepine. Det er tre år siden Audun fikk dette problemet første gangen, og selv om han den gangen ble bedre etter en stund, kjente han hele tiden at spenningene fortsatt satt i nakken. I april slo altså plagen til for fullt igjen.

– Nakken låste seg, og jeg fikk et konstant trykk i hodet. Det føltes som dunking fra bakhodet og fremover. Når det var på det verste, klarte jeg ikke å fokusere på noe annet, forteller han.

Dermed ble han sykemeldt. Legen henviste ham til kiropraktor og fysioterapeut, men han opplevde ikke at det hjalp stort.

Helt frisk i nakken

Audun tror på helbredelse ved bønn, og har vært aktiv i menighetsliv både i hjembygda Aukra ved Molde, og i Oslo hvor han bodde inntil han og kona flyttet til Gol for to år siden. Der er de medarbeidere i menighetsplantingsprosjektet Halling-Kyrkja, som har hovedbase i Hemsedal. Siden kona hans fikk for seg at Gud ville helbrede ham hvis han gikk og fikk forbønn på et av Svein-Magne Pedersens møter på Gol, dro han på møtet søndag 25. april 2010.

– Jeg kjente en varme da han ba, og da jeg kom hjem, kjentes hodet lettere. Dagen etter fikk jeg et nytt anfall av hodeverken, men etterpå var både hodeverken og spenningene i nakken borte, forteller Audun.

Han fortsatte likevel å følge legens anvisning, og gikk til fysioterapi som avtalt. Men da han kom for andre gang etter at han var blitt frisk, fikk han beskjed av fysioterapeuten om at behandlingen var unødvendig. Det var ikke noe galt å finne i nakken hans. Da sykemeldingsperioden gikk ut fire dager etter at plagen forsvant, var han tilbake på jobb, og det har gått fint siden.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15