Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv:
De kom tilbake for å gi Gud æren...

Årebetennelse – Bildøy

I flere år plagdes jeg årebetennelse. Legen ga meg medisisiner, men det hjalp ikke. I juni 2008 talte du på et møte på bibelskolen på Bildøy. Jeg gikk frem og fikk forbønn av deg. Der helbredet Gud meg. Siden da har jeg vært helt fin.

Stoffskifteproblemer

Jeg vet om en kvinne som ringte for sin datter som hadde stoffskifteproblemer. Du ba for henne og hun ble frisk.

Leverkreft

Min kone fikk først kreft i et bryst. Deretter spredte kreften seg til leveren. Legene fant en cyste på ti cm og ga henne medisin mot kreften. Men de ga henne lite håp om å leve. Min kone ringte til deg og fikk forbønn den 10. september 2009. Den 29. september 2009 var hun tilbake på sykehuset til en ny kontroll. Da var cysten kommet bort! Hun er nå gått tilbake på arbeid og er veldig glad for at Gud har helbredet henne for kreft.

Grå stær

For et år siden fant min tantes privatlege at hun hadde grå stær. Hun ble satt opp for operasjon på Buskerud sentralsykehus. Hun kontaktet deg og fikk forbønn over telefonen. Da hun kom til sykehuset for å bli operert, fant legene ut at hun ikke lenger hadde grå stær. Min tante merker at hun ser bedre enn før.

Alvorlig rygglidelse – kiropraktor måtte gi opp

Jeg er nå 90 år og har hatt dårlig rygg nesten hele livet. Jeg har arbeidet tungt på en stor gård da jeg var ung. Dette er nok årsaken til rygglidelsen. Flere skiver var utslitt. En gang lå jeg et halvt år til sengs uten å kunne røre meg. Jeg reiste ofte fra Oppdal til Trondheim for å få behandling hos en kiropraktor. Det hjalp en stund, men så kom smertene tilbake. Slik holdt jeg på i flere år. For fire år siden hadde du et møte i statskirken på Vinstra og ba for syke. Noen uker før hadde kiropraktoren gitt opp forsøket på å gjøre meg god. På møtet ba du for meg. Smertene forsvant, og nå kan jeg løfte og bære uten å kjenne smerter. Men jeg må likevel være forsiktig.

Fibromyalgien forsvant

I over 15 år plagdes jeg med fibromyalgi. Det var vondt i hele kroppen. For noen år siden begynte jeg å ringe til deg for å få forbønn. Jeg ringte flere ganger før noe begynte å skje. Etter hvert ble jeg helt god. Siden da har jeg vært frisk.

Candidasopp?

Jeg var tynn og slapp og hadde diare hele tiden. Tarmfloraen var skadet. Jeg reagerte på alle typer mat, blant annet søtsaker. Legene kunne ikke hjelpe meg. De var ikke sikker på hva det var som forårsaket denne lidelsen. Fem år hadde jeg det slik. Noen ville ha kalt dette for candidasopp. 15. mai 2005 talte du på en legekongress i Trondheim. Der ba du for meg. Etter dette kjente jeg at Gud talte til meg og ba meg spise noe søtt. Det gjorde jeg uten å få noen reaksjoner. En uke etter at jeg fikk forbønn av deg, var jeg god. Jeg hadde fått forbønn gjennom telefonen seks-sju ganger før uten å bli frisk. Men først på møtet i Trondheim skjedde underet. Jeg er veldig glad for det som har skjedd. Det var verd turen fra Volda til Trondheim!

Kreftsvulsten kom bort

Min søster i Sverige fikk en kreftsvulst på livmorhalsen. Dette fant legene ut på et sykehus i Sverige. Hun var på besøk hos meg i Norge, og herfra ringte hun til deg og fikk forbønn og en salveduk. Et par uker senere dro hun tilbake til Sverige for å bli operert. Under operasjonen fant legene ut at kreftsvulsten på livmorhalsen var kommet bort! Hun var så glad for det som hadde skjedd. Dette skjedde for fem år siden. Siden da har hun vært frisk.

Kraftesløs arm

Jeg falt og slo skulderen en lørdag. Det gjorde fryktelig vondt. Jeg hadde ikke lenger kraft i armen. Den hang bare rett ned, og jeg kunne nesten ikke røre på armen. Mandag, to dager senere, ringte jeg til deg og fikk forbønn. Neste dag våknet jeg med en god skulder. Det var helt fantastisk!

Brokket kom bort

Du ba for et vondt brokk jeg hadde under navlen. Jeg hadde gått med det i to år. Det så ut som en stor kul som bulet ut. Legen konstaterte at jeg hadde fått brokk og ville søke om operasjon. Høsten 2009 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da jeg våknet neste morgen, var kulen kommet bort! Siden da har jeg vært god. Jeg kontaktet fortalte det til min lege og fortalte om forbønnen. Han måtte innrømme at noe uforklarlig hadde skjedd.

Frossen skulder

Søsteren min gikk et år med frossen skulder og var sykemeldt. Hun kunne ikke løfte på armen. Så en dag fant hun på å ringe til deg for å få forbønn. Etter at hun la på røret, begynte den vonde armen å skjelve. Like etterpå kunne hun løfte armen over hodet. Rett etter kunne hun gå på jobb.

Skuldre og nakke gjorde vondt

I ett år gikk jeg med skuldre og nakkelidelser. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn. Du ba for meg på telefonen. Etter to-tre dager var jeg god. Dette skjedde en sommerdag i 2009.

Helvetesild

Halve hodet mitt var angrepet av helvetesild. Legen min ga meg en masse medisiner, men jeg ble ikke frisk av dem. Jeg kontaktet deg og fikk forbønn. Etter dette forsvant helvetes-ilden raskt. Mange av mine venner var overrasket over at den kom så fort bort. Det er nå to år siden jeg ble helbredet. Siden da har jeg vært god.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15