Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Mulighetenes Gud

KVITT TANNVERKEN: Tannlegen kunne ikke finne årsaken til den konstante smerten Britt Møllersen hadde i tanna. – Jesus tok bort smerten og nå er tanna krutegod, sier Britt glad.
Britt Moen Møllersen var skeptisk til om Gud kunne hjelpe henne. Men på helbredelsesmøte i Familiekirka på Myre den 26. september i fjor skjedde det noe.

Tekst og foto: Johan Hovda

På søndagsmøtet 11.april i Familiekirka fortalte Britt sin helbredelseshistorie. Som soldat i Frelsesarmeen i Bodø hjalp hun ofte andre mennesker, men nå trengte hun selv hjelp fra mulighetenes Gud.

– Jeg hadde fått en nakkeslengskade i 1974 og hadde blitt bedt for veldig mange ganger. Dette gjorde at jeg faktisk var litt skeptisk. Jeg vet at Gud svarer bønn, og jeg har både hørt om Svein-Magne og sett ham på tv, men var nok litt skeptisk til om Gud kunne helbrede meg, sier hun.

Fryktelig tannverk

Sommeren 2009 hadde Britt en fryktelig tannverk. Tannlegen fjernet en visdomstann, men dette hjalp ingenting.

– Jeg gikk på et nytt besøk til tannlegen som tok ut en fylling fra høyre tann øverst ved siden av visdomstannen, og satte inn midlertidig fylling. Det var en forferdelig smak, og dette lindret heller ikke smerten, sa Britt.

Oddrun og Arne Nymoen hadde bedt Britt, som er Oddruns mor, om å hjelpe til på møtene. Derfor reiste Britt til Myre. Dagen før møtene var tannsmertene veldig store og Britt måtte oppsøke tannlegen på stedet. Tannlegen undersøkte tennene og konstaterte at det som var gjort var helt rett – og han kunne ikke gjøre noe mer. Britt gikk derifra med smertestillende tabletter.

Vil vi la Gud gjøre et mirakel?

Neste dag under møtet fikk Svein-Magne et kunnskapsord. Han spurte om det var noen som hadde vondt i høyre sida i tennene. Britt ga seg til kjenne. Så gikk hun fram for å bli bedt for.

–Under forbønnen kjente jeg ikke noe spesielt og heller ikke etterpå. Men utover kvelden kjente jeg at trykket lettet.

– Jeg hadde bestemt meg for ikke å ta smertestillende medisiner som jeg før hadde tatt for smertene. Og om kvelden sov jeg godt.

Neste dag var smertene borte.

– Jeg oppsøkte tannlegen i Bodø igjen. Han la så på en ny fin hvit fylling og tanna er nå krutegod, sier Britt entusiastisk og glad.

– Jeg vil gjerne oppmuntre deg som er syk med Lukas 1:37: «Ingenting er umulig for Gud». Vil vi la mulighetenes Gud slippe til i våre liv, og la Ham gjøre et mirakel?


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15