Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Det ble liv i det blinde øyet

VAR BLIND: Else Berit Schøne fikk synet tilbake på sitt blinde øye og normalt syn på øyet med dobbeltsyn, da Svein-Magne Pedersen ba for henne i sommer.
I halvannet år var Else Berit Schøne (59) blind på det høyre øyet, og på det venstre øyet hadde hun dobbeltsyn. Hun planla å ta i bruk førerhund, men det ble ikke nødvendig. Da Svein-Magne Pedersen ba for henne i sommer, fikk hun nemlig klart og godt syn på begge øynene i løpet av noen minutter. Og kreften forsvant.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Jeg har aldri opplevd maken til radikalt bønnesvar. Jeg holdt på å hoppe i taket på bønnerommet, forteller Else Berit Schøne. Og det er ikke så rart at det ble jubel inne på bønnerommet på helbredelsessenteret til Misjonen Jesus Leger i Vennesla denne julidagen sist sommer.

– Må leve med dette

Årsaken til synstapet var, ifølge legene, at hun slet med for høyt stoffskifte. Det er to og et halvt år siden stoffskifteproblemet første gang ble påvist, og for et og et halvt år siden gikk det altså ut over synet. Det var tredje juledag 2008 at hun uten forvarsel våknet helt uten syn på det høyre øyet, og med dobbeltsyn på det venstre øyet. På den tiden hadde legene oppdaget at hun hadde kreft i skjoldbruskkjertelen, og de fortalte henne at synet nok ville komme tilbake av seg selv etter at kreften ble operert bort. 20. august 2009 ble hun operert, og etter dette har de ikke funnet mer kreft, men synet kom likevel ikke tilbake. Da hadde ikke legene mer å tilby. Dette måtte hun bare leve med.

At Else Berit ikke kunne se, var tydelig for alle. Det høyre øyet var helt livløst, og øyeeplet stakk langt ut. Hun måtte ha hjelp til å famle seg fram hvor hun enn skulle, og for ett år siden skaffet hun seg hunden Tidy, som hun planla å sende på kurs for å bli trent opp som førerhund.

Jesus og kølapper

Else Berit og venninnen Margrete Berg bor sammen på Ål i Hallingdal, og bruker mye av sin tid på å synge og vitne både på forskjellige bedehus og på Kameratklubber i Oslo. Margrete var sjåfør da de noe motvillig satte kursen mot Vennesla for å treffe Svein-Magne Pedersen.

– Vi hadde vært på et av møtene han holdt på Pers Hotell på Gol i 2008, og vi syntes det var helt forferdelig å se at han brukte kølappsystem for dem som ville ha forbønn. Vi forsto ikke at Jesus kunne virke under slike forhold, forteller venninnene.

Men til tross for kølappene ble både Margretes bror og hans samboer frelst på det møtet, og samboeren hans ble helbredet for lumbago. Uansett var det langt fra tankene til Else Berit å ta kontakt med denne helbredelsesevangelisten.

Trosset motvilje

– Men en tidlig morgen i vår, mens jeg sto på verandaen hjemme og var stille innfor Gud, var det som om Jesus kom og sto ved siden av meg og ba meg om å oppsøke Svein-Magne Pedersen. Gud fortsatte å minne meg om dette, forteller Else Berit.

– Vår Far i himmelen slutter ikke å mase om han Svein-Magne Pedersen, så vi må visst bare ta en tur til Vennesla, sa hun til Margrete. Som sagt, så gjort. I juli satte de seg i bilen og tok turen fra Ål til Vennesla for å få forbønn.

Momentant bønnesvar

– Med det samme han la hendene sine på øynene mine, ble hodet mitt kokende varmt. Jeg fikk sånn hjertebank at jeg trodde jeg skulle dø, forteller hun.

Svein-Magne spurte om hun kunne se noe mer. Det kunne hun ikke. Så han ba en gang til.

– Svetten haglet og pulsen slo hardt mens han ba for meg, forteller hun.

Etter hvert kom synet tilbake på det blinde øyet. Og dobbeltsynet forsvant fra det andre øyet. Plutselig var det ikke to av Svein-Magne, men bare en. Og plutselig kunne hun se alt rundt seg så klart og tydelig.

– Det var da noen nydelige bilder på veggen! Også så fin plante borte i hjørnet, utbrøt hun like etter forbønnen.

– Ble liv i øyet

– Med det samme hun kom ut fra bønnerommet, kunne jeg se at det var blitt liv i øyet som før så helt dødt ut. Det var helt fantastisk, sier Margrete.

Da de kom ut i bilen etterpå, forsøkte Margrete å teste venninnen ved å be henne lese hva som sto på skiltene langs veien. Det gikk helt fint. Nå leser hun aviser og bøker, spiller instrumenter og gjør sine daglige gjøremål uten problemer med synet. Hun går fortsatt med briller, slik hun har gjort i mange år, men hun ser like godt som før blindheten.

Og personalet på legesenteret på Ål fikk seg et realt sjokk da en seende Else Berit kom innom.

– De sto og gapte alle sammen, forteller hun.

– Hadde du sett henne for et par uker siden, ville du forstått at dette er et under, sa noen av de fast ansatte til en sommervikar.

– Legen min fikk tårer i øynene da jeg fortalte hva som hadde skjedd. Hun syntes det var stort, sier Else Berit Schøne.

Også venninnen Margrete fikk oppleve et mirakel på helbredelsessenteret. Det kan du lese mer om lenger bak i dette bladet.

LESER PROBLEMFRITT: Nå kan Else Berit Schøne lese avisen igjen, for første gang på halvannet år. Kreften i biskjoldbruskkjertlene forsvant etter forbønn av Svein-Magne.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15