Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet på telefon fra Spania

SMERTEFRI I RYGGEN: Torill Waagen har ikke kjent noe til de gamle ryggskadene etter at hun fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen.
Torill Waagen (64) hadde sterke smerter fra en prolaps i ryggen da hun ringte Svein-Magne Pedersens forbønnstelefon fra sitt hjem i Spania. Da ble det brått slutt på ryggsmertene som hadde plaget henne siden hun var tolv år gammel.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I 1996 forlot Torill det kalde nord for å tilbringe tilværelsen i et klima som skulle være bedre for helsen hennes. Til januar 2009 ble hun boende i den spanske byen Altea. Der gjennomgikk hun røntgen og MR på en klinikk, og legene påviste tre skader som gjorde at ryggen hennes var vond. De mente hun hadde en skade i nakken som følge av et tidligere brudd. Midt på ryggen hadde hun også en skade. Dessuten ble korsryggen skadet, slik at hun har måttet slite med en stadig tilbakevendende prolaps. Skadene oppsto allerede da Torill var utsatt for en ulykke på akebrett som tolvåring. Helt siden da har hun måttet være forsiktig med å belaste ryggen. Prolapsen kom tilbake hver gang hun belastet ryggen feil. Smertene som fulgte med var svært sterke. Medisiner og smertestillende midler takket hun likevel nei til, fordi hun ville unngå faren for pillemisbruk.

Momentant smertefri

I mai 2004 slo prolapsen til for fullt da hun tråkket feil på en fortauskant. Da begynte fem smertefulle måneder. Prolapsen gikk ikke over. Legene i Spania anbefalte operasjon, og satte henne på venteliste. I oktober fikk hun et eksemplar av bladet Legedom av ei venninne. Hun anbefalte henne å ringe forbønnstelefonen til Misjonen Jesus Leger og snakke med Svein-Magne Pedersen. Torill fulgte rådet, og det forandret alt.

– Jeg hadde ikke kunnet reise meg opp og gå med rett rygg siden mai måned. Da jeg la på røret, begynte jeg som vanlig å støtte meg opp etter bordet for å reise meg, men denne gangen kjente jeg ingenting vondt. Jeg reiste meg rett opp og rettet ryggen, forteller hun.

– Dette går jo rett og slett ikke an, tenkte hun, og ringte straks mannen sin.

– Nå står jeg på terrassen med rett rygg, fortalte hun gledesstrålende til ham.

– Ingen tilbakefall

På Alternativmessen i Bergen 19.-21. februar kom Torill bort til Svein-Magne for å fortelle at prolapsen fortsatt ikke har kommet tilbake, etter over fem år. Hun går rakrygget, og ryggen er helt smertefri.

– Normalt skulle ryggskaden slå meg ut med jevne mellomrom, men etter at jeg fikk forbønn har jeg ikke hatt et eneste tilbakefall, sier hun.

– Jeg har kjørt bil i hele natt fra Bergen til Valdres for å besøke datteren min, og jeg måtte sitte fire timer i stillestående kø på grunn av veiarbeid i tuneller. Jeg kjører en helt vanlig bil som ikke er spesielt god å sitte i, men likevel kjenner jeg ingenting vondt i ryggen i dag, forteller hun på telefon noen uker etter messen.

Etter at Torill ble enke, ville det vært svært utfordrende for henne å klare seg alene med ryggplagene.

– Tidligere hadde jeg for eksempel ikke klart å løfte koffertene mine selv. Da ville prolapsen ha slått til, forteller hun.

Nå bor hun i Bergen. Og selv om hun nå har flyttet tilbake til Norge og den norske kulden, holder helbredelsen fremdeles.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15