Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
27 søkte frelse på Gol

70 STO I KØ: De første kølappene ble revet bort da vertskapet en time før møtet begynte å dele ut kølapper for forbønn.
Svein-Magne Pedersen ønsker å gjøre Hallingdal til en Guds dal. Helgen 24. og 25. april fikk mange oppleve Guds kraft til frelse og helbredelse på konferanse på Pers Hotell.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I samarbeid med Kilden menighet på Ål, holdt Misjonen Jesus Leger helbredelseskonferanse på Pers Hotell på Gol siste helgen i april. Svein-Magne Pedersen forkynte og ba for syke i møtene, som varte til langt på natt både lørdag og søndag.

Lørdag kom 17 personer frem for å gi til kjenne at de ønsket å bli frelst etter å ha hørt evangeliet forkynt.

På søndagens møte rakte noen få personer opp hånden som respons på at de ønsket å bli frelst da Svein-Magne innbød tilhørerne til å ta imot Jesus. Utover kvelden viste det seg imidlertid at flere av de som søkte forbønn om helbredelse også ønsket å bli frelst. Misjonen Jesus Leger har navnene på totalt ti personer som ga til kjenne at de tok imot Jesus i løpet av denne kvelden.

Til sammen søkte altså 27 personer frelse i de to møtene.

– På tide å bli frelst

– Har du sluppet Jesus inn i hjertet ditt? Spurte Svein-Magne en eldre mann som fortalte forsamlingen om hvordan Guds kraft hadde rørt ved ham under forbønn.

– Nei, men nå er jeg så gammel at det er vel på tide, svarte mannen.

Så ba de frelsesbønn sammen i mikrofonen. De frelsessøkende var i alle aldere, fra mange forskjellige steder.

– Jeg kjente det i magen og jeg kjente det i hjertet, sa ei ung jente etter å ha bedt frelsesbønnen.

Helbredelser til neste morgen

De fleste av de fremmøtte kom for å få forbønn om helbredelse fra sykdommer. Lørdag sto 70 personer i kø en time før møtet startet, for å sikre seg kølapp til forbønn.

På møtet lørdag opplevde Svein-Magne at Gud talte til ham om en rekke konkrete sykdommer som var representert i salen. Han delte dette med forsamlingen, og alt stemte med situasjonen til konkrete enkeltpersoner i salen.

– Dette er en hilsen fra Gud om at han tenker på akkurat deg, Han ser din situasjon og Han ønsker å hjelpe deg, sa Svein-Magne.

Utover kvelden og natten pågikk forbønn for en og en, og klokken ble halv fem om morgenen før alle i forbønnskøen var betjent. Da hadde møtet vart i 11 og en halv time.

Søndagens møte varte i ni timer, og sluttet klokken to.

I løpet av helgen opplevde mennesker helbredelse fra blant annet beinskjørhet, dårlig hørsel og ryggslitasje.

Stor oppslutning

Til møtene kom folk fra både Trondheim, Bergen og Oslo, samt vestlandssteder som Stord, Frekhaug, Sogndal og Eikefjord, og fra mange av bygdene i Hallingdal, Valdres og Numedal.

Det er tredje året på rad at Svein-Magne Pedersen holder helbredelsesmøter på Pers Hotell på Gol. Første gangen uttalte han at han ønsket å bidra til å gjøre Hallingdal til en Guds dal, og i møtene fortalte han at han fortsatt har denne visjonen.

Pastor Helge Svanaasen i Kilden menighet på Ål forteller at interessen omkring disse møtene er voksende.

– Vi har aldri tidligere fått så mange henvendelser med spørsmål og bønneemner i forkant av møtene som det vi har opplevd dette året. Enkelte har til og med ringt hotellet og bedt resepsjonistene om å formidle bønneemner til oss, forteller han.

Svein-Magne Pedersen kommer tilbake til Pers Hotell for å holde nye møter 30. april og 1. mai neste år, så Gol-møtene fortsetter å være en årlig foreteelse.

FRA FJERN OG NÆR: Folk fra både Østlandet, Vestlandet og Trøndelag fant veien til møtene på Gol.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15