Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Frisk fra bekkenløsning etter ti år

FRISK FRA BEKKENLØSNING: Helene Helle fra Bergen ble momentant helbredet da Svein-Magne Pedersen ba for henne under Alternativmessen i Grieghallen. Foto: Svein-Magne Pedersen.
Helene Helle sto på stand vis a vis Svein-Magne Pedersen under Alternativmessen i Bergen 19.-21. februar. Da hun kom for å få forbønn helt på slutten av messen, ble hun momentant helbredet.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

– Det brenner i ryggen!

Slik beskrev Helene Helle det som skjedde da Svein-Magne Pedersen la hendene på henne og ba om at hun skulle bli frisk fra bekkenløsning.

Hun var medhjelper for en av utstillerne under Alternativmessen, og tilbrakte helgen på stand i Grieghallen. Like ovenfor sto Svein-Magne Pedersen og ba for syke på standen til Misjonen Jesus Leger. Hun kjente ikke til tjenesten hans fra før, men så at det skjedde mye der borte. I løpet av de tre messedagene vurderte hun flere ganger å søke forbønn, men køen var lang, og hun hadde jo en jobb å passe. Da messen stengte søndag kveld, rakk hun akkurat å få forbønn mens utstillerne pakket sammen over hele Dovregubbens Hall.

Krykkene klare

Det var da Helene fikk sitt andre barn for snart elleve år siden, at hun fikk store problemer med bekkenløsning.

– Jeg hadde alltid krykkene stående klare på soverommet, for jeg visste aldri på forhånd hvilke dager jeg kom til å være i stand til å gå, forteller hun.

Hun jobber som bussjåfør i Bergen. – Det er ikke akkurat noen drømmejobb når man har bekkenløsning, sier hun. Det eneste legene kunne foreskrive mot sykdommen, var fysisk trening.

– I enkelte perioder kunne jeg holde smertene i sjakk ved å være flink til å trene. Men i lange perioder var smertene så ille at jeg ikke orket å trene, og da ble det jo enda verre, forteller hun.

Momentant smertefri

Da Svein-Magne ba for henne på slutten av messen, forsvant smertene der og da. Hun sier det føltes som de brant bort. Siden har hun ikke kjent noe til de tidligere så intense smertene. Og krykkene står stille.

– De har ikke flyttet seg en millimeter, smiler hun. – Før var jeg så vant med å ha vondt, at jeg nesten ikke tenkte over det lenger. Nå stopper jeg stadig opp og tenker over at jeg ikke har vondt, sier Helene.

– Selvfølgelig merker jeg at musklene rundt bekkenet er slitne og slappe etter så lang tid, men det er noe helt annet enn de smertene jeg hadde. Nå har jeg begynt å trene opp musklene igjen, forteller hun.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15