Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Himmel-nøkkelen
- frelse på 10 minutter

Mange er i dag på leting etter mening med livet. Folk spør: Hvor kommer vi fra, hvorfor er vi her og hvor går vi etter død og grav? Det fins et svar. Jesus er den eneste som kan gi rett svar i et virvar av religioner, sekter og kirker. Selv kaller han seg "veien, sannheten og livet". Han beviste at han var Guds Sønn ved å dø for menneskenes synder og stå levende opp fra de døde.

I andakten "Himmel-nøkkelen" forteller evangelist Svein-Magne klart og tydelig hvordan man skal motta evig liv. Etter å ha lyttet til andakten kan man trykke tallet 2 på tastaturet hvis man vil motta gratis brosjyre om evig liv. Deretter kan man legge igjen sitt navn, adresse og telefonnummer slik at vi kan gi respons. Og hvis man har bedt frelsesbønnen kan man bare si: "Jeg ba frelsesbønnen". Men alt dette er frivillig. Alt blir behandlet konfidensielt. Vanlig telefontakst.

Dette er en genial og enkel måte å ta livets viktigste valg.

Du er bare ti minutter fra frelse og full tilgivelse. For det tar bare 10 minutter å lytte til andakten "Himmel-nøkkelen.

Du har lenge utsatt livets viktigste valg. Livet er kort og kan stoppe brått og uventet. Ikke ta sjansen på enda en dag uten sikkerhet på hvor du vil tilbringe evigheten.

Det er kun to utganger på livet: himmel eller helvete. Gud venter på at du skal ringe:

Himmel-nøkkelen er døgnåpen:
815 50 077
(vanlig telefontakst)


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

DAGENS MIRAKEL
(Bok)

En sjelden, sterk bok – full av vitnesbyrd om Guds inngripen i syke menneskers liv.

Mange tusen syke mennesker tar årlig kontakt med Misjonen Jesus Legers helbredelsessenter i Vennesla. De ønsker forbønn for en rekke sykdommer og plager. Dette skjer ved personlig fremmøte eller på møter i inn- og utland. Men de fleste tar kontakt per telefon, brev eller e-post. Hvert år ber evangelist Svein-Magne Pedersen for rundt 70.000 syke enkeltpersoner. Og Gud svarer på mange rop om hjelp. Gladmeldingene strømmer inn til helbredelsessenteret. Boken Dagens Mirakel er en samling sterke vitnesbyrd fra mennesker som kommer tilbake for å gi Gud æren gjennom sitt personlige vitnesbyrd. De er alle blitt helbredet.

Ønsker du å lese om Guds makt over sykdom og lidelser, er dette boken for deg. Den er personlig, overbevisende og trosstyrkende.


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15