Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
  Gi en gave
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Himmel-nøkkelen
- frelse på 10 minutter

Mange er i dag på leting etter mening med livet. Folk spør: Hvor kommer vi fra, hvorfor er vi her og hvor går vi etter død og grav? Det fins et svar. Jesus er den eneste som kan gi rett svar i et virvar av religioner, sekter og kirker. Selv kaller han seg "veien, sannheten og livet". Han beviste at han var Guds Sønn ved å dø for menneskenes synder og stå levende opp fra de døde.

I andakten "Himmel-nøkkelen" forteller evangelist Svein-Magne klart og tydelig hvordan man skal motta evig liv. Etter å ha lyttet til andakten kan man trykke tallet 2 på tastaturet hvis man vil motta gratis brosjyre om evig liv. Deretter kan man legge igjen sitt navn, adresse og telefonnummer slik at vi kan gi respons. Og hvis man har bedt frelsesbønnen kan man bare si: "Jeg ba frelsesbønnen". Men alt dette er frivillig. Alt blir behandlet konfidensielt. Vanlig telefontakst.

Dette er en genial og enkel måte å ta livets viktigste valg.

Du er bare ti minutter fra frelse og full tilgivelse. For det tar bare 10 minutter å lytte til andakten "Himmel-nøkkelen.

Du har lenge utsatt livets viktigste valg. Livet er kort og kan stoppe brått og uventet. Ikke ta sjansen på enda en dag uten sikkerhet på hvor du vil tilbringe evigheten.

Det er kun to utganger på livet: himmel eller helvete. Gud venter på at du skal ringe:

Himmel-nøkkelen er døgnåpen:
815 50 077
(vanlig telefontakst)


© 2017 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Fri oss fra det onde
(Bok)

365 løfter om Guds beskyttelse i vanskelige tider. En andaktsbok. Guds plan for endetiden

Denne hendige lille andaktsboken på ca. 380 sider inneholder 365 løfter om beskyttelse fra Bibelen, ett løfte for hver dag i året. I en verden hvor alt synes å gå i oppløsning med kriger, vold, kriminalitet og politisk usikkerhet, fins det kun én trygg ankergrunn for troen – Guds uforanderlige løfter om beskyttelse for sine barn. Gud kan ikke si noe og mene noe annet. Han står bak sine løfter om beskyttelse av sine egne når verden holder på å gå av skaftet.

Føler du deg utrygg i en høyst urolig verden, vil Svein-Magnes nye andaktsbok være med på å gi deg en trygg grunn under dine føtter. Gud er med gjennom alt!


Gi gave over internett

Ved bruk av mobiltelefon og kort kan du nå fort og enkelt støtt vårt arbeid.
Les mer

Klikk:
giengave.jpg

Takk for at du støtter arbeidet!

 

Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15