Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Slapp kneoperasjon

Røntgenbildene viste kneslitasje. Legen sa at jeg måtte skifte knær og sette inn kunstige. Jeg ringte deg og fikk forbønn. Det var som ei hånd som strøk forsiktig over knærne – og så kom smertene bort. Siden har jeg vært god.

Halspulsåra var 50 % tett

På sykehuset i Tromsø fant legene ut at halspulsåra til min søster var 50 % tett. Å få den åpnet var ingen lek. Min søster var ikke sikker på om hun skulle våge å ta en slik risikofylt operasjon. For et år siden ringte hun til deg og fikk forbønn. Du ba for henne en dag i februar 2009. I april samme år var hun tilbake på sykehuset for en ny sjekk. Legene ville finne ut om åren var blitt mer tett. Da skjønte legene ingen ting. Åra som var 50 % tett var nå blitt helt åpen. «Du trenger ikke å komme tilbake for å bli sjekket på nytt. Vi anser deg som frisk,» sa en av legene til henne.

Forkalkning på øynene

Øyenlegen fant ut at jeg hadde forkalkning på øynene. Det var konklusjonen etter to undersøkelser, med ett års mellomrom. «Det er ikke noe vi kan gjøre med det. Det vil bare bli verre med årene,» sa øyenlegen. Men jeg tenkte: «Dette vil jeg gjøre noe med! Jeg vil ringe til Svein-Magne.» Dagen etter ringte jeg til deg og fikk forbønn for forkalkningen på øynene. Straks løsnet forkalkningen og for ut av øynene mine. Nå ser jeg alminnelig godt og kan lese aviser og bøker. Siden da har jeg vært hos optikeren. Han har undersøkt meg og funnet ut at her er det skjedd noe uforklarlig.

Infeksjon i mage og tarm

I ett år plagdes jeg med infeksjon i mage og tarm. Jeg fikk medisin, men det hjalp ikke noe. Så prøvde jeg å legge om kosten. Det hjalp heller ikke. Så en dag ringte min datter til deg for å få forbønn. Samtidig som du ba, begynte jeg å bli god. I løpet av natten var jeg frisk.

Bristet bekkenbeinet

For et år siden falt jeg og bristet bekkenbeinet. Jeg var flere ganger til legen. Røntgenbildene viste brist i bekkenbeinet. Legen sa at det bare måtte ta sin tid. Han ga meg smertestillende tabletter, men de tålte jeg ikke. Det eneste som hjalp, var å ringe til deg for å få forbønn. To-tre dager etter at du hadde bedt for meg, var jeg god.

Hofteslitasje

For noen år siden begynte jeg å få vondt i begge hoftene. Røntgenbildene fra sykehuset i Bodø viste slitasje. Legen ga meg smertestillende tabletter. For en måned siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Tenk, smertene forsvant med en gang! Siden da har jeg vært god. Jeg har gått turer uten å kjenne noe til smertene. Før jeg ble frisk ville det ha gitt meg smerter, men nå er de borte.

Momentant helbredet av tykktarmbetennelse

I over to år hadde barnebarnet av min søster hatt tykktarmbetennelse. I fjor ringte jeg til deg for å få forbønn for henne. Hun visste at jeg skulle ringe til deg, men ikke når jeg skulle ringe. Like etter at jeg hadde ringt til deg og fått forbønn for henne, ringte hun til meg og sa: «Har du ringt til Svein-Magne? Akkurat nå forsvant smertene fra tarmene. Jeg er nesten helt god!» Dette var fantastisk!

Utposning på en tarm

For to år siden ringte min far til deg. Han hadde utposning på tarmene. Han kjente noe rart som skjedde med ham, en varme strømmet inn i magen hans. Han ble god og har fått et nytt og bedre liv. Han kjenner ikke lenger noe til utposningen.

Psoriasis

Min mormor på 87 år hadde psoriasis i hender og under føttene. Psoriasisen dukket også opp på forskjellige andre plasser på kroppen. Hun fikk behandling på sykehus. Det var tungt for henne, for hun fikk ingen hjelp av medisinene. Våren 2008 ringte hun til deg og fikk forbønn. Rett etter forbønnen begynte hun å bli bedre. Etter noen uker var hun helt god. Hun er nå absolutt helt frisk av psoriasis.

Utposning på tette bronkier

I seks år hadde jeg utposning på bronkiene, som legene kalte det. De var også tette på grunn av slim. Jeg fikk den ene penicillinkuren etter den andre uten at det hjalp noe særlig. For ett år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Tre dager senere ble jeg helbredet. Jeg satt da på sofaen med en bøtte vann foran meg. En masse gørr kom opp. At det går an å ha så mye gørr i bronkene er ufattelig for meg. Tenk, jeg hostet opp en halv liter gørr! Jeg ble helt frisk! Siden da har jeg vært til undersøkelse hos lege. Dessuten har jeg vært i røntgen. Legene sier at alt er bra.

Helbredet i Telekirken

Legen min fant ut at noe var galt i den ene lungen min. Jeg pleide å ha lungebetennelse. En onsdagskveld ringte jeg til Telekirken. Der ba du for de syke som lyttet på din andakt. Dagen etter fikk jeg opp en masse slim fra lungene. Straks følte jeg meg god. Siden da har jeg ikke hatt lungebetennelse. Telekirken hver onsdag klokken 20 og 21 er det beste du har funnet på!

Korsbåndet var røket

Jeg hadde revet av korsbåndet i en ulykke og hadde også skadd menisken i det høyre beinet. Jeg ble undersøkt, og legene bestemte at jeg måtte opereres. Det ville bli en meget kompli-sert operasjon, sa de. Jeg ringte deg for kort tid siden, og du ba for meg. Underet skjedde. Da jeg skulle opereres i går, fant ortopeden ingen feil med korsbånd eller kne. Operasjonen ble kansellert!

Helbredet – «Lønning Direkte»

En nær venn av meg hadde smerter i skuldrene i mange år. Han trodde selv det var slitasje. Da du ba for syke på «Lønning Direkte» på TV2, ble han helbredet. Etter 14 dager var han blitt helt god. Like etter dette reparerte han en bil. Etter en stund kom han inn og sa: «Dette er merkelig, jeg har ikke lenger vondt i skuldrene!» Siden da har han vært god.

Helbredet i hælene

For fire år siden hadde du møter på Fauske. I flere måneder hadde jeg gått med smerter i hælene. Det var vondt å gå. Det kjentes ut som om de var blitt knust. Legen min forsto ikke hva som var årsaken til lidelsen. Mens du sto på talerstolen og prekte, kjente jeg med ett at noe skjedde med hælene. De ble myke og gode. Da jeg gikk hjem fra møtet, var jeg blitt helt god. Siden har jeg vært god.

Sterk etter drypp

Etter at jeg hadde et drypp for seks-sju år siden, ble det ene benet svakere enn det andre. Jeg haltet derfor når jeg gikk. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for denne svakheten. Etter tre dager merket jeg at beinet begynte å bli sterkere, og etter tre uker ble jeg helt god. Dette er helt utrolig!

Slipper høreapparater

Jeg kom på møte i Regnbuen Kristne Fellesskap på Lørenskog. Der var du hovedtaler. På møtet gikk jeg frem for å få forbønn for min dårlige hørsel. Jeg brukte to høreapparater. Etter at du ba for meg, trenger jeg ikke lenger å bruke dem.

Endetarmssmerter

I ett år gikk jeg med fryktelige smerter rundt endetarmen. Jeg hadde problemer med å gå på klosettet. Du ba for meg på telefonen. Smertene forsvant litt etter litt. Etter to uker var jeg god.

Meniskhelbredet

Menisken i mitt høyre ben ble skadet. MR-røntgen viste også slitasje og betennelse. Ortopeden sa: «Du trenger å bli operert for å bli frisk i kneet.» Jeg bestemte meg for å ta kontakt med deg. Mens du ba for meg, kjente jeg to stikk i kneet. Siden da ble jeg bedre og bedre. Først etter åtte måneder var jeg helt frisk. Det er tre år siden dette skjedde, og ennå er jeg frisk i kneet.

Hjerteflimmer

I to år gikk jeg med hjerterytmeforstyrrelse. «Tilkall ambulansen når du får det,» sa legen til meg. Anfallene pleide å vare i ti minutter, men etter hvert ble det verre og verre. For en uke siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Jeg ble momentant frisk og kjenner ikke lenger noe til hjerterytmeforstyrrelsen. Et halvt år senere var jeg til hjerteundersøkelse på sykehuset i Kongsvinger. Der fant legene ut at hjertet mitt var helt i orden.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15