Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Ulcerøs kolitt

I januar 2008 fant legen ut at jeg hadde fått ulcerøs kolitt. Jeg fikk tabletter som jeg skulle spise. En vårdag samme år kom jeg på kontoret ditt på Forum Kino i Bergen. Der ba du for meg. Etter en uke begynte jeg å bli bedre. Jeg kunne spise uten å måtte springe på do. En måned senere var jeg helt god. Legen undersøkte meg og fant ut at jeg var blitt frisk.

Psykose

Fra 1995 led jeg av psykose. Hvert år var jeg en gang eller to ganger innlagt på et psykiatrisk sykehus i Stavanger eller Bodø. Oppholdene varte et par måneder hver gang. Her fikk jeg behandling. Det hendte jeg var i belteseng. Flere ganger måtte politiet sette håndjern på meg. Jeg var da svært psykotisk, levde i min egen verden. Behandlingen hjalp noe, men god ble jeg ikke. I 2003 var jeg så dårlig at en lege tok førerkortet fra meg. Dette året kontaktet jeg deg og fikk forbønn på telefonen. Da begynte ting å skje. Jeg ble gradvis bedre. Siden jeg fikk forbønn har jeg ikke vært innlagt på psykiatrisk sykehus. Nå er jeg helt god. Nå er jeg nestleder i en mental helseforening på hjemstedet mitt.

«Min sønn ble vill av glede!»

Min sønn hadde en alvorlig rygglidelse. Tre skiver var slitt bort i korsryggen. I fire år gikk han med store ryggplager. Han var da sykemeldt og kunne ikke arbeide. Min sønn gikk ut og inn hos legen, og spiste mye medisin. Men ingenting hjalp. For åtte dager siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for sønnen min. Han visste ingenting om det. Her om dagen kom han på besøk til meg. «Er du ute og går?» spurte jeg. «Ja, jeg er blitt god i ryggen. Jeg har kjørt helt til Umeå i Sverige uten å kjenne smerter i ryggen,» sa han. Da først fortalte jeg at jeg hadde kontaktet deg. Min sønn kunne da fortelle at ryggsmertene kom bort dagen etter at han hadde fått forbønn. Han ble vill av glede, for han hadde hatt problemer med å tro at det gikk an å bli frisk av en slik alvorlig rygglidelse.

Kreft i underlivet

Den 2. juli i 2008 fikk jeg vite av legen min at jeg hadde fått kreft i underlivet. Dette var en alvorlig type kreft, like farlig som kreft i bukspyttkjertelen. To uker senere ringte jeg til deg og fikk forbønn. Den 6. august skulle jeg opereres. Legene ville fjerne kreftsvulsten. Jeg ble undersøkt med CT og MR. Da fant legene ingen ting. Kreften var kommet bort. Gud åpenbarte sin herlighet. Dette er helt fantastisk!

Fibromyalgi

I februar 2008 kontaktet jeg deg og fikk forbønn for fibromyalgi. Den forsvant!

Lukkemuskel

Lukkemuskelen min fungerte ikke som den skulle. Magesyre kom opp i halsen og forårsaken sårhet i spiserøret. Ofte måtte jeg kaste opp. Dette varte et år. For tre måneder siden ringte jeg til deg. Du ba for meg, og siden da har jeg ikke kastet opp eller hatt sårhet i spiserøret. Gud har helbredet meg.

Slutt på spøkerier

Min datter bodde i et hus hvor det spøkte. Det var mye uro i huset. Hennes sønn sov dårlig om natten på grunn av spøkeriene. Jeg kontaktet deg og du ba at de onde åndene skulle forlate huset. Nå kan hun fortelle at alt er blitt forandret. Det er nå stille og rolig i huset. Hennes sønn sover som en stein om natten etter at Gud renset huset gjennom din forbønn.

Lukkemuskel

En høstdag i 2008 ringte jeg til deg og ba om forbønn for min sønn. Han ba meg ringe til deg slik at du kunne be for han. I to år led han på grunn av en lukkemuskel som ikke fungerte slik den skulle. Dette førte til svie i brystet. Han måtte nesten sitte i senga om natten for at ikke magesyra skulle komme opp i spiserøret. Han ble operert på sykehuset i Harsted. Men operasjonen var ikke vellykket. Legene der sa at han bare måtte lære seg til å leve med denne lidelsen. Jeg ringte til deg, og du ba for ham. Sønnen min ble momentant frisk. Dagen etter var han god. Nå kan han ligge helt flatt i senga. Han sover hele natten og får ikke lenger magesyre opp gjennom spiserøret.

Slitasje i ryggen

Svigersønnen min på 60 år ringte til deg og fikk forbønn for sin dårlige rygg. Smertene kom av slitasje. I flere år gikk han med rygglidelser. Så fant han på å ringe til deg. Like etterpå ble han helbredet.

Urinlekkasje

Jeg hadde urinlekkasje i flere år og måtte gå ofte på klosettet. Så en dag ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da kjente jeg at noe arbeidet i magen. Gud holdt på å helbrede meg. Jeg ble frisk. Nå er det ikke lenger lekkasje.

Bihulebetennelse

I slutten av mars i år kom jeg til forbønn på det nye senteret i Vennesla. Før jul i fjor fikk jeg betennelse i bihulene. Jeg gikk med en konstant betennelse i bihulene. Min lege ga meg en penicillinkur, men den ble jeg dårlig av. Etter at du ba ble jeg bedre og bedre av bihulebetennelsen. Etter vel en uke var jeg frisk.

Psoriasis

I januar i år ringte jeg til deg for å få forbønn for min psoriasis. Jeg hadde vært til lege for denne plagen. Han sa at jeg måtte lære meg til å leve med dette. Du ba for psoriasisen min. Etter dette ble jeg bedre og bedre. Etter to-tre måneder var jeg god. Nå har jeg ingen symptomer på sykdommen lenger.

Menieres kom bort

Min mann har hatt Menieres i 35 år. Han har plagdes mye med svimmelhet og øresus. Han pleide å legge seg når han ble svimmel, men noen ganger kom den så brått på at han falt om. En gang han lå og sov for tre år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Jeg sa ingen ting til ham. Tre uker senere oppdaget han at Menieresen var kommet bort. Dette nevnte han for meg. Da først fortalte jeg ham at jeg hadde ringt til deg og at Gud hadde helbredet ham. Han ble både overrasket og glad. Det er nå tre år siden miraklet skjedde. Han er fremdeles kvitt svimmelhet og øresus.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15