Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 30 frelst på Oppdal:
Helbredelsene ryktes i bygda

SMERTEFRI SEIERSRUNDE: Reidun Skjærli fra Støren springer i gledesrus etter å ha blitt kvitt en smertefull artrose i knærne.

FOTO: MORGAN FRELSØY

I overkant av tretti personer gav seg til Gud og mange sterke mirakler skjedde da Svein-Magne besøkte Oppdal Kristne Senter i pinsehelgen. Reidun Skjærli fra Støren ble kvitt sin plagsomme artrose i knærne, og har gått turer hele sommeren uten problemer. Før kom hun seg knapt til postkassen.

Tekst: Linda Helén Haukland

Det var merkbar forventning i lufta blant de mange frammøtte på Oppdal Kristne Senter da Svein-Magne Pedersen besøkte Oppdal i pinsehelgen. En av dem var Reidun Skjærli (54), som kom til møtet søndag kveld med sterke smerter og bevegelseshemning i knærne på grunn av artrose.

Tvilende trakk hun en kølapp til forbønnskøen, for mannen Steinar mente dette ville hjelpe henne. Klokken 22.00 ble det hennes tur til å få forbønn. Smertene jaget slik i knærne at hun nesten ikke klarte å komme seg fram til Svein-Magne.

Fantastisk sommer

– Det er fem-seks år siden jeg har kunnet strekke ut den venstre foten slik jeg gjør nå, sa hun glad etter forbønnen.

– Nå har jeg heller ingen smerter lenger. Hun og Svein-Magne tok seg like godt en springmarsj foran de andre for å demonstrere hvor god hun var blitt.

– Jeg trodde aldri at dette skulle skje med meg, dette er helt fantastisk! sa Reidun gledesstrålende, og så straks lysere på framtiden. I september er hun nemlig innkalt til røntgen fordi legene vurderer en ny operasjon i kneet, men uten smerter og med full bevegelighet i leddet tror hun at hun slipper inngrepet.

– Denne sommeren har vært helt fantastisk for meg. Jeg har aldri i mitt liv gått så mye i skog og mark som jeg har gjort nå. Før klarte jeg knapt å gå ned til veien, så hverdagen er blitt helt snudd på hodet, forteller hun glad på telefonen en måned etter møtet.

Helt god

Datteren Randi Skjærli (32), hadde heller ikke tro på helbredelse ved bønn, men trakk nummer i forbønnskøen, hun også. Siden hun var tretten år har hun slitt med så sterke menssmerter at de har invalidisert henne og holdt henne våken på nettene.

– Etter at Svein-Magne bad for meg, gikk jeg ned i kjellerstua for å ta en kopp kaffe. Da kjente jeg plutselig en stråling ned mot magen, og det var som om det stakk kniver i magen på meg. Jeg tenkte i mitt stille sinn at jeg kanskje var blitt verre, men så var det som om smertene rant ut av magen på meg. Det var en underlig følelse, og siden har jeg vært god, forteller hun på telefonen etter kampanjen.

Smale fingre

Da klokken passerer ett natt til mandag, er familien Skjærli klar til å forlate lokalet. Men Reidun vil så gjerne ha forbønn for sine hovne fingre, så hun stiller seg i forbønnskøen igjen.

– Jeg trodde ikke noe på dette da jeg reiste hit, men nå vet jeg jo at det virker. Kan du be for fingrene mine også? spør hun full av trosvisshet.

Hovenheten har gjort at hun ikke har kunnet ha på seg ringene sine, men nå er problemet omvendt:

– Jeg har fått så smale fingre, at ringene bare faller av meg, ler Reidun.

God respons

I overkant av 30 personer tok imot Jesus i løpet av de to møtene, og arrangørmenigheten arbeider nå aktivt for å følge opp de nyfrelste. Pastor Hans Rogstad er glad for at så mange gav seg til Gud denne helgen.

– Jeg kan ikke minnes at så mange er blitt frelst i menigheten i løpet av en helg tidligere. Dette har vært en helt fantastisk kampanje for oss, og vi har fått en overveldende god respons fra bygdefolket. Nå går ryktene om helbredelsene som ild i tørt gress, sier han.

De to møtene varte i tilsammen tyve timer, og folk kom tilreisende fra Kongsberg i sør til Finnmark i nord for å delta. Da klokka nærmet seg tre natt til mandag, kom det tre berusede ungdommer fram til forbønn. En av dem søkte frelse, og en annen ble helbredet for smerter i den høyre leggen som hadde plaget ham i to år.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15