Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Ektepar fikk helbredelse til kropp og sjel

EKTEPAR HELBREDET: Solveig og Jarl Dahl fikk begge oppleve Guds helbredende kraft i samme møtet.
Solveig Dahl ble fri fra angsten som hadde plaget henne siden barndommen, og mannen Jarl ble kvitt slitasje i begge knærne, da Svein-Magne Pedersen ba for dem.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Dette var herlig. Det ble så lyst og godt, sa Solveig Dahl like etter at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for henne på det første møtet i Misjonen Jesus Legers nye helbredelsessenter 19. september.

Livslang angst

Helt siden hun var barn har den 66 år gamle kvinnen slitt med konstant angst for at hun selv eller noen som står henne nær skulle bli syke eller komme ut for noe farlig. Solveig og mannen bor i Stavanger, mens deres to barn med familier har flyttet til Nord-Norge og Thailand, så hun mente hun hadde mye å være nervøs for.

– Barna og barnebarna mine har ikke kunnet reise noen plass uten at jeg var redd for hva som kunne skje med dem, og maste på dem om det. Og hvis jeg hørte at en av dem hadde en liten forkjølelse eller litt vondt i hodet, ble jeg kjempenervøs. Jeg ringte hele tiden for å spørre hvordan det gikk, hvis jeg trodde noe kunne være litt galt. Hjemme kunne jeg bli sittende på sengekanten og bare være redd, uten å orke å spise eller noen ting, forteller hun.

– Angsten rant ut

I alle år har hun unngått legehjelp og medisiner så mye som mulig.

– Jeg har hatt noen tabletter liggende, men jeg har aldri vært glad i å bruke medisin. Jeg bare håpet at det skulle gå bort, sier hun.

Men det måtte forbønn til for at det skulle skje. Da Svein-Magne Pedersen la hendene på henne og ba, ble det nemlig slutt på plagen.

– Jeg ble varm i hele kroppen, og så var det som om angsten ble dratt fra hodet og nedover, og rant ut fra beina. Det var nesten så jeg måtte kikke etter for å se om det lå noe på gulvet ved siden av meg etterpå, forteller hun.

Glad og lettet kunne hun etterpå fortelle at angstfølelsen hadde forlatt henne. En måned etterpå forteller hun på telefon at det fortsatt er slik. Hun merker at hun reagerer naturlig og avslappet på det barn og barnebarn forteller, og hun merker ikke mer til angsten.

Slitte knær

Like etter at Solveig fikk forbønn, var det mannen hennes sin tur. 73 år gamle Jarl Dahl jobbet som fisker hele livet frem til han gikk av med pensjon, og etter å ha tilbrakt mange år stående i vær og vind og bølger på havet, var knærne slitt. Røntgenbilder fra sykehuset i Rogaland viste slitasje og bruskdannelse i begge knærne. Plagene varte i nærmere fem år.

– Det gjorde vondt å gå, særlig i trapper, forteller han.

Men etter at Svein-Magne Pedersen ba for ham, kunne han gå så lett som bare det.

– Sånn går en frisk mann, sa Svein-Magne da de tok en prøverunde på gulvet foran plattformen.

– Det er lenge siden jeg har gått sånn, sa Jarl. Arm i arm svingte fiskeren og evangelisten seg i prøvende, hoppende dansetrinn – også det gikk helt fint.

– Det kjentes som om noe for bort da han ba, forteller Jarl på telefon en måned etterpå. Han er fortsatt frisk i knærne.

Ekteparet anbefaler gjerne møtene i helbredelsessenteret.

– Med det samme jeg kom inn i bygget følte jeg at Guds Ånd var der. Vi ble møtt med varme og følte oss velkommen på alle vis. Jeg vil anbefale alle å komme dit og søke Jesus. Svein-Magne er jo et redskap for Jesus, sier Solveig, som også forteller at hun er en hyppig gjest i Telekirken på onsdagskveldene.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15