Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Glede på Hønefoss da Gry Veronicha ble kvitt ryggsmertene

STRÅLENDE TILFREDS: 24 år gamle Gry Veronicha Grønvold fryder seg over den «nye» ryggen sin.
– Det er et mirakel! Det er et under!

Gry Veronicha Grønvold (24) er jublende glad over det fantastiske som har hendt.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Tre lang år med ryggplager er passe´grunnet en enkel bønn fra en enkel predikant fra Nordland. Det hele startet i november 2007 da NRK sendte TV-dokumentaren «Mirakelmannen» og Gry Veronicha var en av drøyt 500 000 seere. Hun la merke til predikanten som ba for syke og tenkte at det kunne være verdt å prøve ved en senere anledning.

På Hønefoss

Da Svein-Magne kom til hennes hjemby, Hønefoss, i mars 2009, hadde hun store smerter i ryggen. Plagene hadde vedvart i tre år, og stadige behandlinger hos fysioterapeut og kiropraktor var til liten nytte.

Etter å ha deltatt på Pedersens seminar under Alternativmessa, ble det langt om lenge hennes tur til å bli bedt for.

–Jeg ble varm i kroppen da han ba, noe glødet, det kjentes som om en stråle gikk gjennom hele kroppen.

Luksus

Allerede samme kveld kunne hun nyte den luksus det er å sitte på en stol uten å kjenne smerter eller stivhet i ryggen.

Nå legger ikke Gry Veronicha merke til ryggen sin lenger.

– Det funket! Det er så behagelig! Veldig moro å få oppleve, sier hun og legger til at hun ikke har noen god forklaring på det som har skjedd. Foreldrene hennes synes selvfølgelig det er stas at datteren har fått «ny» rygg.

Men litt bittersøtt er det likevel: Gry Veronicha har slitt med hodepine i nesten ett år etter en kollisjon. Hun ble påkjørt bakfra som passasjer i bil, og har siden hatt mye hodeverk.

–Jeg glemte helt å nevne hodepinen for Pedersen, angrer på at jeg ikke fikk forbønn for det og!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15