Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Marie ble helbredet i Telekirken

Marie Søbstad ble helbredet på møte i Telekirken, hvor hun er fast gjest på onsdagskveldene.
Marie Søbstad på Averøy er fast gjest i Telekirken på onsdagskveldene (820 43230). På et av telefonmøtene ble hun helbredet i lungene.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Hver onsdag kveld klokken 21 ringer jeg Telekirken for å høre på Svein-Magne, forteller den trofaste «telekirkegjengeren».

Hver onsdag kveld holder Svein-Magne Pedersen telefonmøte der han forkynner evangeliet, innbyr til frelse og ber for syke.

– Legg hånden på hodet ditt, sa han til Marie da han skulle be for henne en kveld.

Legen hadde sagt til henne at hun hadde fått noe på lungene. Medisinen hun fikk gav henne bare utslett. Nå trengte hun helbredelse.

– Etter at Svein-Magne ba for meg, begynte jeg å verke i hele hodet. Jeg verket så ille at jeg nesten måtte skrike. Jeg har aldri vært ute for slikt før. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, forteller hun.

Til slutt stoppet smertene, og hun la seg til å sove. Morgenen etter ble det full opprensking.

– Det begynte å komme ut masse slim fra lungene. Jeg måtte gå på badet og spytte det ut. Etter det har jeg ikke kjent noe mer til plagene, sier Marie.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15