Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Alvorlige ryggsmerter

For tre–fire år siden hadde du et seminar om helbredelse på Viktoria Hotell i Stavanger. Jeg var da blitt uføretrygdet på grunn av slitasje i ryggen. Der ba du for meg, og Gud helbredet meg momentant. Siden da har jeg ikke kjent noe til ryggsmertene.

Fikk nye hofter – «Lønning Direkte»

Mitt barnebarn ble født med hofter som smuldret opp. Det var så vondt at han ikke kunne være aktiv. Gutten gikk foroverbøyd og haltet. Han ble undersøkt av leger. Planen var å sette inn kunstige hofter når han hadde sluttet å vokse. I oktober 1995 var du gjest i programmet «Lønning Direkte». Gutten var da fire år gammel. Mens du ba for syke i programmet, la han hånda si på fjernsynet. Noen uker senere var han til kontroll hos legen. Da var hoftene begynt å bygge seg opp. Til slutt ble de helt gode. Nå er han 18 år, spiller fotball og er frisk. Han halter ikke lenger og går normalt.

Urinlekkasje

I to år gikk jeg med urinlekkasje. Sist vinter ringte jeg for å få forbønn for denne plagen. Tenk, jeg ble helbredet!

Mange år med migrene

For fem år siden var du i Nordreisa og talte på et møte der. I mange år har jeg hatt migrene. På møtet ba du for meg. Gradvis forsvant migrenen. Jeg ble helt god og har vært det siden.

Sukkersyke

Samboeren min hadde sukkersyke. Du ba for ham på et møte på Finnsnes i juni 2008. Nå slipper han å ta medisiner for høyt blodsukker.

Grå stær

Jeg hadde fått grå stær. Legen tok fra meg førerkortet. I juni 2007 hadde du møter i Varangerbotn. Der ba du for synet mitt. En måned senere var jeg til sjekk hos legen min. Undersøkelsen viste at jeg ikke lenger hadde grå stær. Legen skjønte ingen ting. Jeg fortalte ham at du hadde bedt for meg. Da så han rart på meg. Jeg fikk igjen førerkortet.

Kul på ryggen

I flere år gikk jeg med en stor kul på ryggen. Den var på størrelse med et halvt egg. Jeg ringte til deg og fikk forbønn en vårdag i 2007. Du ba at kulen måtte forsvinne. Etter kort tid gikk det hull på byllen. Jeg klemte ut noe væske. Kulen tørket inn.

Daglig hodepine

Jeg slet med hodepine i 12-15 år. Nesten hver dag hadde gikk jeg med denne smerten. Ofte måtte jeg spise Paralgin Forte smertestillende tabletter. Etter at du ba for meg på telefonen, har jeg ikke hatt vondt i hodet.

Helbredet på TV Visjon Norge – møte på Bildøy

I to år gikk jeg med et halsonde som var til stor plage for meg. Jeg hadde problemer med å svelge maten. Den stoppet opp i halsen. Dette var smertefullt og svært ubehagelig. Jeg hadde planer om å gå til lege, men hadde bare utsatt det. Det var kanskje spise-rørsbrokk? Søndag den 21. juni i år så jeg på TV Visjon Norge. Du talte på et møte på Bildøy ved Bergen. Mens du ba for syke, pekte du plutselig mot seerne og sa: «Det er en som har problemer med halsen. Gud vil helbrede deg.» Jeg kjente at dette var til meg. Merkelige greier. Jeg er ikke vant med slike møter, men jeg kjente at noe skjedde i halsen. Da jeg spiste middag neste dag, kunne jeg svelge normalt. Siden da har jeg vært frisk.

Uregelmessig hjerterytme

I lengre tid slo hjertet mitt ustabilt. Det stoppet av og til. Da ble jeg livredd. I tillegg har jeg i nærmere 30 år gått på blodtrykkstabletter. Det siste sa jeg ikke til deg. En måned senere oppdaget jeg at hjertet fungerte helt normalt. Etter en sjekk hos legen sa han til meg: «Du kan slutte med blodtrykksmedisin, for blodtrykket ditt er nå for lavt.» Gud helbredet både hjerte og mitt høye blodtrykk gjennom din forbønn. Det er nå to år siden dette hendte. Siden da har jeg vært frisk.

Kvitt fedme

Min datter på 33 år har i nærmere 20 år plagdes med fedme. Hun prøvde mange slags slankemetoder, men vekten ville ikke gå ned. Legene testet stoffskiftet, men det var i orden. Ved påsketider i år ringte jeg til deg for å få forbønn for henne. Du ba for henne på telefonen. Straks begynte kiloene å renne av henne. Hver måned siden april i år har hun gått ned seks kilo. Hun har gått ned fra 136 til 117 nå. Det finnes ingen annen forklaring på dette enn at Gud har gjort et under med henne.

Kvitt angina på Bildøy

For tre år siden begynte jeg å få smerter i brystet når jeg anstrengte meg. Dessuten var jeg tungpustet. Jeg ble sjekket på Førde sykehus. Der fant legene ut at jeg hadde angina. Den 21. juni i år talte du på Norge IDAGs generalforsamling på Bildøy ved Bergen. Før du ba for den enkelte, ba du for alle syke under ett. Vi skulle legge hånda på det syke sted. Det gjorde jeg. Du sa at du følte at noen ble helbredet for angina. Da fikk jeg en voldsom reaksjon i brystet. Noe skjedde med hjertet mitt. Etter dette møtert har jeg vært til undersøkelse på Haukeland sykehus i Bergen. Der fant legene ut at jeg ikke lenger hadde angina. Nå kan jeg gå trapper og bakker uten å kjenne noe vondt i brystet.

50 år med angst

I 40-50 år har jeg plagdes med angst. Jeg hadde problemer med å være blant folk. Min lege sa at han ikke kunne hjelpe meg. For et halvt år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter at du ba for meg, ble jeg bedre og bedre. Nå kan jeg gå hvor som helst uten å ha angst. Jeg har fått hjelp fra Gud gjennom din bønn.

Beinskjørhet

For noen år siden kontaktet jeg deg og fikk forbønn for beinskjørhet. Natten etterpå kjente jeg det strømmet varme inn i kroppen. Siden da har jeg ikke hatt vondt i skjelettet.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15