Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Han skulle bare hente noen…

HELBREDET: Paul Saurs hofte tåler nå større belastninger enn på fem år.
Paul Saur hadde ikke tenkt seg på Svein-Magne Pedersens møte i Steinkjer den 8. februar i år, men sa seg villig til å være sjåfør for tre andre. Da han kom innom for å hente dem, fikk han en uventet opplevelse.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Forbønnskøen var enda lang da Paul kom innom rådhuset i Steinkjer rundt midnatt for å se om ikke møtet snart nærmet seg slutten, slik at han kunne kjøre passasjerene hjem igjen. Han slo seg ned i salen og så på at evangelisten ba for folk.

– Nå tar vi fem minutter pause, sa Svein-Magne. Mens folk i salen lyttet til en sang fra scenen, gikk han rett bort og satte seg ved siden av den ganske nyankomne sjåføren, som verken hadde kølapp eller planer om å søke forbønn.

Hofteproblemer

– Har du problemer med en fot? Spurte Svein-Magne. Paul svarte bekreftende på det. For fem år siden opererte han inn protese i begge hoftene. Operasjonssåret på høyre side grodde fint, men på venstre side satte det seg en bakterieinfeksjon som svekket muskulaturen kraftig. Etter dette orket den ellers godt trente 81-åringen ikke særlig mye fysiske anstrengelser, og han våget aldri å gå særlig langt til fots.

– Det blir fort overbelastning når muskulaturen er så svak, så hvis man beveger seg mye, kommer det en del smerter, forklarer han.

Musklene styrket

Pauls hofte gjorde vondt mens han satt der i salen, og Svein-Magne la hendene på den.

– Det ble varmt, og så sluttet det å gjøre vondt, sier Paul.

I samtale med Legedom tre uker senere kan Paul fortelle at formen er bedre enn på lenge. De svake musklene ble styrket gjennom forbønn, og nå klarer han større anstrengelser enn på mange år.

– Nå har jeg akkurat vært ute på taket og lagt på igjen noen takstein som hadde rast ned. Det hadde jeg aldri greid hvis ikke Pedersen hadde lagt hendene på meg, smiler han.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15