Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Dobbel helbredelse

Begge helbredet: Ekteparet Emil (77) og Ingrid (74) Andreassen opplevde begge å bli helbredet etter å ha blitt bedt for av Svein-Magne Pedersen. Her sammen med et sine 15 barnebarn. Foto: Privat
Ekteparet Emil (77) og Ingrid (74) Andreassen fra Tiller utenfor Trondheim opplevde begge at Gud grep inn og helbredet dem etter at Svein-Magne Pedersen ba for dem.

Tekst: Jan Inge Skeie

– Jeg hadde hodepine i 30 år. Legene sa litt forskjellig, noen sa det var migrene og andre kalte det bare for hodepine, sier Emil.

Han forteller at han prøvde alt mulig men ingenting hjalp, og han er overbevist om at legene etter hvert ble lei av ham.

– Jeg var mye plaget og måtte ofte dra hjem fra arbeid, sier Emil som i mange år jobbet på anlegg som kranfører og forskalingssnekker. Når helgene kom og han hadde fri, var det nesten garantert at han våknet lørdag morgen med hodepine.

Handelskole

– I 1976 ble jeg sykemeldt grunnet skade i armene, og gikk etter et år over på attføring. Da fikk jeg mulighet til å ta handelskolen, egentlig en drøm jeg hadde hatt i lang tid, beretter han. Etter handelskolen fikk han jobb som kontorarbeider i et firma i Trondheim. Men hodepinen gav seg ikke og ble bare verre etter som årene gikk.

– Det plaget meg noe voldsomt, og det hendte ofte jeg ikke fikk sove om natta. Da måtte jeg bare stå opp og gå rundt i huset. Selv allverdens smertestillende kunne ikke hjelpe meg, sier han alvorlig.

Etter ti år som kontorarbeider gikk firmaet han arbeidet i konkurs, og han sto uten jobb. Hodepinen hadde bare blitt verre og verre.

– Jeg ble derfor sykemeldt, og ble i 1989 uføretrygdet. Da var jeg 57 år gammel forteller Emil.

Helbredelsesmøte

Omkring ni år senere bestemte Emil seg for å gå på helbredelsesmøte i Betel Trondheim der Svein-Magne Pedersen skulle be for syke. – Jeg ble bedre etter hvert over en tid på noen uker, men det var ikke lang tid når man tenker på at jeg hadde hatt hodepine i 30 år, mener Emil som er kjempeglad for at han gikk på dette møtet. Siden da har hodepinen vært borte.

Tre år senere skulle Emil igjen få se at Gud kunne gjøre under, men denne gang var det hans kone som skulle bli helbredet.

Ødelagte knær

– Jeg hadde knær som var helt ødelagt, sier Ingrid som arbeidet som sykepleier.

Hun forteller at all travingen i korridorer slet på knærne. Hun følte etter hvert at hun ble sein i arbeidet, hun haltet og fikk en stygg gange. – Jeg hadde problemer med å gå både opp og ned trapper. Legen jeg gikk til ville heller ikke anbefale meg operasjon. Brusken i knærne var helt nedslitt, forteller Ingrid på ekte trønderdialekt.

Legen mente at hun godt kunne ende opp i rullestol, og også hun ble uføretrygdet.

– I 2000 reiste vi til et møte på Oppdal kristne senter hvor Svein-Magne skulle være. Jeg ble da bedt for og ble momentant helbredet, forteller hun gledesstrålende.

Nye knær

Hun forteller om en fantastisk opplevelse. Svein-Magne ba først uten at det skjedde noe. Han spurte da om hun merket noe, men det gjorde hun ikke. Så spurte han om hun trengte nye knær, noe hun svarte ja til.

– Da han ba for meg igjen, kjente jeg bare en veldig varme. Jeg ble kokheit i knærne, og dette varte i omkring fire timer, forteller hun med begeistring.

Hun kunne selvfølgelig ikke vente med å teste de «nye knærne», og dette prøvde hun med å løpe opp og ned trapper.

– Og jeg som hadde problemer med å gå, sier hun. Etter møtet reiste de til hytta si.

Løp foran

– Det har jo alltid vært slik at jeg har kommet haltende etter mannen min, men nå var det jeg som løp foran ham, sier hun med en god latter. Etter helbredelsen kunne hun igjen gjøre ting hun var glad i, som det å gå på turer i fjellet.

– Jeg liker å gå på multeturer, og trapper springer jeg opp og ned. Tenk på det, før var en liten handletur på senteret tett ved der vi bor mer enn nok for meg, sier Ingrid og legger ikke skjul på hvor mye helbredelsen har betydd for henne.

Det har holdt i ni år nå, og dette er det bare å takke for mener hun.

– Jeg er takknemlig til Svein-Magne som var et redskap, og til Gud som gjorde underet. Jeg har aldri før opplevd noe lignende, det er rett og slett fantastisk, avslutter Ingrid Andreassen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15