Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
33 sa ja til Jesus i Trøndelag

NYFRELSTE: I Namsos Kulturhus kom 22 personer frem for å ta imot Jesus.
Både i Namsos Kulturhus og i Steinkjer Rådhus var det mange som ønsket å gi livet sitt til Jesus, da Misjonen Jesus Leger i februar arrangerte helbredelsesmøter med Svein-Magne Pedersen.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

22 personer kom frem for å gi til kjenne at de ville bli frelst på Svein-Magne Pedersens møte i Namsos Kulturhus. Helbredelsesevangelisten ba for syke til halv to på natten, og mange gav uttrykk for at de kjente Guds kraft rørte ved dem.

– Det var artig å være tilbake på gamle trakter. Da jeg var her for 12–13 år siden, ble 200 mennesker frelst i løpet av fire helger, minnes han.

Dagen etter var det møte i Weidemann-salen i rådhuset i Steinkjer, oppkalt etter byens store kunstner, Jakob Weidemann. Her kom 11 personer fram for å bli frelst. Forbønn pågikk til halv tre på natten, og mange fortalte om smerter og plager som forsvant.

Under møtet i Steinkjer var dessuten en journalist og en fotograf fra Dagens Næringsliv til stede, og i etterkant av møtet skrev de en åtte sider lang reportasje om virksomheten til Misjonen Jesus Leger.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15