Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Astrid sover godt igjen

FIKK NATTESØVNEN TILBAKE: Astrid Marskar la bort sovetablettene etter forbønn fra Svein-Magne Pedersen.
Ti år med søvnproblemer tok momentant slutt idet Astrid Marskar mottok et brev med en salveduk fra Svein-Magne Pedersen.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

– Søvnproblemene begynte for over ti år siden. De siste åtte årene har jeg vært avhengig av sovetabletter for å få sove. Flere ganger måtte jeg skifte tablettype, fordi virkningen forsvinner når man har gått lenge nok på dem. Mot slutten brukte jeg Zoplicone, men dosene legen skrev ut var etter hvert blitt for små for meg.

For å få sove måtte jeg ta dobbel dose sovetabletter, og spe på med Paracet i tillegg. Jeg spiste tabletter som om det var sukkertøy. Siden jeg trengte resept for å få tak i flere piller, ble halvparten av nettene helt søvnløse, forteller Astrid.

Fikk salveduk

– Jeg hadde bedt i noen måneder om at Gud måtte gripe inn, fordi jeg følte det var det eneste som kunne hjelpe. Jeg er kristen og visste at Gud er mektig, men likevel ble jeg bare verre. Da kom jeg til å tenke på Svein-Magne Pedersen, og sendte en e-post til ham der jeg ba om forbønn. 17. januar forandret situasjonen seg brått for 66-åringen fra Grovfjord i Troms. Da kom nemlig svarbrevet fra Svein-Magne.

– I brevet sto det et skriftord fra Filipperbrevet, om at Gud skal fylle all vår trang i herlighet i Jesus Kristus. Det skriftordet traff meg på en sånn måte at det var akkurat som om jeg aldri hadde lest det før. Jeg begynte å gråte, og tenkte at nå møter Gud meg. Sammen med brevet fikk Astrid en salveduk, som hun straks begynte å gå med.

La bort tablettene

– Den kvelden la jeg meg for å prøve å sove uten å ta tabletter. Jeg sovnet med det samme, og våknet ikke igjen før det var lyst og langt på dag. Det var helt uvirkelig. Tidligere ville jeg ha blitt liggende våken hele natten, og så sovnet en times tid neste formiddag. Slik var det hver gang jeg ikke tok tabletter.

Etter dette har hun ikke rørt tablettene, og hun sover godt hver eneste natt.

– Hver morgen jeg våkner etter å ha sovet en hel natt takker jeg Gud for det.

– Det er ikke det at ikke Gud kunne helbredet meg uten Svein-Magne Pedersen, men han er sannelig et redskap som Gud bruker på en spesiell måte, det er jeg overbevist om, sier hun.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15