Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet i Telekirken

HELBREDET: Solveig Nilsen har ikke hatt vondt i kroppen siden hun fikk forbønn i Telekirken.
Legene fant ikke ut hva som feilte Solveig Nilsen, men på et møte i Telekirken forsvant smertene. Hun ringte 820 43 230 og ble helbredet.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Sommeren 2008 begynte plutselig Solveig Nilsen å få vondt i den høyre siden på kroppen. Hun var til legeundersøkelser, men de fant ikke ut hva som feilte henne. Hun visste bare at noe var det, for vondt gjorde det.

– Jeg kunne ikke ligge på den høyre siden i det hele tatt, og samme hvordan jeg snudde meg, gjorde det vondt å ligge, forteller hun.

I halvannen måned lå hun mye våken på grunn av smertene. En onsdagskveld ringte hun Telekirken, for å se om det kunne hjelpe. Hun hørte på møtet gjennom telefonen, og ba om forbønn ved å taste nulltasten da det ble tid for bønn for syke. – Et par dager senere var smertene helt borte, og siden har de ikke kommet tilbake, smiler hun.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15