Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vil gjøre Hallingdal til en Guds dal

PASTORPAR I HALLINGDAL: Helge og Karin Svanaasen leder Kilden Menighet på Ål. De gleder seg over å stå sammen med Svein-Magne Pedersen om de årlige møtene på Pers Hotell.
Rundt 30 mennesker ville bli frelst da Svein-Magne Pedersen holdt helbredelsesmøter på Pers Hotell på Gol.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

I samarbeid med menigheten Kilden på Ål, inviterte Misjonen Jesus Leger til helbredelsesmøter på Pers Hotell på Gol siste helgen i april. Til møtet kom folk fra hele Hallingdal og Valdres, og også fra steder lenger unna, som Oslo, Sunnmøre og Trøndelag.

Svein-Magne forkynte evangeliet, og på begge møtene fikk folk muligheten til å bli frelst. I overkant av 30 mennesker rakte opp hånden som gjensvar på at de ville ta imot Jesus, og 27 av dem kom fram for å ta imot tilbudet om videre oppfølging.

Evangelisten ba for syke, og begge kveldene ble klokken nærmere tre på natten før sistemann i forbønnskøen var betjent.

Begeistret

– Man kan ikke annet enn å bli begeistret når så mange blir frelst, og når man ser at Gud gjør under. Gode musikere var også med på å løfte møtene veldig, både lovsangsteamet fra menighetene Kilden og Håp på Ål, og Per Arne og Anne Katrine Ravnå fra vårt eget team. Også er det veldig fint at menigheten Kilden sto sammen med oss, for Gud er for menighet, og de nyfrelste skal jo gjerne knytte seg til en menighet. Min oppgave er trefoldig: Komme, skyte og stikke. Da er det godt å vite at noen tar seg av etterarbeidet. Pastor i Kilden, Helge Svanaasen, er inspirerende å være sammen med og han brenner for å evangelisere dalen, sier Pedersen etter helgens møter.

Årlig besøk

For et år siden hadde Svein-Magne Pedersen møter på Pers Hotell for første gang. I den forbindelse erklærte han en visjon om at han vil være med på å gjøre Hallingdal til en Guds dal.

– Nå kom vi et skritt lenger i den retningen. Det var hyggelig å være tilbake på gamle trakter. Vi følte det var rett med et nytt besøk nå, for vi ønsker å ha et fotfeste der i dalen. Pers Hotell er et nydelig hotell, som ligger midt i dalen og danner et fint utgangspunkt for å nå dalen med evangeliet.

I oktober planlegger han å komme tilbake til Hallingdal, for å møte en gruppe kristne medisinstudenter på tur. I april neste år planlegger han nye møter på Gol.


NYFRELSTE: Svein-Magne Pedersen hilser på noen av de rundt 30 som søkte frelse i møtene på Gol

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15