Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
50 søkte frelse på en helg

FULL SAL: Over 200 mennesker i konferansesalen på Rica Parken i Ålesund.
40 ville bli frelst i Ålesund, og 10 i Molde, da Svein-Magne Pedersen besøkte de to byene i mars.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Lørdag 7. mars arrangerte Misjonen Jesus Leger helbredelsesmøte med Svein-Magne Pedersen på Rica Parken Hotell i Ålesund. Møtebesøkende sto i kø allerede et par timer før møtet begynte, for å sikre seg kølapper til forbønn om helbredelse. Svein-Magne forkynte evangeliet om frelse ved tro på Jesus til over 200 møtebesøkende, og 40 personer gav til kjenne at de ville bli kristne denne kvelden.

Frelst i Ålesund

En av dem var 82 år gamle Lars Marius Larsen, som kommer fra Sandnessjøen, men som har bodd i Ålesund siden 1950. Datteren hans, Marit Larsen, forteller at hun ble frelst på et møte med Svein-Magne Pedersen for noen år siden. Denne kvelden tok hun med faren sin på møte, og smiler fornøyd etter at faren for første gang i sitt liv har valgt å ta imot frelsen.

– Det står i Bibelen at «hele ditt hus skal bli frelst», sier hun.

– Ja, hun der altså, smiler Lars Marius Larsen. Anita Torset tok også imot frelsen samme kveld. – Jeg har alltid hatt en barnetro og et håp om at der var noe mer mellom himmel og jord enn vi kunne se. Den lørdagen på Rica Parken oppdaget jeg hva dette er for noe. Nå ber jeg hver kveld, og tenker mye på dette valget, sier hun noen uker senere.

Søvnapné

Møtet fortsatte med forbønn for syke til halv fire på natten. Mange opplevde at Gud rørte ved dem, og at sykdommer forsvant.

En gutt på 12 ble helbredet fra søvnapné – en sykdom som gjør at man stadig slutter å puste mens man sover, som regel på grunn av trange luftveier. Moren hans forteller at legen hadde påvist polypper i guttens nese, som gjorde at luften ikke kunne passere fritt gjennom neseborene. En søvntest viste at polyppene forårsaket at gutten sluttet å puste opp til 48 ganger på en natt. Dette hadde han vært alvorlig plaget med i et års tid. Han sov dårlig, og var mye trøtt om dagene.

Gutten forteller at han ble kokende varm i hodet da Svein-Magne ba for ham.

– Etter møtet har han sluttet å sove med åpen munn. Nå sover han hele natten og står opp klokken syv i full form. Han er mye mer opplagt enn på lenge, forteller moren.

I kø til forbønn

Søndag 8. mars var det møte i rådhuset i Molde. Også her var oppslutningen og responsen stor. Halv fire på ettermiddagen begynte de første ankomne å stille seg i kø for å få kølapp til forbønn. Da kølappene ble delt ut fra klokken fem, var køen blitt så lang at den fylte hele hallen i rådhuset.

250 besøkende sørget for fullsatt sal, og da evangelisten forkynte evangeliet, bestemte ti personer seg for å bli kristne denne kvelden. Også her ble klokken nærmere halv fire før sistemann i forbønnskøen var betjent, og mange fortalte at Gud hadde rørt ved dem da de ble bedt for.

Helbredet i ryggen

Reidun Stette sto i forbønnskøen utpå natten og verket i ryggen.

– Jeg forløftet meg på ei tung kasserolle for snart to år siden. Etter det har ryggen vært plagsom, forteller hun.

Reidun er pensjonist, men var vant til å kunne jobbe i huset og i hagen. Etter at ryggen slo seg vrang måtte hun legge seg ned og strekke ut og hvile med korte mellomrom.

Da hun ble bedt for, merket hun ikke at det skjedde noe. Det var sent på natten, mange sto i kø, og Svein-Magne ba bare en kort bønn for henne før han gikk videre til nestemann. Først et par dager etterpå oppdaget hun at noe hadde skjedd. Plutselig gikk hagearbeidet så lett.

– Du verden, så god jeg har blitt i ryggen, tenkte hun.

– Det gjorde ikke lenger vondt når jeg bøyde meg. Etterpå gjorde det heller ikke vondt. Jeg var ikke trøtt heller, sier Reidun, som har vært smertefri i ryggen siden.

NATTLIG FORBØNN: Klokken to på natten er Svein-Magne Pedersen i gang med å betjene den siste gruppen i forbønnskøen i Molde.

HUND TIL FORBØNN: Svein-Magne Pedersen ber for alle slags helbredelsesbehov i møtene. Ragnhild Kleivene tok med seg bikkja for at den skulle få forbønn på møtet i Molde.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15