Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv
De kom tilbake for å gi Gud æren...

Polypper

Jeg hadde fått polypper i tolvfingertarmen, og ble operert. Men etter en tid kom det tre nye polypper der. Det gjorde så vondt etter at jeg ble operert at jeg ikke hadde lyst til å ta flere operasjoner. I to år gikk jeg med disse polyppene. Legene fortalte at det kunne gå kreft i dem. Men jeg ville likevel prøve Gud. Jeg ringte deg og du ba for meg på telefonen. Dagen etter var jeg til ny undersøkelse. Da var polyppene kommet bort! Det var Gud som hadde gjort det, for jeg hadde ikke fått behandling på sykehuset. Legene var overrasket.

Hjerteflimmer

I mange år gikk jeg med hjerteflimmer. På sykehuset hadde legene bestemt at jeg måtte ha elektrisk sjokk. Min mann ringte til deg og du ba for meg. Så kom jeg til sykehuset for en ny sjekk. Da fant legene ut at jeg ikke lenger hadde hjerteflimmer. Rytmen var kommet tilbake.

Høyt blodtrykk

I sju år gikk jeg med høyt blodtrykk. I denne tiden spiste jeg mye medisiner for å få ned blodtrykket. Legen min visste ikke hva han skulle gjøre. Sommeren 2008 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Legen sjekket meg og fant ut at blodtrykket mitt var blitt normalt. Jeg fortalte ham at du hadde bedt for meg. Han var positiv til det. «Bare fortsett med det,» sa legen.

Kastet krykkene

Min datter brakk det ene beinet i februar i år. Hun visste at jeg skulle ringe til deg for at du skulle be for henne, men ikke når jeg skulle ringe. Samtidig som jeg ringte til deg, hørte hun en stemme som sa: «I dag skal du gå.» Så hørte hun et smell i foten – og så kunne hun gå uten krykker. Dette skjedde ved ti-tiden om formiddagen.

Dødsdømt av kreft

Mora til en venn av meg hadde kreft med spredning til lever og andre indre organer. Hun var oppgitt av leger. Du hadde bedt for henne. Hun ble helbredet.

Fikk synet tilbake

Jeg fikk blodpropp bak venstre øye og ble blind. Så tok jeg kontakt med deg. Du ba for meg og synet kom tilbake. Jeg kom på en ny sjekk. Legen fant ikke et arr igjen på øyet. Han undersøkte meg og sa: «Du trenger ikke å komme tilbake, du er helt i orden.»

Momentant frisk i ryggen

Min sønn hadde en svært vond rygg. Han lå på sofaen og klarte ikke å reise seg. Jeg ringte deg og fikk forbønn for ham. Han ble momentant frisk og reiste seg opp av sofaen straks jeg la på røret.

Kjempeskeptisk – «Holmgang»

Jeg vet om en mann som var kjempeskeptisk til deg. Han plagdes med en vond rygg. I oktober 2005 deltok du på «Holmgang». Da satt han og så på programmet. Like etterpå reiste han seg fra stolen og gikk smertefritt. Siden da har han vært god.

Det brukne beinet ble legt

Jeg falt ned en kjellertrapp og brakk den ene armen. På sykehuset ble det att røntgenbilder av armen. Legen viste røntgenbildet av armen til meg og pekte på et tydelig brudd. En sykepleier var også der og så det samme som legen og meg. «Her er det et brudd,» sa han. Legen gipset armen og sa at den måtte jeg ha på i åtte uker, for jeg er jo over 70 år. Samme kveld var du på fjernsynet og ba for syke. Jeg la hånda på fjernsynet og kjente at smertene straks begynte å forsvinne. Dagen etter ringte legen fra sykehuset og sa at det ikke var brudd likevel. Jeg måtte på sykehuset og ta av gipsen. Legen var forlegen for dette. Han så flau ut. Han visste ikke at jeg var blitt helbredet da du ba på fjernsynet. Gud må ha forandret på røntgenbildene samtidig som jeg ble frisk.

Døende av angina

En dame her på stedet hadde en alvorlig angina. Hun lå i en døs om dagen og var døden nær. Mannen hennes ringte til deg for at du skulle be for henne. Dagen etter kom overlegen på sykehuset for å undersøke henne. Da var alle de tette årene blitt åpne. Dette skjedde ved juletider i 2007. Jeg ble inspirert av dette vitnesbyrdet. Derfor ringer jeg til deg for å få forbønn.

Kronisk blærekatarr

I seks-sju år plagdes jeg med en kronisk blærekatarr. Fire-fem ganger i måneden led jeg av disse smertene. Jeg gikk ofte på antibiotika, men det hjalp ikke noe. Tvert imot, jeg fikk magesmerter av medisinen. Min svigermor tipset meg om deg, men jeg hadde ikke noe tro på helbredelse ved bønn, for jeg hadde jo hatt det så lenge. Likevel valgte jeg å prøve forbønn. Jeg ringte til deg og du ba for meg. Neste dag våknet jeg frisk! Da ringte jeg til kjæresten min og fortalte om miraklet. Gledestårene trillet da jeg fortalte ham at jeg var blitt helbredet. Siden da har jeg vært frisk. Miraklet skjedde en gang i 2007.

Høy PSA

Min mann hadde en forstørret prostata. PSA-verdiene var høye. Han brukte ikke medisin for plagen, men jeg ringte flere ganger til deg. Etter en tid ble PSA-verdien normal.

Slapp hofteoperasjon

Jeg falt og slo den ene hofta. Det var fryktelige smerter, så vondt at jeg kontaktet min lege. Jeg måtte da begynne å gå med krykker. Det ble tatt røntgenbilder av hoften. Legen ville skifte hofta og sette inn en kunstig. Det var da jeg ringte til deg. Du ba for meg over telefonen. En behagelig følelese strømmet inn i hofta. Noe arbeidet der inne. Dette sto på i ti minutter, så ble jeg smertefri. Jeg kastet krykkene. Siden da har jeg ikke trengt dem.

Lavt stoffskifte

I over tretti år hadde jeg lavt stoffskifte. Dette førte til at jeg ble slapp. I mange år måtte jeg bruke medisin. I mars 2008 ringte jeg til deg for å få forbønn. Jeg visste at noe skjedde med meg. Et par uker senere gikk jeg til min lege. Da han fikk resultatet av blodprøven, stønnet han og himlet med øynene, for prøven var fin. Noen måneder senere fikk jeg tatt ny blodprøve. Min lege sendte meg et brev og fortalte at prøvene var blitt helt fine. Siden du ba for meg, har jeg ikke tatt noe medisin. Dette skal ikke kunne skje ifølge legevitenskapen.

Kreft i bukspyttkjertelen

Min søster på 85 år hadde fått kreft i bukspyttkjertelen i fjor. Legene ved sykehuset i Tromsø undersøkte henne og kom med diagnosen. Hun fikk ikke noe behandling da. Det skulle hun få senere. Da hun fikk høre om kreften, ringte hun til deg for å få forbønn. Et halvt år senere var hun tilbake til ny undersøkelse. Da fant legene ut at hun ikke lenger hadde kreft. Hun skjønte da at Gud hadde helbredet henne.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15