Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helbredet for andre gang

HELBREDET: Janphen Chookla kjenner ikke noe mer til senebetennelsen i skulderen etter at Svein-Magne ba for henne på alternativmessen i Kongsberg. Her står hun sammen med Svein-Magne ved standen til Misjonen Jesus Leger.
Da Janphen Chookla sto på stand under alternativmessen i Kongsberg, besøkte hun Svein-Magne Pedersens seminar. Der opplevde hun for andre gang helbredelse etter forbønn i Jesu Navn.

Janphen Chookla sto på stand for for sin virksomhet, som holder til i Drammen. Der driver hun med thaimassasje. Dette begynte å bli vanskelig for et og et halvt år siden, da hun fikk senebetennelse i den høyre skulderen. Hun har vært sykemeldt siden i høst.

Da Svein-Magne ba for henne under seminaret, kjente hun at smertene løsnet.

– Jeg kjenner fortsatt en sterk kraft og energi, sa hun da hun kom bort til Misjonen Jesus Legers stand dagen etter.

– Smertene er fortsatt borte, forteller hun noen uker senere.

Vondt i venstre side

For cirka fem år siden stiftet Janphen bekjentskap med Svein-Magne for første gang. Da dro hun på møte i Fokuskirken i Drammen og fikk forbønn. Da hun kom til kirken, rørte straks noe i atmosfæren ved henne.

– Med en gang jeg kom inn i lokalet begynte jeg å gråte, forteller hun.

Hun kom egentlig ikke for å få forbønn selv, men for at datteren skulle bli bedt for. Men i møtet fikk Svein-Magne et kunnskapsord – en tiltale fra Gud om situasjonen til en av tilhørerne.

– Hvem er det som har vondt i venstre side? spurte han.

I syv år hadde Janphen hatt uforklarlige smerter i hele venstre side av kroppen. Legene fant ikke ut hva det skyldtes. Hun rakte opp armen og ga til kjenne at det var henne. Svein-Magne kalte henne frem og ba for henne.

– Med det samme begynte jeg å føle meg bedre. I løpet av fire til fem uker ble smertene helt borte. Siden har jeg ikke hatt vondt i venstre side i det hele tatt, sier hun.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15