Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Jeg ble som et helt annet menneske

HELBREDET: Harry Andersen har fått hørselen tilbake på det høyre øret, og blitt kvitt isjiassmerter i den venstre foten.
Harry Andersen (60) fra Kristiansund ble helbredet både i topp og tå da han fikk forbønn på Svein-Magne Pedersens møte i Molde. Nå kan han høre på det høyre øret. Isjiassmertene som skjøt helt ut i tærne på venstre fot er også borte.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

– Jeg var nesten døv på det høyre øret, forteller Harry.

Helt siden barndommen har han merket at dette øret ikke fungerte helt godt. Det er 20 år siden hørselen på det høyre øret hans ble virkelig dårlig, og siden har det blitt verre og verre.

– Kona måtte alltid gå på den rette siden av meg når vi gikk tur, ellers hørte jeg ingen ting. I bilen var det håpløst å prøve å snakke når det var jeg som var sjåfør, for da kunne jeg jo ikke snu på hodet, sier han.

Legene har påvist to hull i trommehinna, som de mener er grunnen til hørselsproblemene. Da Svein-Magne Pedersen ba for øret til Harry, ble det forandring i sakene.

– Nå hører jeg så å si like godt på begge ørene. Jeg har ikke de samme problemene som tidligere, slår han fast en måned etter møtet.

– Jeg ble som et helt annet menneske, sier han.

Isjias

Ikke bare fikk han hørselen tilbake, men etter fire plagsomme år med smerter i venstre fot på grunn av isjias, forsvant også disse plagene. Det er drøyt fire år siden Harry ble alvorlig plaget med isjias. Smertene fra isjiasnerven skjøt nedover i venstre fot og helt ut i tærne. Fysioterapi ga litt midlertidig hjelp. Utenom det var det kun smertestillende tabletter legene kunne tilby ham.

– Jeg kjente at det gikk varme gjennom foten da Svein-Magne ba. Slikt har jeg ikke opplevd før, så jeg ble nesten redd, smiler han. Harry beskriver at tærne ble numne under forbønn. Etterpå kunne han røre dem igjen. Da var smertene borte.

I tiden etterpå har han fått testet ut foten gjennom dugnadsarbeid i borettslaget.

– Tidligere gikk foten i alle retninger. Jeg hadde ikke kontroll over den. Plutselig kunne den svikte, og da falt jeg. Slik er det ikke lenger. Nå trår jeg både frem og tilbake uten problemer, sier Harry.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15