Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Over 20 søkte Kongenes Konge i Kongsberg

SEMINAR: Svein-Magne Pedersen underviste om frelse og helbredelse i Jesus på seminarene sine.
Svein-Magne Pedersen opplevde at mange var åpne for budskapet om både frelse og helse i Jesu Navn under alternativmessen i Kongsberg.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Midt blant alle de nyreligiøse tilbudene om healing, spåing og utenomjordiske opplevelser av forskjellig slag, sto Svein-Magne Pedersen og et team fra Misjonen Jesus Leger på stand for å presentere Ham de kaller Alternativet til alternativene. Svein-Magne holdt seminar på messen både lørdag og søndag, hvor han underviste om veien til frelse gjennom Jesus, og om helbredelse ved bønn. På seminarene inviterte han deltakerne til å ta et valg om å bli frelst, og 22 mennesker kom frem som respons på at de ville gjøre det. Enda flere i salen rakte opp hånden som respons på at de sa ja til invitasjonen, men ikke alle kom frem.

Helbredelser

Mange fortalte at Guds kraft rørte ved dem til helbredelse da evangelisten ba for dem. Blant dem var to damer som kom bort til standen en stund etter seminaret for å fortelle at de hadde blitt friske i løpet av noen minutter etter forbønnen.

– Ei av dem jobber som psykiatrisk vernepleier. Hun sa hun hadde betennelse i hoftene og ryggen, og at hun hadde gått til både fysioterapi og annen behandling uten at det hjalp. Hun hadde vært sykemeldt siden januar, men nå var hun så mye bedre at hun ville begynne å jobbe igjen. Venninna hennes fortalte at hun hadde smerter i nakken og i venstre skulder og arm, men at smertene ble borte kort tid etter at hun fikk forbønn, forteller Svein-Magne.

– Søkende mennesker

– Det var inspirerende å være på et nytt sted, for jeg har aldri hatt møte i Kongsberg før. Jeg møtte mange nye mennesker som jeg setter pris på å ha blitt kjent med. Skal man vinne noen for Jesus, må man først bli venner. Jeg har lært mye denne helgen, om hvordan de i det alternative miljøet tenker, og om deres syn på Gud og krefter. For å kunne møte dem bedre, må vi lære å kjenne dem, sier Svein-Magne.

– Folk er veldig søkende, de bare trenger å justeres litt for å komme seg fra sidesporene og inn på Sporet, er hans erfaring.

Helbredelsespredikanten sier han opplever alternativmesser som en av de mest interessante delene av tjenesten sin.

– Her blir folk lett både frelst og helbredet. Her snakker folk om kraft og energi, og min oppgave er å vise dem Guds kraft og energi, avslutter han, før han må rekke å be for messegeneral Roger Lien idet messen stenger.

– Jeg kjente en kraft som føltes som om noe vibrerte innvendig, forteller messearrangøren etterpå.

FORBØNN: Her ber Svein-Magne Pedersen for messegeneral Roger Lien.

PÅ STAND: Svein-Magne Pedersen kom i kontakt med mange på Misjonen Jesus Legers stand på alternativmessa i Kon

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15