Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Dobbel plattfothelbredelse

På Go’fot: Randi Øksnes og Tor Hildeskor har begge blitt helbredet for plattfot etter forbønn av Svein-Magne.
Både sosionom Tor Hildeskor og sivilingeniør Randi Øksnes fikk på mirakuløst vis buer under sine fire platte føtter, da de fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

De tidligere plattfotingene møttes på Svein-Magnes møter på Pers Hotell på Gol i april. Tor Hildeskor er sosionom og bor i Sogndal. Han hadde tverrplattfot på begge føttene fra fødselen av. Tverrplattfot vil si at tverrbuen i forfoten er sammensunket. Flere i slekta har hatt dette problemet. Som liten gutt fikk han spesialsåler på Sophies Minde ortopediske sykehus i Oslo, for at føttene skulle gjøre ham minst mulig skade. I mange år merket han ikke så mye til problemet, men etter hvert gikk det ut over ryggen.

– Det gjorde ikke så mye da jeg var ung og lett i kroppen. Det er verre når en legger seg litt ut med årene, smiler han.

Først merket han at han ble stiv i ryggen av å gå tur. Ryggplagene begynte etter hvert å bli verre.

Legen tok av skoene

I januar 2004 hadde Svein-Magne Pedersen helbredelsesmøter i Sandane i Nordfjord. Dit dro Tor, for å få forbønn for noe helt annet. Han forventet ikke å bli helbredet for plattfot, og ba ikke om forbønn for det. Da Svein-Magne ba for ham, merket han heller ikke at det skjedde noe spesielt.

Først et par dager senere fikk han seg en overraskelse. Han satt med beina i kors og så på TV, da han plutselig oppdaget at føttene var blitt normale.

– Dette er jo ikke mine føtter! tenkte han da. Han gikk til fastlegen sin for å fortelle at han ikke hadde plattfot lenger.

– Legen ville ikke tro på meg. Han tok av seg skoene sine for å sammenligne føttene mine med sine egne. Da så han at jeg hadde like mye bue under føttene som ham, sier han.

– Har du sett på maken! Dette var merkelige greier, sa legen til Tor.

– Jeg har ikke kjent noe vondt i ryggen etter at jeg ble helbredet. Det var veldig fint å bli kvitt tverrplattfot, for da unngår man mange andre plager, ikke minst når man blir eldre, sier Tor.

Dobbel helbredelse

I samme møtet satt Randi Øksnes, som hadde tatt turen fra Bergenstraktene for å få forbønn. Hun underviser ved NLA Lærerhøgskolen i Bergen, hvor hun er seksjonsleder i matematikk. I tillegg driver hun eget treningsstudio. Helt siden barndommen har Randi fått kommentarer om føttene sine, fordi de var så påfallende flate, men til møtet kom hun for å få forbønn for helt andre ting.

To uker før møtene på Sandane hadde hun brått mistet 70 prosent av synet på det høyre øyet på grunn av betennelse på synsnerven. Dybdesynet fungerte ikke, og hun hadde fått dobbeltsyn midt i synsfeltet. Hun studerte på denne tiden for å bli siviløkonom, men uten et mirakel ville det ikke være mulig å fortsette studiene. I tillegg hadde hun slitt med bekkenløsning i fem år.

Hun var desperat etter å bli helbredet. – Jeg tenkte at hvis Gud hadde skapt kroppen min, var han også i stand til å reparere den. Det er ren logikk. Jeg var villig til å reise verden rundt for å finne helbredelse, men jeg kom ikke lenger enn til Sandane, sier hun.

Da hun fikk forbønn av Svein-Magne Pedersen, ble hun momentant helbredet for bekkenløsning. Seks timer senere var synet også fullstendig helbredet. Venninnen Alisa Hauge var på den tiden ateist, og hadde ingen kristen bakgrunn. Hun ble likevel med Randi på møtet. Da hun så hva som skjedde, skapte det tro i henne. Noen få dager senere klikket hun seg inn på hjemmesidene til Misjonen Jesus Leger og leste om hvordan hun kunne bli frelst. Hun ba frelsesbønnen, og siden har hun vært en kristen.

Kvitt plagene

Randi fikk tro på at flere mirakler kunne skje. De flate føttene hadde alltid vært en plage. Helsesøster på skolen utstyrte henne med innleggssåler i skoene allerede da hun var 11 år gammel. Fotavtrykk fra ortoped viste at føttene var helt flate. Etter å ha lest i bladet Legedom om at Svein-Magnes svigerinne hadde blitt helbredet for plattfot da han ba for henne, bestemte hun seg for å få forbønn for dette også. Sammen med venninnen Alisa dro hun til Misjonen Jesus Legers senter i Vennesla for å få forbønn. Svein-Magne sa bare navnet Jesus, da han la hendene på føttene hennes.

– Da kjente jeg at det kriblet under føttene der hvor det skulle vært en bue, forteller hun. Randi tok av seg skoene for å se om noe hadde skjedd, og det hadde kommet en liten bue under føttene. Svein-Magne la hendene på føttene hennes en gang til på samme, enkle måten.

– Da jeg så på undersiden av føttene for andre gang, var det en helt fin bue der, forteller hun. – Nå har jeg ikke plattfot lenger, fortalte hun gledesstrålende til de andre da hun kom ut fra Svein-Magnes kontor.

– Plattfot er jo ingen sykdom, men det er jammen en plage. Det førte til skjevhet og feilbelastning av hofter og knær. Jesus kom for å helbrede både våre sykdommer og våre plager. Ingenting er for stort for Ham, og ingenting er for lite for Ham, sier Randi.

Noen dager etter var hun innom Løpslabbet i Stavanger. Her kunne de konstatere at Randi ikke lenger hadde plattfot.

FRELST: Alisa Hauge vitnet på Gol om hvordan hun kom til tro på Jesus etter å ha sett miraklene Randi Øksnes fikk oppleve.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15