Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
25 ville bli frelst i Lørenskog

BLIR FRELST: Pastor Finn-Henrik Friis Larsen og Svein-Magne Pedersen hilser på dem som kommer frem for å ta imot Jesus.
Mange fikk oppleve Guds helbredende kraft da Svein-Magne Pedersen forkynte evangeliet og ba for syke i pinsemenigheten Regnbuen Kristne Fellesskap. Møtene ble holdt lørdag 28. februar og søndag 1. mars 2009.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Både lørdag og søndag inviterte Pedersen tilhørerne til å ta imot frelse gjennom Jesus Kristus, og 25 mennesker kom frem på møtene for å gi til kjenne at de ville bli frelst. Mange syke ønsket forbønn fra evangelisten, og begge kveldene ble klokken rundt tre på natten før sistemann var betjent. Blant dem som fikk forbønn fortalte mange at de kjente hvordan Guds kraft rørte ved dem, og at smerter forsvant.

Isjias i 20 år

Mona Lind hadde som vanlig vondt i ryggen og hoftene da hun kom til møtet. De siste 20 årene har hun verket konstant på grunn av isjias. Verre og verre ble det med årene.

– Jeg trente ganske mye for å holde det i sjakk, men det gjorde konstant vondt uansett, sier hun. Ekstra ille var det å ligge eller sitte stille lenge i strekk, så utover i møtet gjorde det mer og mer vondt. Dette ble imidlertid en kveld hun sent vil glemme.

– Jeg hadde veldig vondt da jeg sto der og skulle bli bedt for. Da Svein-Magne Pedersen la hendene på meg, kjente jeg varme og prikking i kroppen, og så forsvant smerten, forteller Mona.

Der og da sluttet isjiasen å plage henne. For første gang på 20 år er hun fri fra smerter i ryggen og hoftene, bekrefter hun på telefon to uker senere.

Senebetennelse

De siste tre månedene før møtehelgen var Beate Skedsmo satt ut av spill av senebetennelse i den venstre skulderen.

– Jeg har en datter på fire år som har Cerebral Parese, og klarte ikke lenger å løfte henne. Da følte jeg meg ganske hjelpeløs. Jeg klarte heller ikke enkle ting som å bære en handlepose eller skru av en kork på ei flaske, for skulderen gjorde så vondt, forteller hun.

– Det kjennes ut som om noe borer inne i skulderen, utbrøt hun mens Svein-Magne Pedersen ba for henne.

– Nå kan jeg løfte armen uten at det stråler helt ut i fingertuppene slik som før, sier hun etterpå.

– Med det samme han tok på skulderleddet, begynte det å murre, som om noe boret opp leddet som var stivt. Så ble skulderen varm, og det strålte varme nedover i armen også. Utover kvelden og dagen etter var skulderen fortsatt varm, og tre til fire dager etterpå var jeg helt god i skulderen. Etter det har jeg ikke hatt noe ubehag, sier Beate to uker senere.

– Jeg er kristen selv, og har bedt mye selv, men Svein-Magne må til noen ganger, smiler hun.

SENEBETENNELSE FORSVANT: Beate Skedsmo ble helbredet i venstre skulder.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15