Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Helbredet på «Holmgang»
Jeg snakket nylig med en nabo her på stedet. Han fortalte at han hadde prolaps i ryggen da du ba for syke på «Holmgang» for noen år siden. Mannen hadde lagt hånda på skjermen mens du ba for syke og ble helbredet for prolaps.

Helbredet på «Holmgang»
I flere år gikk min far med ryggsmerter. Røntgenbildene viste tydelig slitasje. Legen hans sa at det ikke var noe han kunne hjelpe ham med. I oktober 2002 var du gjest hos Oddvar Stenstrøm på TV2. Der ba du for de syke som så på programmet. Han la en hånd på fjernsynet under forbønnen. Noen dager senere var ryggsmertene kommet bort. Siden da har han vært god.

Muskelkramper på Finnsnes
I tre–fire år led jeg fryktelig på grunn av muskelkramper i lår og legger. Det var grusomt vondt. Det var verst om natten. Da måtte jeg opp og gå omkring. Det hjalp noe. Lidelsen ble verre med årene. Min lege kunne ikke hjelpe meg. Du ba for meg på et møte på Finnsnes i juni 2008. Mens du ba, kokte det i leggene mine. Siden da har jeg vært frisk. Du er utstyrt med noe godt fra Gud!

Slapp kneoperasjon i Tromsø
I to år gikk jeg med betennelse i det ene kneet. Det var så vondt at jeg nesten ikke greide å gå. I 2002 var jeg på et møte hvor du talte og ba for syke. Der ba du for meg. Etter noen dager var jeg frisk. Det var planen at jeg skulle opereres på sykehuset i Tromsø. Jeg fortalte legen at jeg var blitt helbredet etter at du hadde bedt for meg. «Det skjer mer mellom himmel og jord enn det vi forstår,» svarte legen.

Hjerneslag
Min sønn fikk hjerneslag. Da fant jeg på å ringe til deg. Etter en tid sjekket legen hjernen hans igjen. Da fant han ikke arr igjen i hjernen. Legen var forbauset.

Celleforandring
For to år siden oppdaget legen at jeg hadde fått celleforandring i underlivet. På denne tiden fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn. Siden da har jeg vært til flere undersøkelser hos spesialisten. Han kan ikke lenger finne celleforandringer i underlivet. Jeg fortalte legen at jeg trodde på helbredelse ved bønn og at jeg hadde fått forbønn.

Irritabel tykktarm
For tre år siden hadde du et møte på et hotell i Alta. Dit kom jeg for å få forbønn. I 40 år hadde jeg hatt en irritabel tykktarm. Jeg hadde en konstant brennende følelse i tarmen. Legen hadde ikke noe medisin å gi meg. På hotellet fikk jeg forbønn av deg. Litt etter litt kom smertene i tykktarmen bort. Etter tre–fire uker var jeg frisk. Siden da har jeg vært god og kan spise hva som helst uten å få smerte i magen.

Ryggen ble god
For 16 år siden fikk jeg en knekk i ryggen. Kiropraktoren kalte det mekanisk låsning. For 14 dager siden kontaktet jeg deg og ba om forbønn. Dagen etter kjente jeg at jeg var blitt bedre. Etter vel en uke var jeg blitt helt god. Siden da har jeg vært i skogen og løftet på tømmerstokker. Jeg har hogd ved og stått på uten å kjenne smerte i ryggen. Dessuten har jeg fått en voldsom energi. Jeg takker Gud for det som har skjedd.

Helbredet gjennom «Legende dråper»
Jeg hadde forstrekt en sene i halsen. I en måned gikk jeg med smerter i halsen og bakhodet. Smertene ville ikke gå bort. Så en dag leste jeg i boken «Legende dråper». Etter å ha lest en stund i boken midt på dagen, ble jeg veldig trett. Jeg la meg til å sove. Etter en time våknet jeg frisk!

Bekkenløsning
Jeg var gravid og skulle føde om et par uker. De siste fire månedene led jeg av en smertefull bekkenløsning. Jeg kunne ikke bevege meg i sengen eller sitte i lenestolen. Den var for myk. Tanta mi ba meg ringe til deg. Du ba for meg. Dagen etter hoppet jeg ut av sengen – frisk. Dette skjedde i januar 2006. Siden da har jeg vært god.

Gallestein
I mange år gikk jeg med gallesteinplager. Behandling på sykehuset hjelp ikke noe. Hver dag gjennom flere år gikk jeg med kvalme og smerter under brystbeinet på den høyre siden. For et halvt år siden ringte jeg til deg. Du ba på telefonen. Siden da har jeg ikke kjent noe til gallesteinplagene.

Kronisk bihulebetennelse
I 1989 fikk jeg kronisk bihulebetennelse. I flere år fikk jeg antibiotika av legene. Men jeg kunne ikke gå på antibiotika hele livet og måtte derfor slutte med antibiotikakurer etter noen år. Jeg tålte ikke disse kurene lenger. Det fantes ikke noen medisin som kunne hjelpe meg. For fire år siden bestemte jeg meg for å kontakte deg. Du ba for meg på telefonen. Straks ble jeg bedre, og etter en måned var jeg frisk. Siden da har jeg vært god.

Trigeminusnevralgi
I flere år gikk jeg med ansiktssmerter, trigeminusnevralgi. Smertene kom og gikk. For to år siden kontaktet jeg deg og fikk forbønn for denne lidelsen. Siden du ba for meg for to år siden, har jeg ikke lenger hatt disse grusomme ansiktssmertene.

Slitasje i nakke og skuldre
Jeg er fisker av yrke og det har slitt på kroppen. I nærmere 20 år plagdes jeg med smerter i skuldre og nakke. Ofte måtte jeg ta Paralgin Forte smertestillende tabletter. I oktober 2007 ba du for syke på Sundby i Saltdalen. Dit kom jeg og fikk forbønn. Siden da har jeg ikke kjent noe til disse plagene. Jeg ble momentant helbredet.

ADHD
Gutten vår på 13 år hadde ADHD. Det ble konstatert på Lofoten Sykehus. Han fikk medisiner. De gjorde ham sløv. Gutten var svært urolig av seg. Han var en propell og hadde mye sinne. I oktober 2007 var du på Sundby i Saltdalen. Der ba du for ham. Etter det er han blitt roligere. Han er blitt helt normal nå, helt forandret. Nå trenger han ikke lenger medisiner mot ADHD.

Kul på øyet
Vår sønn hadde en kul på det ene øyet. Den lå på synsnerven. En svensk spesialist ved Universitetssykehuset i Tromsø sa at han kunne bli blind. Før sønnen vår fikk behandling, ringte jeg to ganger til deg og fikk forbønn for ham. Kort tid senere skulle han få behandling. Da fant spesialisten ut at kulen var kommet bort.

Urolige bein og himmelsk parfymeduft
I 15 år plagdes jeg med urolige bein. Det var smertefullt. Verst var det om natten. Jeg måtte opp flere ganger om natta og strekke på beina. Da ble det noe bedre. Noen ganger var jeg oppe nesten hele natten. For fire–fem måneder siden ringte jeg til deg. Du ba for mine urolige bein. Jeg ble momentant frisk!

Etter at du hadde bedt la jeg meg på sengen for å takke Gud for miraklet. Plutselig fyltes rommet med en sterk parfymeduft. Den luktet nydelig. Jeg hadde ikke noe parfyme på meg eller i rommet. Duften varte i cirka 25 minutter. Så forsvant den.

Kneslitasje
Jeg hadde vonde, slitte knær. Det var vondt å gå, sitte og ligge. For to år siden fant jeg på å ringe til deg for å få forbønn. Tenk, smertene kom bort! Nå kan jeg gå, sitte og ligge uten å kjenne noe til smerter i knærne.

Reddet fra selvmord
I fjor sommer planla jeg å ta livet av meg selv. Før jeg skulle gjøre det, ringte jeg til deg. Det du sa fikk meg til å forandre planene. Du reddet livet mitt.

Skjoldbrukskjertelen
Vår datter bor på Vancouver Island i Canada. I fjor fikk hun en alvorlig betennelse i skjoldbrukskjertelen. Den hovnet opp, og hun fikk kuler på begge siden av den. Hun har aldri vært så syk i sitt liv. Jeg ringte til deg og fikk forbønn for henne. Du sendte henne en salveduk. Siden da ble hun bedre og bedre. Hun ble helbredet uten hjelp av medisiner. Hennes lege sa da: «Det er helt uvanlig at en slik betennelse kommer bort uten gjennom medisinsk behandling.»

Slapp kneoperasjon
Menisken i mitt høyre ben var knust. Foten låste seg ofte og sto i en vinkel. Det var snakk om operasjon. Gud talte til meg om å kontakte deg. Rett etter at du hadde bedt for meg, forsvant låsningen i kneet. Dagen etter kunne jeg kaste krykken, for da var kneet blitt helbredet. Nå kan jeg både gå, hoppe og springe uten å ha det vondt. Det er vel et år siden jeg ble helbredet. Jeg er like god i dag.

Multippel sklerose
Takk for et bedre liv! For et par år siden hadde du møte på et hotell i Narvik. Jeg har hatt M.S. siden 1996 og måtte bruke to krykker. På møtet ba du for meg. Siden da er jeg blitt bedre og bedre. Etter at du ba for meg, kunne jeg kaste krykkene. Jeg er blitt 70 prosent bedre for M.S., og blir bare bedre og bedre for hver dag som går.

Alvorlig rygglidelse
Jeg hadde en vond rygg og kunne derfor nesten ikke stå på beina. Det var vondt å sitte, stå og gå. Derfor lå jeg for det meste. For to–tre år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn på telefonen. Straks du hadde bedt for meg, kjente jeg bedring i ryggen. Etter to dager var jeg helt god. Plutselig en dag gikk det opp for meg at ryggen var blitt helbredet.

Astma
Mitt barnebarn hadde astma i flere år. Da hun var 16 år, var hun innlagt på Haukeland Sykehus i Bergen. Jeg ringte til deg og du ba for henne. Rett etter at du hadde bedt for henne, ble hun helbredet. Siden da har hun ikke brukt astmamedisin. Det er nå 19 år siden miraklet skjedde.

Helbredet i bilen
Min datter hadde store nakke- og skuldersmerter. Det hadde hun fått siden hun arbeider som hjelpepleier på et sykehjem utenfor Bergen. En dag hengte en psykiatrisk pasient seg på henne. Hun slet sund noe inne i nakken. Min datter var til behandling, men til ingen nytte. En dag trosset hun smertene og dro på arbeid. Like før hun dro, gråt hun av smerte og sa til meg: «Mamma, du må ringe til Svein-Magne og få forbønn for meg.» En stund etterpå ringte jeg til deg. Hun var da på tur til arbeidet. Noen minutter senere ringte hun til meg og fortalte: «Vet du, det har skjedd et under mens jeg kjørte på arbeid. Jeg ble plutselig så varm i den ene armen. Det begynte å arbeide i skuldra og nakken. Der i bilen helbredet Gud meg.»

Slet av muskelfeste – slapp operasjon
For et par år siden slet jeg av muskelfeste i den ene armen. Legen min sa at jeg måtte ta operasjon. Jeg kunne løfte hånda over hodet, men det gjorde veldig vondt. Jeg skrev til deg og ba om forbønn. Etter en uke begynte smertene å forsvinne, og etter to uker var jeg god. Nå kunne jeg igjen bruke armen. Den er nå normal. Jeg er fremdeles god. Dette var et mirakel. Etter dette ringte jeg til sykehuset i Tromsø og sa at jeg ikke trengte operasjon.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15