Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Megafrelst på fredag den 13.

MEGAFRELST: Det ble full klaff på kjøpesenteret. Ragnhild og Ragnar Karlsen ble frelst på en travel handledag på Mega, Hønefoss. Venninna Jorun valgte også Jesus. Hun var ikke til stede da bildet ble tatt.
Vi var kommet til Hønefoss for å delta på byens Alternativmesse. Det ble en pangstart utenom det vanlige. Fredag den 13. mars.

Tekst: Svein-Magne Pedersen

Standen var gjort klar med våre produkter klare til salgs. Alt var pyntet til å ta imot messebesøkende. Så begynte sulten å skrike i tarmene. – Vi drar ned til sentrum av byen for å spise, sa min kone Solveig. Våre medarbeidere, Per Arne og Anne Katrine Ravnå, var straks enige. – Der er Mega! Der pleier det å være kafé, utbrøt Solveig på turen ned mot byens sentrum.

Jeg svingte brått inn mot den store butikken, parkerte bilen og så gikk vi inn i blant mange travle fredagshandlere. – Nei, se der er en kjent mann, hørte jeg en kvinne si. Jeg snudde meg og så inn i fire kvinneøyne. – Det er jo du! sa den ene. – Ja, vi vet jo hvem du er, sa den andre. – Jeg har fått en salveduk fra deg, utbrøt den første like entusiastisk. Hva heter dere da? spurte jeg nysgjerrig i håp om å gjenkjenne navn. – Ragnhild Karlsen, sa den ene. – Jorun Berg, sa den andre. Men de skulle ikke slippe unna uten et Jesus-hint.

– Gud er interessert i å frelse dere, komme på innsiden. Damene nikket og innrømmet å ha gått på noen kristne møter. De fikk høre en kortversjon av veien til frelse. Et par minutter etter ba jeg frelsesbønnen med Ragnhild, med åpne øyne og med blikket festet til henne. Tre–fire meter fra klingende mynt fra kassaapparatene på Mega gjentok Ragnhild frelsesbønnen høyt mens Jorun ba stille den samme bønnen. – Amen! – Nå har Jesus kommet inn i hjertene deres, sa jeg og damene nikket. Men Ragnhild var ikke ferdig med predikanten: – Nå skulle mannen min ha vært her. Han har kreft i den ene lungen.

Vi sa adjø til damene, men noen minutter senere traff vi Ragnhild igjen. Hun var overlykkelig for at mannen, Ragnar, var kommet til Mega. Jeg begynte straks å vitne om frelsen til ham. Ragnhild hadde fortalt om møtet med oss, og Ragnar var heltent. Først ba jeg for kreften i den venstre lungen. Ragnar kjente en varme som strømmet inn i lungen. Dernest vitnet jeg om frelsen til ham. Mannen lyttet med forventningsfulle øyne. Så ba vi frelsesbønnen. Han gjentok den høyt etter meg mens kona sto tett opp til ham og fulgte med. Forbipasserende kikket nysgjerrige mot oss.

Min kone Solveig hadde kjøpt noe inne på Mega. Nå sto hun ved kassaapparatet like ved. Kassadamen så bort mot meg og sa til en annen kassadame:

– Se, der er predikanten! Solveig hørte det og sa: – Ja, han er mannen min.

Kassadamen ble litt overrasket og utbrøt: – Så fint at den mannen med kreft får hjelp. Hun visste om Ragnar.

Snipp, snapp snute, så var «Mega-eventyret» ute. I løpet av 20 minutter var storfangsten dratt i land. Fredag den 13. ble lykkedagen.

28 frelst på Alternativmessen

Alternativmessen ble en seier for Guds rike: 28 ga til kjenne at de ville bli frelst. Mange ble helbredet. TV 2 kom på messen og gjorde flere opptak. TV 2-journalisten intervjuet meg i 45 minutter om healing og helbredelse. Tre som var blitt helbredet ble også intervjuet. Til høsten kommer opptakene i en Dokument 2 reportasje.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15