Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vallys fire mirakler:
– Dette er magisk

HELT TOPP: Vally Solstad har fått fantastisk hjelp. Bildet ble tatt under Alternativmessa høsten 2007, hvor hun ble kvitt allergi og nakkesmerter.
Vally Solstad er kurert for grå stær, magesår, allergi og nakkesmerter. – Jeg er kjempefornøyd, dette har vært magisk! sier den heldige.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

Hun er overgitt, begeistret, rørt og takknemlig. Pluss mye mer. Og hun heter Vally Solstad, er 69 år gammel og bor i Samuelsberg i Lyngen. Jeg har fått fantastisk hjelp!

Hun takker Gud og Misjonen Jesus Leger for helsen. Første gang hun fikk hjelp fra høyere makter, var da hun gikk med sitt tredje magesår. Hun var lut lei tablettkurer. Nok en operasjon sto for tur. Da det ble annonsert helbredelsesmøte i Nordreisa, kjørte hun avgårde sammen med nær familie. Dette var i 2003.

Kald bølge

– Jeg hadde sånne smerter under bilturen, orket ikke snakke med noen.

Møtet varte og det rakk, og Vally måtte stadig ut i bilen og legge seg. Ved 02-tida om natta ga hun reisefølget sitt klar beskjed om at hun ville hjem, nå klarte hun ikke vente mer. I det de skulle bryte opp, ble det hennes tur til forbønn. – Svein-Magne ba en gang uten at noe skjedde. Så ba han igjen. En kald bølge skylte over magen, så forsvant smertene, forteller hun.

På vei hjem til Samuelsberg den morgenen var det en dame som var pratesjuk! Vally Solstad har ikke hatt smerter i magen siden.

Kansellert operasjon

Vinteren 2005/2006 ble det oppdaget at hun hadde grå stær.

– Jeg hadde sandfokk på begge øynene, måtte blinke og blinke, det væsket av øynene om natta, var vått på puta. Jeg pleide å våkne flere ganger i løpet av kvelden og natta på grunn av det. Operasjonen skulle foregå ved Universitetssykehuset i Tromsø i januar 2007. Før hun kom så langt, ringte hun inn til Misjonen Jesus Leger sin forbønnstelefon.

– Jeg ble bedre. Så kom Pedersen til Tromsø til Alternativmessa noen måneder senere, forkynte og ba for de som var syke. Det var tre måneder før Vally skulle opereres.

Forbønnen hun fikk på messa gjorde sitt, hun ble bare bedre og bedre. Jeg kontaktet sykehuset, avbestilte operasjonen, og gikk i stedet til optiker og fikk nye briller! Optikeren kom frem til at trykket på øynene var som hos en frisk person, hun hadde ikke grå stær lenger.

Gullallergi

Etter hvert utviklet Solstad allergi mot metaller, det var særlig gull hun reagerte på. Jeg var helt rød på den ene siden av halsen, utslettet kom og gikk.

Etter 2 år fant hun ut at nå var det nok. Vally henvendte seg nok en gang til Svein-Magne Pedersen. Han var trekkplaster på Alternativmessa i Tromsø også høsten 2008. Hun dro dit. Siden har ikke Vally hatt antydning til allergi, hun gleder seg over å bruke gullsmykkene som lå og støvet ned.

Under den samme messa fikk hun forbønn for nakken. Jeg hadde gikt, forkalkning og er litt revmatisk, sier hun forklarende. Da han ba, kjente hun varme i nakken. Smertene forsvant og har vært vekk siden.

Full klaff

Vally beskriver det hun har opplevd på denne måten:

– Dette er magisk! Jeg er kjempefornøyd. Hjelpen jeg har fått er fantastisk, det må bare oppleves! Vally og ektemannen Kristian har stor tillit til Misjonen Jesus Leger. De har gitt penger til innkjøp av stoler til det nye helbredelsessenteret i Vennesla. Nå har de fått navnene sine skrevet under noen av dem.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15