Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Fra Spania til Steinkjer for å bli helbredet

LANGVEISFARENDE: Erik og Torid Hugsten har ikke angret på at de tok turen helt fra Spania til Steinkjer for å få forbønn om helbredelse.
Erik og Torid Hugsten reiste ens ærend fra Malaga til Steinkjer for å få forbønn av Svein-Magne Pedersen. Torid ble kvitt magekatarr, refluks og giktsmerter i nakken. Erik ble kvitt en nerveskade i det venstre benet, som hadde plaget ham i tolv år.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Det norske ekteparet har bodd elleve år i den spanske byen Malaga, av helsemessige årsaker. I februar satte de seg på flyet og dro hele veien til Steinkjer for å gå på helbredelsesmøte.

– Det er noen her som har magekatarr, som Gud ønsker å røre ved. Hvem er det? Spurte Svein-Magne Pedersen forsamlingen mens han holdt på å be for syke i Steinkjer Rådhus. Torid Hugsten rakte opp hånden, for magekatarr hadde hun slitt med i årevis.

– Med det samme han sa det, fikk jeg kraftige svettetokter. Etter noen minutter begynte det å brenne i magen, og så ble all smerten borte, forteller hun.

Medisinfri

Magekatarren førte til hyppige sure oppstøt. Lukkemuskelen i halsen var skadet av dette, og hun fikk refluks i tillegg. Denne sykdommen gjør at lukkemuskelen ikke fungerer, slik at maten kan komme opp igjen etter at man har svelget.

– Jeg måtte hele tiden passe på å ikke bøye meg etter at jeg hadde spist noe, så det ikke skulle komme opp igjen. Jeg måtte være nøye med hva jeg spiste og drakk, og jeg måtte alltid ha tabletter med meg i vesken.

Det sterkeste symptomet på refluks er vedvarende halsbrann. Torid spiste tabletter daglig i over ti år for å takle plagene.

– Jeg tok tre tabletter daglig, av et spansk merke som tilsvarer Zantac, som brukes i Norge. Etter møtet i Steinkjer la jeg bort tablettene, fordi plagene er borte, forteller hun tre uker etter møtet.

– I tiden etter møtet har jeg utfordret skjebnen og spist mye av den maten jeg vet jeg ikke ville tålt før. I dag har jeg til og med spist bløtkake. Tidligere var det nesten så jeg kjente det boblet i nesen av den fete kremen når jeg rørte slikt, men nå går det helt fint.

Nakken ble god

Da Torid kom fram til forbønn senere i møtet, var hun allerede helbredet fra magekatarr og refluks, men ønsket forbønn for leddgikt, som hun hadde slitt med i nærmere 20 år. Aller verst plaget var hun i nakken.

– Jeg kunne ikke snu på hodet for å se meg til siden uten å snu på hele kroppen. Det knaket i brusk i nakken bare jeg prøvde å bevege på hodet, sier hun.

Da Svein-Magne Pedersen ba for henne, ble hun igjen kokende varm over hele kroppen. Etterpå kunne hun bevege nakken mer enn tidligere. To dager etterpå var nakken helt god.

– De to første døgnene etter møtet hadde jeg fryktelige smerter i kroppen og ansiktet. Etter det har nakken vært helt god, og giktsmertene i resten av kroppen er sterkt redusert, sier hun.

Nerveskade borte

Erik Hugsten kom til møtet med et mildt sagt ømtålig ben. Etter en omfattende operasjon i 1997 oppsto en nerveskade i høyre ben, som gjorde tilværelsen hans svært smertefull.

– Bare noen så vidt tok borti benet, føltes det som det sprengtes innvendig. Jeg klarte å gå, men måtte hele tiden være svært forsiktig, og jeg følte meg aldri trygg til fots, sier han.

– Da Svein-Magne Pedersen la hendene på benet og ba, gjorde det merkelig nok ikke vondt. Etter det får jeg ikke lenger slike smerter. Jeg følte meg så trygg som bare det da jeg var ute og gikk etter møtet, selv om det var snø og is rundt meg. Slik har jeg ikke hatt det på mange år, forteller Erik.

BENET BLIR BRA: Her ber Svein-Magne Pedersen for Erik Hugsten.

NAKKEN BLIR BRA: Torid Hugstens giktsmerter i nakken forsvant etter forbønn fra Svein-Magne Pedersen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15