Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Optikeren trodde ikke sine egne øyne

Jeg hadde skjeve hornhinner og måtte derfor bruke spesialbriller. Jeg hadde gått med disse i to år. Dessuten var jeg også langsynt. For fire år siden traff jeg deg på flyplassen i Tromsø. Der kontaktet jeg deg, og du ba for meg. Jeg ble momentant god og kunne kutte ut brillene. Da jeg kom til optikeren min for en øyesjekk, trodde han ikke sine egne øyne. Han trodde jeg bare hadde lurt ham da jeg hadde vært til undersøkelse tidligere. Han ble helt forferdet og trodde jeg gikk med linser. Jeg fortalte ham at et under hadde skjedd da du ba for meg på flyplassen i Tromsø. Jeg er fremdeles like god.

Helbredet for øresus gjennom boken «Legende dråper»

I et halvt års tid plagdes jeg med øresus. Det ble verre og verre ettersom tiden gikk. Så kjøpte jeg boken «Legende dråper» som du har skrevet. Der er det et bilde av hånda di. Jeg åpnet boken der det er bilde av hånda og la den mot øret. Et par dager etterpå oppdaget jeg at øresusen var kommet bort. Gleden over å være blitt helbredet fra øresus var stor.

Fikk luktesansen tilbake

I 1988 falt jeg av en hest og pådro meg kraniebrudd. Jeg lå i koma i en uke. Da jeg kom til meg selv, oppdaget jeg at luktesansen var kommet bort. Da fant jeg på å ta kontakt med deg og fikk forbønn. Kort tid etterpå skulle jeg en kveld lufte noe sengetøy. Da plutselig oppdaget jeg at luktesansen var kommet tilbake! Dagen etter kjente jeg lukt av røyk, blomster og nyklipt gress. Jeg kunne også kjenne lukten av parfyme, krydder og andre lukter. Jeg er svært takknemlig for det som har skjedd med meg!

Angsten forsvant

Angsten forsvant på en-to-tre etter at du ba for meg. Jeg hadde da hatt angst i et halvt år. Noen få dager etter at du ba for meg, var jeg helt god. Gjett om jeg er glad for det som har skjedd!

Hoftehelbredelse på Bildøy

I juni i fjor talte du på et møte på bibelskolen på Bildøy ved Bergen. Møtet var arrangert av Norge IDAG. Jeg kom dit med håp om å bli helbredet for mine vonde hofter. De var så vonde at jeg hadde problemer med å ligge på sidene om nettene. Det var også vondt å reise seg fra en stol. Jeg turde ikke gå til lege med mine plager. Jeg var redd han skulle finne ut at det var slitasje. Hoftesmerter hadde jeg hatt i tre–fire år. De ble bare verre og verre med årene. Under forkynnelsen sa du at Gud ønsket å helbrede en med vonde hofter. Det tente gleden i meg. Jeg hadde ikke fått kølapp og hadde derfor små sjanser til å få forbønn før langt på natt. Før du ba for hver enkelt som var syk, ba du en fellesbønn for alle på møtet. Jeg kjente ingenting under forbønnen, men da jeg gikk fra møtet, var jeg smertefri. Siden da har jeg sovet godt om nettene og har vært god i hoftene.

Kvitt angina gjennom «Legende dråper»

På slutten av 80-årene fikk jeg angina. Jeg måtte spise nitro og to andre typer tabletter hver dag. Det var snakk om utblokking. Det var min fastlege i Arendal som oppdaget at jeg hadde fått angina. Jeg kjøpte boken din «Legende dråper». Der er det bilde av hånda di. Den la jeg mot brystet mitt. Samme dag forsvant anginasmertene. Siden da har jeg ikke kjent noe til dem.

Migrene i 30 år

Jeg plagdes med migrene i 30 år. Noen leger mente at det var migrene. Smertene var mer eller mindre konstante, dag og natt. For noen år siden ringte jeg til deg. Etter noen dager forsvant migrenen. Siden da har jeg vært frisk.

Nye knær på Oppdal

For noen år siden hadde du møter på Oppdal Kristne Senter. Min kone fikk forbønn for sine utslitte knær. Brusken var helt bortslitt. Du la dine hender på knærne og ba Gud om å gi henne ny brusk. Hun ble momentant frisk. Nå springer hun opp trapper og over alt uten å kjenne noe til knesmertene.

Hjerteflimmer

Min kone fikk hjerteflimmer 1. juledag 2007. Den gikk hun med til hun ringte deg i oktober 2008. Da du ba for henne, ble hun momentant frisk! Det har hun vært siden.

Slitasjegikt og angst

Jeg ringte deg for tre uker siden og ba om forbønn for slitasjegikt og angst. etter vel en uke forsvant alt. Jeg har arbeidet i en butikk og gått mye. Derfor hadde jeg slitasjegikt i hoftene. Gikten har jeg hatt i flere år. Angst har jeg hatt i et år. Det var kjempefint å bli helbredet.

Kvitt angina

I 1982 ble jeg operert for angina. Den kom tilbake etter noen år. I 1988 måtte jeg igjen opereres. Men etter noen år kom den igjen tilbake. I 2001 søkte min lege om å få plass til en ny hjertesjekk på sykehuset i Tromsø. Jeg spiste nitro hver dag. Et par uker før jeg dro til Tromsø ringte jeg til deg for å få forbønn. Da jeg kom til Tromsø, syklet jeg på ergometersykkelen. Legens konklusjon etter testen var: «Du har ikke lenger angina.» Han tok vekk all medisinen. Siden da har jeg ikke spist en eneste nitro.

Rusfri etter forbønn

Min sønn gikk ett år på rus. Han hadde økonomiske problemer, hadde mistet sin familie og tydde til kokain. I sin nød skrev han til deg og fikk forbønn. Han var da dypt deprimert. Han ble bedre etter hvert. Etter en tid kunne han kutte ut medisiner. Suget etter rus forsvant. Nå er han i full jobb der han arbeidet før. Han har nå fått seg et nytt hjem.

Helbredet for ADHD?

Jeg er bestemor til en gutt på ti år. Han hadde en hyperaktiv og utagerende oppførsel. Han kunne blant annet slå i stykker ting. For et halvt år siden ringte jeg til deg for å få forbønn. Verken foreldrene eller gutten vet at jeg hadde ringt til deg. Etter hvert ble han bedre og bedre. Nå er han en normal og grei gutt. Moren sa til meg: «Det har skjedd noe med ham.» Legene testet ham, men hadde problemer med å stille diagnose. Hans lidelse lignet på ADHD. Nå er han flink og grei hjemme.

Psoriasis

Jeg hadde psoriasis i nesten ett år. Hender, legger og føtter var angrepet. Det var vondt å gå med psoriasis under beina. Skinnet revnet der. Jeg måtte gå med krokete ankler og føtter for at det ikke skulle gjøre så vondt når jeg tråkket på beina. En sommerdag i 2007 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter noen dager var all psoriasisen kommet bort. Folk som kjenner mine plager var forbauset over å se at jeg var blitt god. Jeg fortalte dem at jeg hadde ringt til deg og fått forbønn. «Det er mer mellom himmel og jord enn vi kan forstå,» var deres svar.

Sengevæting

Min sønn på ni år plagdes med sengevæting. Sommeren 2008 ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Dessuten sendte jeg e-post to ganger til deg. Like etter dette ble han helbredet. Hans søster på 11 år plagdes også med sengevæting. Hun ble mobbet på skolen. Jeg ringte også for henne sommeren 2008. Etter kort tid ble også hun helbredet.

Slapp kunstige knær

I flere år gikk jeg med slitte, vonde knær. På sykehuset i Hammerfest fant legene ut at jeg hadde slitasje i knærne. Jeg måtte skifte knærne før eller senere for å bli god. For fire–fem år siden kom du til Lakselv. Du ba for meg på et møte i der. Gud helbredet meg for kneslitasje. I løpet halvannen uke var jeg god. Siden har jeg vært frisk.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15