Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Lege helbredet for angina

HELBREDET: Allmennlege i Høyanger, Dagfinn Astor, ble helbredet for angina etter forbønn fra Svein-Magne Pedersen. Foto: Privat
Allmennlege Dagfinn Astor fra Høyanger slet med spasmeangina, men kom raskt i fin form etter at han begynte å gå med salveduk fra Svein-Magne Pedersen i lommen.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard

Dagfinn Astor driver legepraksis i Høyanger på Vestlandet, hvor han har holdt til 36 år. I flere år opplevde han stadige smerter og ubehag i brystet. Han er selv lege, og etter hvert ble det klart for ham hva han led av.

– Jeg leste mye om dette selv, og etter også å ha snakket med flere spesialister om saken, kom jeg frem til at det måtte være spasmeangina, sier han.

Spasmeangina

– Dette er en form for angina som egentlig er litt omdiskutert, fordi det er nesten umulig å påvise hvorvidt det forekommer spasmer i arterien eller ikke. Man må gjøre det som kalles en invasiv undersøkelse samtidig som anfallet pågår, for å klare det, forklarer legen. Likevel er han sikker på at det var dette som plaget ham.

– Jeg hadde ubehag og smerter i form av trykk og press i brystet nesten hver dag, og den alternative forklaringen måtte være at det kun var snakk om rent psykiske stramninger i brystmuskulaturen og ribbemuskulaturen. Dette er ikke sannsynlig, siden jeg ikke har verken angst eller panikkangst.

Forsøkte forbønn

Etter hvert ble Dagfinn Astors anginasmerter betydelig verre. Høsten 2005 bestemte han seg for å prøve noe nytt.

– Jeg hadde sett en del reklame fra Misjonen Jesus Leger, også hadde jeg sett Svein-Magne Pedersen på TV. Jeg kan jo forsøke, tenkte han, og klikket seg inn på hjemmesiden, hvor han ba om forbønn og om å få tilsendt en salveduk.

Ble verre

Etter at han begynte å gå med salveduken, ble han imidlertid verre enn noen gang før. En natt i førjulstiden kom ambulansen med blålysene på, og han ble brått innlagt på sykehus. Med det samme ble det konstatert at dette var et mulig infarkt. På sykehuset i Førde fant de ingenting som tydet på det, så legene der bestemte seg for å sende ham til en invasiv undersøkelse på Feiring-klinikken i Eidsvoll, for å forsøke å påvise spasmeangina.

Årene var åpne

13. desember 2005 dro Dagfinn Astor til Feiring. Salveduken hadde han fortsatt i lommen. Der hadde den ligget helt siden han fikk den, men han følte seg enda ikke bedre. Først da resultatet av undersøkelsen kom, ble resultatet av forbønnen synlig.

– Da de foretok en invasiv undersøkelse på håndleddet, så man på kartreet i hjertet at alle årene var godt åpne. Siden har jeg ikke kjent noen ting, forteller han.

Placebo?

– Så kan man spørre om dette var en virkelig helbredelse, eller om det oppsto en placeboeffekt. Det er klart man får en placeboeffekt når man får en bekreftelse på at det ikke er noe galt med kartreet, og dermed slapper av en del i forhold til det. Men hvis det hadde vært alt, høres det rimelig utrolig ut at det skulle vedvare i tre år. Nå trener jeg og anstrenger meg, og jeg gjør hva som helst uten å være redd for det. Symptomene er borte, konstaterer legen, som er sikker i sin konklusjon:

– Her må det være en høyere makt som har stått bak. Jeg tenker at det har skjedd noe i prosessen mens jeg gikk med salveduken. Helbredelser trenger jo ikke å skje på sekundet.

Tror på mirakler

Dagfinn Astor forteller at han ikke vil kalle seg personlig kristen, men at han likevel alltid har trodd på overnaturlig helbredelse. Derfor var det naturlig for ham å oppsøke kristen forbønn da han var syk.

– Jeg tror det skjer mirakler gjennom bønn. Jeg tror det er en Guds kraft som styrer dette, og at vi er mer eller mindre representanter for denne kraften.

– Hvordan er det å si noe slikt for deg som lege?

– Det er jo nesten som å banne i kirken for en vanlig akademisk skolemedisiner, smiler han.

– Alternativ helbredelse er ikke særlig godtatt i dag, og mange tviler, men jeg tror man etter hvert begynner å skjønne at der er mer mellom himmel og jord enn man kan forstå. Jeg er sikker på at om hundre år vil man smile av den medisinen man bruker i dag.

– Jeg mener at skolemedisin har en sentral plass i den store sammenheng, en sammenheng som også inkluderer alternativ medisin og den høyere makt som vi her snakker om, sier lege Dagfinn Astor. Salveduken fra Svein-Magne Pedersen bærer han fortsatt med seg i lommen, selv om den begynner å bli litt slitt nå.

– Jeg tror det skjer mirakler gjennom bønn.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15