Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

Helbredet gjennom et blikk

For tre-fire år siden hadde du helbredelsesmøter her på Sortland. I tre år har jeg plagdes med ryggsmerter. Jeg ønsket å bli helbredet. Derfor kom jeg på møtet. Det var mange som skulle ha forbønn. Jeg ventet på min tur. Det varte og rakk utover kvelden. Jeg satt et stykke nede i salen. Plutselig så du på meg. Jeg tenkte at du ville si til meg at jeg skulle komme frem for å få forbønn. Men så begynte du å be for en annen. Da jeg reiste meg og skulle til å gå, oppdaget jeg til min store overraskelse at ryggen var blitt helbredet! Siden da har jeg vært god. Gud helbredet meg gjennom et blikk fra deg.

Kreft i skjelettet

I april hadde du møter på Pers Hotel på Gol. På et av møtene kom et ektepar som begge hadde kreft i skjelettet. Du ba for dem begge. Noen dager etterpå hadde de time hos en lege. Legen undersøkte dem. Resultatet var overveldende. Begge var blitt helbredet for kreft i skjelettet!

Politimann helbredet – placebo utelukket

For et halvt år siden skulle min sønn til Spania på et oppdrag. Han arbeider i narko-politiet. På flyet ble han syk og besvimte. Da han våknet, så han dobbelt. Blodtrykket var blitt for lavt. Sjefen i Spania sendte ham tilbake til Norge. Der gikk han til lege og ble sykemeldt. Han var sykemeldt i et halvt år. Da ringte jeg til deg for å få forbønn for ham. Du ba for ham. Han visste ikke at jeg ringte til deg.

Noen dager senere ringte jeg til ham. Hans kone tok telefonen. Hun kunne fortelle at han var blitt frisk både for dobbeltsyn og for lavt blodtrykk. Litt senere snakket jeg med min sønn og fortalte om din forbønn. «Det er mer mellom himmel og jord enn vi kan forstå,» svarte han. Han trodde det var Gud som hadde helbredet ham. Min sønn fortalte hvordan han var blitt frisk. Noen dager etter at han fikk forbønn, fikk han plutselig smerter i hodet. Det varte bare noen minutter. Samtidig ble han kvitt dobbeltsyn. Han gikk til legen og fikk konstatert at han var blitt helbredet for dobbeltsyn. Legen kunne også konstatere at blodtrykket var blitt normalt. Dagen etter begynte han på jobben sin i politiet. Sjefen var overrasket over at han plutselig dukket opp helt frisk. Neste gang han har time hos legen, skal han fortelle hva som er skjedd.

Helbredet for Alzheimer

Jeg har flere ganger ringt til deg for å få forbønn for en dame som har Alzheimer. For noen dager siden sa hun til meg: «Jeg er blitt frisk for Alzheimer. Hukommelsen min er kommet tilbake.»

Forbønn utløste parfymeduft

Nylig ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter at jeg la på telefonen, satte jeg meg på sofaen og ba. Plutselig ble rommet fylt med en nydelig parfymeduft. Det må være Gud som utløste denne herlige duften.

Fikk forbønn fem ganger – helbredet for fibromyalgi

I seks år slet jeg med smerter i kroppen. Smertene var store, men jeg trosset dem og gikk på jobb. Ofte måtte jeg bruke Paralgin Forte og Parasett smertestillende tabletter. Jeg var flere ganger til undersøkelse hos leger. Til slutt fant de ut at jeg led av fibromyalgi. På revmatismesykehuset på Lillehammer fikk jeg behandling, men det hjalp ikke noe særlig. For tre år siden kontaktet jeg deg og fikk forbønn. Jeg ringte fem ganger til deg. Hver gang ba du at jeg måtte bli helbredet. Du sendte meg to salveduker. Den ene la jeg i sengen og den andre stakk jeg i lomma. Natten etter at jeg fikk salvedukene sov jeg kjempegodt. Da skjedde underet. Jeg ble momentant helbredet! Ved neste legebesøk fortalte jeg at jeg hadde fått forbønn av deg. Legen hadde sett deg på TV og syntes det var fint at jeg var blitt bra. Siden da har jeg vært frisk. Nå tar jeg ikke lenger smertestillende tabletter.

Prolaps og svimmelhet

Min mann hadde smerter i nakken i et år. Det siste halve året var han i tillegg svært svimmel. På arbeidet måtte han ofte sette seg på grunn av svimmelheten. På sykehuset i Bodø fant spesialisten ut at han hadde fått prolaps i nakken. Han tok en MR-undersøkelse av nakken. En julidag 2007 ringte mannen min til deg og fikk forbønn. Kort tid etter forsvant smertene i nakken. Svimmelheten kom også helt bort. Litt senere var han på ny i røntgen på sykehuset i Bodø. Da kunne spesialisten konstatere at han ikke lenger hadde prolaps i nakken.

Kronisk blærekatarr – «Holmgang»

I flere år hadde min datter kronisk blærekatarr. Hver uke led hun av blærekatarr. Den ville ikke gå bort. I oktober 2005 var du gjest hos Stenstrøm i «Holmgang». Der ba du for syke. Min datter så programmet og håpet på å bli frisk. Det ble hun. Siden da har hun ikke kjent noe til disse plagene. Hun har anbefalt meg å ringe til deg for å forbønn.

Beinskjørhet i Svolvær

I mai 2006 hadde du møter i Svolvær. Min svigerinne kom dit for å få forbønn. Hun er 50 år og har lenge hatt beinskjørhet. Hun fikk ofte brist i bein i kroppen. På et av møtene ba du for henne. Tenk, hun ble helbredet! Nå jogger hun og er blitt helt frisk.

Sønnens melkeallergi

Min sønn på 15 år hadde melkeallergi i flere år. Han tålte ikke mat med melkeprodukter. Når han spiste slike produkter, fikk han smerter i magen. Det var ofte problemer når han hygget seg sammen med venner. Han visste da ikke om maten de spiste sammen inneholdt melkeprodukter. En junidag i 2007 ringte jeg til deg og fikk forbønn for ham. Han visste ikke da at han fikk forbønn. Like etterpå forsvant melkeallergien. Etter at han ble god, fortalte jeg ham om forbønnen fra deg. Min sønn er en ivrig kristen. Han har vitnet om underet på møter.

Nervelidelse

Jeg var en tid psykiatrisk pasient og fikk flere behandlinger for nervene på en psykiatrisk klinikk. I 40 år plagdes jeg med nervene. Nerveplagene startet da jeg var barn. Før turde jeg ikke å gå ned på veien nedenfor huset eller på butikken. Fire-fem ganger i året var jeg svært syk. For to år siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Jeg skrev også et brev til deg. Deretter ble jeg god i nervene. Nå kan jeg gå over alt uten å ha nerveplager og trenger ikke lenger behandling for nervene.

Grusom øresus

Tidlig på 90-tallet ble jeg slått ned og fikk en brist i beinet på venstre siden av hodet. For et par år siden fikk jeg øresus. En ørelege konstaterte at jeg hadde fått nedsatt hørsel. Han kunne ikke hjelpe meg. For et par år siden fikk jeg øresus. Det bråket konstant inne I hodet. Susen ble verre og verre. I slutten av mars i år fikk jeg time på kontoret ditt på Forum Kino i Bergen. Der ba du for meg, men ingenting skjedde med en gang. Etter noen dager oppdaget jeg til min store glede at øresusen var kommet bort. Jeg fikk normal hørsel. Siden da har jeg vært god.

– Gud helbredet barnebarna mine

Jeg ringte til deg for å få forbønn for mine barnebarn på henholdsvis tre og to år gammel. Tre-åringen, ei jente, hadde en blodprosent på 63. Dagen etter forbønn var hun til en ny sjekk. Da var blodprosenten på 91! Hennes søster på to år var allergisk fra hun var ett år gammel. Nye prøver like etter forbønnen viser at hun er 100% frisk. Dessuten var det noe galt med cellene i ryggmargen. De laget ikke jern. Nå er også det i orden.

Hjertehelbredet etter «Holmgang»

På sykehuset i Hønefoss fant legene ut at jeg hadde bilyd på hjertet. I oktober 2002 var du gjest på «Holmgang». Der ba du for syke. Mens du ba, la jeg en hånd på brystet mitt. Dagen etter var jeg på en ny undersøkelse på sykehuset. Da var bilydene på hjertet kommet helt bort.

Angsten kom brått bort

For to uker siden ble jeg operert i en lunge. Jeg hadde fått kreft. En klaff ble fjernet fra lungen. Legene fjernet også seks lymfeknuter. Et par timer etter at jeg våknet etter operasjonen, fikk jeg angst. Pusteproblemer fulgte med angsten. Jeg turde ikke være alene ett sekund. Det var helt forferdelig. Legene mente at jeg hadde fått feil medisin, en blanding som jeg ikke tålte, både under og etter narkosen. Min datter ringte til deg for at du skulle be for meg. Hun var da i et annet rom. Da kjente jeg at noe skjedde. Angsten forlot meg like fort som man knipser med fingeren. Da hun la på røret, var jeg god!

Kvitt fibromyalgi

Alt tydet på at smertene i kroppen kom av fibromyalgi. Alle symptomer tydet på det. To år gikk jeg med denne lidelsen. Smertene i kroppen ble verre og verre ettersom tiden gikk. Jeg ringte til deg og fikk forbøønn. Etter noen dager fikk jeg en salveduk fra deg. Den la jeg på brystet og ble momentant god! Jeg ble kvitt alle smertene i kroppen. Alle på jobben har fått høre om min helbredelse.

Kvitt astma

Jeg må skrive til deg og fortelle hvordan det gikk med min gutt på hal-vannet år som var svært plaget med ørebetennelse og pusteproblemer. Le-gene sa at han hadde astma. Så ringte jeg deg, og du ba over ham i telefonen. Noen dager etter fikk jeg tilsendt en salveduk fra deg. Det var fantastisk – fra den dagen har min sønn vært frisk!

Leste boken «Legende dråper» – kvitt Alzheimer

Jeg fikk dårlig hukommelse og hodesmerter. Derfor gikk jeg til legen. Han sendte meg til sykehuset i Stokmarknes. Der konstaterte legene Alzheimer gjennom CT-røntgen. Blodårer i hjernen var blitt tette. Dette skjedde for et år siden. Etter dette kjøpte jeg boken din «Legende dråper». I boken er det bilde av hånda di. Den har jeg lagt flere ganger mot hodet. For kort tid siden var jeg til kontroll på sykehuset i Bodø. Der undersøkte legene hodet mitt på nytt. Her ble det brukt MR. Etterpå sa en lege til meg: «Her er ikke Alzheimer.» Gjett om jeg er glad!


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15