Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Satt fri fra alkoholisme

FRI FRA ALKOHOL: Karen May (til venstre) lider ikke lenger under alkoholisme, etter at hun ble med moren Sandra May (til høyre) på møte med Svein-Magne Pedersen (midten).
I tre år kjempet Karen May (36) for å klare å slutte å drikke. Hun var innom flere rehabiliteringsklinikker, men det var først da hun fant Jesus og fikk forbønn at hun fikk oppleve frihet.

Tekst og foto: Tor-Bjørn Nordgaard

Britiske Karen May bodde 16 år i Sveits, hvor hun jobbet i en stor, internasjonal organisasjon i Geneve. Etter som årene gikk, forteller hun at alkoholforbruket ble stadig høyere, og etter hvert innså hun at hun var blitt avhengig. De siste fem årene beskriver hun alkoholmisbruket sitt som ille, og i tre år kjempet hun for å bli fri.

Fant nettside

– Det bar inn og ut av forskjellige klinikker, men hver gang falt jeg tilbake, og begynte å drikke igjen. Jeg var sykemeldt fra jobben i lange perioder, og i tre år levde jeg i denne onde sirkelen, forteller hun.

Mens datteren kjempet med sine problemer i Sveits, satt moren bekymret hjemme i England og lurte på hvordan hun kunne gjøre noe for å hjelpe.

– For et par år siden kom jeg over nettsiden til Misjonen Jesus Leger, og jeg tenkte med en gang at her kunne kanskje datteren min finne hjelp, forteller moren, Sandra May.

Møte i England

Problemet var bare at misjonen som sto bak denne nettsiden som hadde vekket håpet i henne holdt til i Norge. Fantes det noen mulighet for å få datteren med dit? undret hun. Det var ikke så lett å få til, siden de allerede bodde i hvert sitt land. Løsningen kom da Svein-Magne Pedersen for første gang ble invitert til England for å holde møte i påsken i fjor.

– Jeg begynte å ringe forbønnstelefonen og be om forbønn for Karen. Da Svein-Magne Pedersen skulle til England i fjor, ringte en av medarbeiderne på kontoret hans til meg og fortalte om det. Karen kom hjem på besøk den helgen møtet skulle være, og heldigvis ble hun med da jeg spurte henne, smiler Sandra.

De kjørte hele veien fra Lincolnshire i sør til Middlesbrough, hvor møtet skulle være.

– Plutselig borte

På møtet ble Karen frelst, og da hun fikk forbønn, opplevde hun at Guds kraft kom over henne.

– Den kvelden følte jeg meg høy uten å ha rørt noe slags rusmiddel, forteller hun. – Men da jeg kom hjem til Sveits, ble jeg plutselig svært deprimert, og det ble verre enn noen gang tidligere. Jeg valgte likevel å lese i Bibelen hver dag, og etter tre eller fire uker forsvant plutselig både depresjonen og lysten til å drikke. Etter det har jeg vært fri, stråler hun.

Et halvt år etterpå møter vi Karen og Sandra på Svein-Magnes møte i Sanquhar, Skottland. Ingen kunne gjettet at den friske, smilende Karen har slitt med alt dette, hvis ikke hun hadde valgt å være åpen om det. De siste månedene har hun bodd hjemme i England, men hun planlegger å snart flytte tilbake til Sveits og begynne i jobben igjen.

Startet bønnegruppe

Sandra har startet Englands første bønnegruppe for Misjonen Jesus Leger, eller Jesus Heals Ministries, som det heter på engelsk.

– Jeg er så takknemlig for hva denne misjonen har fått bety for livet til datteren min, så jeg ringte og spurte hva jeg kunne gjøre til gjengjeld. Jeg ble oppfordret til å be for tjenesten, forteller Sandra May.

Sammen med seks andre er hun med i en bønnegruppe på sitt hjemsted, og de har nå gjort det til en fast oppgave å be for aktuelle bønneemner i Misjonen Jesus Leger når de samles.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15