Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Anne-Marie og Bodil fikk hjelp for øye og skulder

LITT ETTER LITT: Anne-Marie Lied var ikke i stand til å løfte armen da hun kom til forbønn. Men det endret seg i løpet av kvelden.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Jeg er 95 % bra, sier Anne-Marie Lied fra Nes på Romerike. Hun kom til forbønn under et møte i Regnbuen Kristne Fellesskap i januar 2008.

Anne-Marie kom med en skulder som hadde plaget henne i 2–3 år. Hun kunne ikke løfte armen, hadde mye smerter. Hun følte seg redusert, ble fort sliten når hun arbeidet.

– Nå har jeg vært ute og malt, har ordnet i blomsterbedene, og inne gjør jeg alt husarbeidet som trengs, sier hun tilfreds.

Det er ikke lenger noe som hemmer henne, hun må ikke avbryte noe hun har begynt på.

–Ved Guds hjelp ble jeg bra, litt etter litt! Lied abonnerer på Legedom, og gir gjerne bladet videre til andre interesserte.

I Fredrikstad bor en kvinne som har fått en bedre og mer smertefri hverdag etter å ha søkt hjelp samtidig som Anne-Marie.

Bodil Green hadde øyesykdommen skleritt. Hun hadde kronisk betennelse i øyet, pluss en kul der inne.

– Jeg hadde forferdelige smerter, brukte 60 mg kortison, – hver dag!

Bodil ble smertefri med en gang Svein-Magne ba til Gud for henne.

– Det var fantastisk!

Så noen dager senere kom smertene tilbake før de forsvant.

Nå er det helt slutt med kortison, jeg er smertefri, forteller hun. Bodil hadde slitt med forferdelige smerter i 4 år innen hun søkte forbønn på Lørenskog.

DET HJALP: Bodil Green fra Fredrikstad kom til Lørenskog for å søke hjelp. Og hjelp fikk hun.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15