Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Det var nesten for godt til å være sant

HELBREDET: Ninette Eliassen ble befridd fra en tilværelse med uutholdelige smerter etter å ha ringt andaktstelefonen.
– Ansiktet føltes som om det holdt på å sprenges, så vondt gjorde det når anfallene kom, forteller Ninette Eliassen fra Bodø. Hun ble helbredet fra trigeminusnevralgi etter å ha ringt andakts-telefonen.

Tekst: Tor-Bjørn Nordgaard
Foto: Svein-Magne Pedersen

Marerittet begynte i 1999. Ninette Eliassen begynte å oppleve uvanlige smerter i venstre del av ansiktet, og til å begynne med fant ingen ut av hva det var som plaget henne.

– Først trodde legene det var noe galt med røttene til tennene mine, så jeg ble sendt til en rekke tannleger som ikke fant ut av det. Så mente legene det kunne være noe med bihulene, men røntgenbilder viste at det heller ikke var det som var problemet. Samtidig gikk jeg på sterke smertestillende tabletter, men ingenting hjalp. Til slutt fant en spesialist ut at jeg hadde fått andre grads trigeminusnevralgi, forteller hun.

Ligner fødselssmerter

Trigeminusnevralgi er en type nervesmerter som slår ut i ansiktet i form av anfall av varierende varighet.

– Nervesmerter er noe av det verste man kan ha. Det går ikke an å forklare hvor vondt det er til noen som ikke har prøvd det, fikk hun høre fra forståelsesfulle leger.

Hos Ninette slo smertene ut fra under haken og opp til øyet på venstre side.

– Jeg bare vred meg i smerte når anfallene kom. Jeg hadde mest lyst til å gå ut og stange hodet i et tre, for ansiktet føltes som det holdt på å sprenges. Jeg klarte ikke å høre en lyd av det som skjedde rundt meg, jeg måtte bare konsentrere meg om å puste meg gjennom det, forteller hun.

– Det eneste jeg kan komme på å sammenligne smertene med er fødselssmerter, men jeg skulle gjerne heller ha født igjen enn å oppleve et slikt anfall igjen. Etter en fødsel har man jo et barn i armene som gjør at det er verdt det, tenker tobarnsmoren.

Daglige anfall

Ettersom tiden gikk, tiltok anfallene i antall og styrke. De kunne være fra noen få minutter og opp til flere timer i strekk.

– En gang varte et anfall klokken 21 på kvelden til 03.30 på natten. Da trodde jeg ikke jeg skulle klare å komme gjennom det. Det var så vondt, og jeg var så hjelpeløs, husker hun. Selv de sterkeste smertestillende tabletter hjelper ikke mot slike smerter, og Ninette ble bare verre og verre for hver måned som gikk. Når anfallene kom, måtte hun sette seg alene på et rom og vente på at det skulle gå over, så det ble stadig vanskeligere å takle både arbeidslivet og sosiale sammenhenger. I 2002 gikk det ikke lenger en dag uten anfall. Hva skulle hun gjøre?

Ingen medisin

– Legene forklarte at i sjeldne tilfeller kunne de gå inn og bedøve nerven, men det var risikabelt, fordi man kunne treffe andre nerver og det kunne oppstå lammelser. I noen andre land hender det at man kutter av nerven, men det er så risikabelt at det nesten ikke gjøres i Norge, forteller Ninette.

En periode gikk hun på epilepsimedisin som hjalp litt, men etter hvert sluttet også dette å virke. Hun visste verken ut eller inn, men kom etter hvert på tanken om å ringe Svein-Magne Pedersens forbønnstelefon.

– I løpet av oppveksten lærte beste-moren min meg mye om barnetro, og sammen med henne var jeg flere ganger hos Svein-Magne Pedersen da han ba for syke på Sundby i Saltdalen. Jeg visste også at moren min hadde hatt kontakt med ham, og at hun fikk bladet hans tilsendt.

Andaktstelefonen (820 750 80)

Det viste seg imidlertid å være lang kø på forbønnstelefonen, så hun bestemte seg for å begynne med å ringe den døgnåpne andaktstelefonen i stedet.

– Jeg hørte på andakten, der Svein-Magne også ba for syke. Så la jeg på røret og la meg i sengen. Det verket og verket. Etter at jeg hadde ligget noen timer i sengen, nærmet det seg arbeidstid, så jeg tok på meg uniformen og gjorde meg klar. Jeg satt bøyd over kjøkkenbordet før jeg skulle på jobb, og jeg gråt og ba: «Kjære Jesus, gi meg bare én dag uten smerter,» forteller hun. Da kom det etterlengtede bønnesvaret.

– Plutselig kjente jeg en lynende smerte fra oppe ved øret, der hvor inngangen til trigeminusnerven sitter. Smerten for tvers over kinnbeinet og rett mot neserota, og så smalt det høyt. Jeg skvatt opp. Det var nesten uvirkelig. Akkurat som et lyn. Ninette følte seg øm ved nesen da hun gikk på jobb den dagen, og utover dagen bare ventet hun på at anfallet skulle komme.

– Time etter time og dag etter dag gikk, og smertene kom aldri mer tilbake. Det var nesten for godt til å være sant. Jeg takker Gud veldig mye for at Han helbredet meg, for det var et stort mareritt.

Ninette Eliassens fastlege har også slått fast at hun har blitt frisk.

– Jeg gikk til fastlegen min og sa at plagene var borte, og han måtte bare konstatere at det stemte, forteller hun.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15