Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Gud helbredet meg mens jeg drømte

DRØMMEHELBREDET: Gud overrasket Anne Katrine Ravnå (50) med å helbrede henne i søvne. Hun og hennes mann har nylig flyttet til Vennesla.

I mai i år oppdaget jeg en kul på håndleddet. Den ble etter hvert ubehagelig. I slutten av mai var min mann og jeg sammen med Svein-Magne på en møteserie på Finnsnes. På et av møtene ba Svein-Magne for mitt vonde håndledd. Det skjedde ikke noen synlig forandring der og da.

Noen uker senere fortalte Svein-Magne at Guds kraft var mektig til stede da han ba for syke på kontoret sitt i Bergen. Da jeg la meg den kvelden, tenkte jeg: «Gud, hvordan er den kraften som er så sterk at folk blir momentant helbredet?»

Jeg sovnet og hadde en merkelig drøm. Jeg drømte at jeg var på et møte, og Svein-Magne ba for meg. I drømmen ble jeg kastet bakover av en voldsom vind, som var både sterk og mild på samme tid. Da jeg våknet om morgenen, undret jeg meg over drømmen. Jeg strakte litt på meg, og oppdaget til min store forundring at kulen på håndleddet var kommet bort! Et ord fra Bibelen kom da til meg: «Forgjeves står dere tidlig opp, setter dere sent ned, eter slitets brød. Det samme gir Gud sin venn i søvne». (Sal 127:2)

Gud kan møte oss i sin kraft uten menneskelige anstrengelser. Han overrasket meg med å helbrede meg mens jeg sov. Her var det ikke snakk om hva jeg hadde kunnet få til. Gjett om jeg ble glad!

Anne Katrine Ravnå


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15