Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Bussjåføren som fikk «nytt» hode

TAKKNEMLIG: Karl Magnus Valle hadde migrene i flere tiår. Han ble helbredet under et møte på Askøy.
Karl Magnus Valle (56) fra Seim i Lindås, har hatt migrene så lenge han kan huske. Plagene var væravhengige, og derfor verst om høsten og våren.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

I midten av 30 års-alderen ble situasjonen forverret, han slet med kronisk migrene flere uker i sammenheng. Hverdagen ble veldig påvirket uansett om han var hjemme eller på jobb som bussjåfør. For å dempe de verste plagene tok han piller, men konsekvensene var at han fikk problemer med magen.

Svein-Magne holdt helbredelsesmøte på Florvåg ungdomsskule, Askøy midt på nittitallet. Valle husker det var en lørdag han stilte seg i forbønnskøen til tross for at han ikke hadde noe særlig tro på at han kunne bli bra.

En annerledes søndag

– Det var så plagsomt med migrene over så lang tid, sier han nøkternt. Da han våknet søndag morgen var han helt bra!

– Eg hadde fått et «nytt» hode, sier han fornøyd. De første ukene etter at han var helbredet, var forandringen veldig merkbar.

Mer enn ti år senere er hodet like bra. Bussjåføren er veldig takknemlig over at plagene er vekk. Vestlandsværet kan være akkurat slik det vil, han er like bra i det «nye» hodet uansett vær og årstid.

– Dette var virkelig et Guds under, en Herrens velgjerning, sier han takknemlig.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15