Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
– Et stort under

AKUTT: Anna Warvik ble plutselig syk uten at legen hennes kunne forklare årsaken.
To ganger har pensjonisten fra Akershus blitt helbredet under alternativmesser. Hun gir gladelig Gud og Svein-Magne Pedersen skylden for det som har hendt.

Tekst og foto: Marta Lillian Moan

– Jeg er bra, det er et stort under! Anna Warvik (69) er full av begeistring over det hun har opplevd. I to-tre måneder led hun av smerter og ubehag i hode, nakke og skuldre. Plagene var av både psykisk og fysisk art, og dukket opp akutt en februarmorgen.

– Det har vært så slitsomt, jeg var utslått, forteller hun.

Anna følte at hun var innesperret i en tunnel, klarte ikke å oppfatte hva folk sa. Susingen i det venstre øret var konstant.

Anna kan ikke få fullrost Svein-Magne for den kraftfulle bønnen som fikk slutt på elendigheten:

– Han ba for meg under Alternativmessen i Ski i mai, jeg ble momentant bra. Han er fantastisk! Jeg har tro på det han driver med, legger hun til og lar oss få vite at hun valgte å bli kristen på dette møtet som holdt hus på Thon Hotel Ski.

Sunnmøring

– Dette er den andre gangen jeg får hjelp fra Pedersen, forteller sunnmøringen som har bodd i Oppegård en mannsalder.

For sju–åtte år siden hadde hun plager i legger og knær. Beinet sviktet når hun gikk. Men også den gang fikk hun forbønn under et møte i Ski og ble helt bra! Warvik har abonnert på Legedom i en årrekke. Hun har gledet seg over å lese om andre som har blitt helbredet gjennom Misjonen Jesus Leger sitt arbeid. Denne gangen ble det hennes tur til å erfare bønnens kraft.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15