Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Hvor ble det av Ragnhilds åreknuter?

ÅRENE BLE RETTET UT: Ragnhild Hansen sier hun hadde åreknuter så store at beina så ut som trekkspill. Etter forbønn er knutene borte. Foto: Privat
Ragnhild Hansen (82) forteller selv at hun hadde åreknuter så store at beina hennes så ut som et trekkspill. Likevel ble det ikke nødvendig med operasjon. Det holdt med forbønn.

Ragnhild er ikke sikker på hvor mange år hun hadde åreknuter, men hun er sikker på at det er mange. Og etter hvert som hun ble eldre, ble det bare verre. Legen anbefalte henne operasjon flere ganger, men hun ville ikke, fordi hun mente det bare ville komme tilbake etter en stund likevel.

Visittkortet hjalp

En søndag i fjor satt hun hjemme i Steinsdalen i Trøndelag og gråt av smerte, og visste ikke hva hun skulle gjøre.

– Han jeg bodde sammen med fant frem visittkortet til Svein-Magne Pedersen, men siden det var søndag, kunne jeg jo ikke få ringt til ham. Da tok jeg visittkortet og la det på ankelen min, der det gjorde mest vondt, og jammen syntes jeg det hjalp, forteller hun.

Litt etter litt

Smertene ble dempet for resten av søndagskvelden, og da mandagen kom, ringte hun forbønnstelefonen.

– Det ble varmt da han ba, og så ble smertene borte litt etter litt. Da jeg våknet neste morgen, var smertene helt borte, sier hun.

– Kulene var fortsatt så store som et trekkspill nedover anklene på begge beina, men litt etter litt ble kulene mindre. Nå er det så vidt en kan se noe. Jeg har ikke kuler lenger, bare synlige årer, forteller 82-åringen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15