Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv

De kom tilbake for å gi Gud æren...

Helbredet for isjias – «Holmgang»

I to år gikk jeg med fryktelige smerter i den høyre hoften. Legen mente det var isjias. Det smertet dag og natt. Det var så vondt at jeg dro litt på beinet når jeg gikk. I disse årene har jeg måttet spise to-tre tabletter Paralgin Forte hver dag. I oktober 2002 var du gjest hos Oddvar Stenstrøm i programmet «Holmgang». Der fikk du be for syke som så på programmet. Jeg la en hånd på fjernsynet mens du ba. Jeg følte ikke noe spesielt mens du ba, men jeg ble likevel momentant god! Jeg ble både forskrekket og glad da jeg våknet neste morgen frisk. Siden da har jeg vært god.

Astma

For halvannet år siden kontaktet jeg deg og fikk forbønn for astma. Gud helbredet meg!

Beinskjørhet

For om lag 15 år siden fikk jeg store ryggsmerter. Jeg fikk behandling hos en fysioterapeut uten å bli god. Jeg spiste ofte smertestillende tabletter. Senere falt jeg og brakk tolv bein i ryggen. Da fant legene ut på en beinscan at jeg hadde fått osteoporose, beinskjørhet. Dette var for to år siden. Da bestemte jeg meg for å ringe til deg, og du ba for meg. Et par uker senere oppdaget jeg at alle ryggsmertene var kommet bort. Jeg trengte heller ikke smertestillende tabletter lenger. Før var jeg fremoverlutet i ryggen. Nå er jeg blitt rett i ryggen. De som kjente til mine lidelser spør hva som har skjedd med meg. Da kan jeg fortelle hva som skjedde da du ba for meg. Etter at du ba for meg, har jeg falt og slått meg, men uten å få noe brudd. I juli 2007 var jeg til en ny beinscan på sykuset. Da kunne legen bekrefte at jeg var blitt bra.

Helbredet for grå stær

Jeg hadde grå stær på begge øynene. Synet mitt var blitt dårlig. Da jeg skulle fornye førerkortet i januar 2007, fant legen ut at jeg så for dårlig. Jeg fikk derfor ikke fornyet førerkortet. Legen søkte om operasjon for øynene mine. I mellomtiden kom du til Varangerbotn en gang i mai i 2007. Der forkynte du Guds ord og ba for syke. Du ba også for min grå stær. Etter dette begynte jeg å se bedre. Etter en måned var synet blitt helt godt. Jeg fikk time hos legen. Tenk, jeg kunne lese alle bokstavene på tavla, selv de minste bokstavene så jeg! Legen kansellerte operasjonen og ga meg førerkortet tilbake.

Lekkasje på hjerteklaffen

Jeg var blitt så tungpustet. Undersøkelse på Lørenskog sykehus viste at jeg hadde lekkasje på en hjerteklaff. For noen år siden talte du på et møte i Oslo. Der kom jeg frem og fikk forbønn. En varme strømmet inn i meg da du ba. En uke senere var jeg til undersøkelse på Feiringklinikken. Legen fant da ut at hjertet mitt var blitt helt fint igjen. Nå er jeg ikke lenger tungpustet.

Ryggskaden kom bort på Gjennestad

Vår sønn på 16 år hadde fått tretthetsskade i ryggen på grunn av fotball. Han trente på høyt nivå. Han hadde fått plass for operasjon på et sykehus i Tyskland. Her skulle legene ta en bit ben fra hoften og bygge opp ryggen. Min sønn var til forbønn hos deg på Gjennestad ved Tønsberg. Han fikk forbønn klokken fire om morgenen. Etter at du hadde bedt for ham, ble han momentant god. Selv kjente jeg at noe skjedde med ham der og da. Min sønn hadde før ikke kunnet bøye seg fremover, men det kunne han nå. Klokken åtte neste morgen dro han til fotballbanen og spilte fotball etter det harde programmet. Han kjente ingen smerter i ryggen nå. «Dette er rått!» fortalte han da han kom hjem.

Sarkiodose

Min bror hadde lungesykdommen sarkiodose. Det førte til at han hadde dårlig lungekapasitet. Denne sykdommen hadde han plagdes med i mange år. Høsten 2007 talte du på to møter i Rakkestad og på Mysen. Min bror kom på et av de møtene. Der ba du for ham. På neste undersøkelse kunne legen konstatere at han var blitt frisk av sarkiosose. Legen ba ham slutte med kortison.

Fikk hørselen igjen

Min kone ble totalt døv på det venstre øret. Årsaken var at en syste i kraniet trykte på en nerve. Den lå slik til at den ikke kunne opereres bort. Hennes lege sa at det var umulig å få igjen hørselen på øret. Når hun satt i bilen med det døve øret mot meg, hadde hun problemer med å høre hva jeg sa. I oktober 2007 var du på Sundby i Saltdalen. Der ba du for min kones døve øre. Hun hadde da vært døv i tre-fire år. Mens du holdt fingeren i øret og ba, fikk hun hørselen tilbake og sa: «Nå hører jeg på øret!» Hun fikk nesten full hørsel på øret.

Mellomgulvsbrokk

I flere år hadde jeg mellomgulvsbrokk. Jeg var flere ganger til min lege for å få hjelp. Men han kunne ikke hjelpe meg. I september 2007 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Da helbredet Gud meg for mellomgulvsbrokk. Jeg kjenner at jeg har fått et nytt liv uten disse plagene.

Kvitt øresus i Austertana

For fire år siden hadde du møter i Austertana. Dit kom jeg for å få forbønn for min vonde øresus. Denne lidelsen har jeg hatt i mange, mange år. Du ba for meg, og etter noen dager kom øresusen i begge ørene helt bort. Siden da har jeg vært god. Jeg er veldig glad for det som har skjedd.

Ble frelst

Jeg hadde nådd bunnen i mitt liv. Så en dag fikk jeg høre om deg og fikk tak i telefonnummeret til kontoret ditt. Under samtalen med deg spurte du om jeg hadde lyst til å bli frelst. Det hadde jeg. Jeg ba frelsesbønnen sammen med deg. Deretter la jeg meg på sofaen og slappet av. Da kom det en ild inn i meg. Jeg ble fylt av Guds kjærlighet. Det kjentes ut som om jeg ble kvitt ti tonn med vonde ting. Jeg hadde fått et nytt liv!

Angina

I juni i fjor hadde du møter i Varangerbotn. Min mann gikk frem på møtet og fikk forbønn av deg der. Etter to dager begynte smertene i brystet å gi seg. To dager senere forsvant alle anginasmertene. Han har vært frisk siden.

Tannkjøttbetennelse

Min far plagdes i flere år med blødninger fra tannkjøttet. En slektning av ham ringte til deg og ba om forbønn for ham. Dagen etter stanset blødningene. Dette skjedde for ett år siden. Siden da har han ikke hatt disse plagene.

Nakkelidelse

Jeg gikk et halvt år med nakkelidelse. Smertene tiltok etter hvert. I tillegg hadde jeg en muskelknute bak det høyre øret. I mai 2007 hadde du møter i Nordhordlandshallen i Knarvik ved Bergen. Da du ba for meg, ble jeg momentant frisk. Senere på kvelden oppdaget jeg at også muskelknuten var kommet bort.

Svimmel i 33 år

Jeg er 70 år gammel. Fra jeg var 37 år har jeg plagdes med svimmelhet. Da jeg var 50 år, fant legene ut at det kom av amalgamforgiftning. Amalgamen i tennene ble fjernet. Jeg ble litt bedre, men ikke helt god. Den 1. februar i år åpnet du kontoret ditt i Forum Kino i Bergen. Der fikk jeg time. Jeg skalv mens du ba for meg. Siden da har jeg ikke vært svimmel. Gjett om jeg er glad!

Nakke og rygg

I et halvt år gikk jeg med smerter i nakke og rygg. Det kom av slitasje. Verken min lege eller leger på et sykehus kunne hjelpe meg. For et år siden ringte jeg til deg. Du ba på telefonen. Etter en ukes tid kom smertene bort, og har vært borte siden.

Bekkenbeinet

For et par år siden hadde du møter på Røros. Dit kom jeg for å få forbønn for skiveutglidning i rygg og smerter i bekkenbeinet. Etter at du ba for meg, ble jeg frisk. Siden da har jeg ikke trengt å få behandling hos fysioterapeuten som jeg har pleid å gå til.

Angina

En dag i juni 1994 møtte min søster deg på et møte i Oslo. Hun fortalte at hennes søster hadde angina og skulle opereres snart på Rikshospitalet. Du ba over et visittkort og ba henne gi det til hennes syke søster. Det gjorde hun. Da hun skulle opereres noen dager senere, var alle de tidligere tette årene blitt åpne. Operasjonen ble kansellert.

Betennelse i en skulder

For fire år siden var du på Sundby i Saltdalen og ba for syke. Jeg oppsøkte deg for å få forbønn for en betent skulder. I flere år led jeg på grunn av smerter i skuldra. Min lege konstaterte betennelse og ga meg medisin for det. Men det hjalp ikke. Mens du ba for meg, ble jeg momentant helbredet i skuldra. Siden da har jeg ikke kjent noe til betennelsen i skuldra. Min far fikk også forbønn for svake bein etter et lårbeinsbrudd. Han var skrøpelig i beina etter bruddet. Etter forbønnen fikk han to spreke bein igjen.

Høyt blodtrykk

I mange år har jeg slitt med høyt blodtrykk. Det lå på ca. 170/100. For et halvt år siden ba du for meg på telefonen. Kort tid etter senere var jeg til sjekk hos min lege. Han undret seg over at blodtrykket plutselig var blitt så lavt. Det var nå kommet ned på 120/80. «Du har nå et blodtrykk som en 20-åring,» sa legen. Jeg fortalte ikke at du hadde bedt for meg og at Gud hadde helbredet blodtrykket mitt.

Beinskjørhet

I tre år gikk jeg med store ryggsmerter. En beinscan ved Innherred sykehus i Levanger slo fast at jeg hadde fått beinskjørhet. I et år fikk jeg fysikalsk behandling. Det hjalp ikke noe. Jeg spiste smertestillende tabletter som drops, var på rehabilitering, men til ingen nytte. Jeg holdt på å gi opp. I 2004 var jeg en tur på Torghatten. Der hadde jeg et stygt fall og slo ryggen kraftig. Det resulterte i tolv brudd i ryggen. Dessuten fikk jeg flere ribbeinsbrudd.

Min søster har hatt kontakt med deg tidligere. Hun ba meg ringe til deg for å få forbønn. Det gjorde jeg. Du ba for meg på telefonen. Fjorten dager senere oppdaget jeg at ryggen min var blitt god! Jeg trengte ikke å ta smertestillende tabletter etter at jeg hadde snakket med deg. Av yrke er jeg sykepleier og vet at jeg er blitt god. En ny beinscan viste at jeg ikke lenger har beinskjørhet.

Siden dette har falt og slått meg uten å få brudd i ryggen. En venninne av meg sa til meg: «Hvilken medisin er det du har fått som ser så god ut?» Folk som kjenner meg er overrasket over det som har skjedd. Mange har fått høre at Gud har helbredet meg gjennom din forbønn.

Ga 300 kr – kvitt nakkeverk

I to år plagdes jeg med en svært vond nakke. I løpet av februar i år ringte jeg flere ganger til deg for å få forbønn, men ble ikke frisk. Legene ga meg smertestillende tabletter. Jeg gikk til en naprapat og en fysioterapeut, men heller ikke det hjalp. En gang var smertene så store at en sykebil ble rekvirert. Planen var at jeg skulle til sykehuset i Gjøvik til undersøkelse, men jeg var så dårlig at turen måtte kanselleres. I Legedom hadde jeg lest at du ville be for syke den 28. februar for de som sendte en gave til MJL i løpet av februar. Jeg sendte 300 kroner noen dager før deadline. Den 1. mars våknet jeg frisk! Siden da har nakken vært god. Jeg har fortalt min lege at jeg har hatt kontakt med deg og fått forbønn. Han ble overrasket over det som var skjedd.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15